- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 38
TesekkurederimBen 30 lu alıyorum. Bitecek derdi olmuyor, hemde erken yumurtlama veya geç yumurtlama olursa fazla fazla evde bulunmuş oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TesekkurederimBen 30 lu alıyorum. Bitecek derdi olmuyor, hemde erken yumurtlama veya geç yumurtlama olursa fazla fazla evde bulunmuş oluyor
2 haziran kocam yuzunden kacti 3 haziran da artik yumurtlama olmaz dedim işin ilginc tarafi tam o tarihleede adet agrisi yasadim demek o yumurtlama agrisiydi2 - 3 Haziranmış canım evet.
Estagfurullah dertleşmek kadar iyisi yok, geç adet olmak geçde yumurtlamış olmak demektir. Ancak siz hala adet olmadığınızı söylüyorsunuz. 26 Nisandan bugüne 52 gün demek oluyor. 52 günlük süre içerisinde ara ara olan lekelenmeler reglimiydi yoksa halk arasında söylenen bebeğin yerleşme kanamasımı bunu netleştimek için bir doktora gidin eğer hamilelik yok ise bu ay yumurtlamamış olabilirsiniz ki bu olabilir birşey stres, sıkıntı herhangi bir neden buna neden olmuş olabilir veya PKO nedeni ile böyle bir durum yaşıyorsunuz söylediğiniz gibi.
Bundan sonrasında da özellikle PKO lu iseniz ovülasyonu muhakkak deneyin derim ben.
Kiz bende aynisi oldu iste bende 3 gun önce kan tahlilinde negatif görünce rahatladim adet oldum sandım ama yarı pedimi anca doldurdu ve aşırı değildi ve kesildi dedim şimdi ne oluyor yav rahatladım işte piskolojikdi sökülmesi lazım derken keisldi ve arada kahverengi çok az leke oldu 1 gun sonra bikere daha kırmızı akti ama 3 damla sonra yine kahve sonra kesik tertemiz.. şuanda arada akintim oluyor ve hala kasiklarim gergin rahim tarafım gergin ve belime vuruyor arada adet sancısı çekiyorum normalde adet ken bile acı çekmem.. işte gelde açıkla bunuGuli007 vucudumuz xok degisik isliyor bak benim adetim stresten gecikti olacak mi olmayacak mi diye test negatif cikiyor ben hep testi negatif cikip hamile olanlanlarib hikayesini okuyorum hamile olduguma ikna oluyorum en son bu sabah dedim ki erken gebelikte de cikmazsa ikinci cizgi kesinlikle hamile degilim cunku o test coj hassas yaptim venegatif cikti o an hamile olmadigima kesin inandim 2 saat sonra regl oldum. O yuzden vucuduna kotu enerji ve stresler yukleme.
Yaaa dogru diyosun canim...ama insan o kadar yoruluyorki dun gece eşimle de konuştuk o sakitlestidi beni....o hic takmaz kim ne dedi diye....hayatin tadini çıkarmayı sevenlerden...vallahi gına geldi bu insanlardan evliliyimin tatini bile çıkaramaz oldum düşünmekten kendimi bitirdimbelki çocuk olduktan sonra bu gunlerimi boyle degerlendiydiyim icin pisman olucamGuli007 vucudumuz xok degisik isliyor bak benim adetim stresten gecikti olacak mi olmayacak mi diye test negatif cikiyor ben hep testi negatif cikip hamile olanlanlarib hikayesini okuyorum hamile olduguma ikna oluyorum en son bu sabah dedim ki erken gebelikte de cikmazsa ikinci cizgi kesinlikle hamile degilim cunku o test coj hassas yaptim venegatif cikti o an hamile olmadigima kesin inandim 2 saat sonra regl oldum. O yuzden vucuduna kotu enerji ve stresler yukleme.
Canım ne doktoru daha yeni çalışmalar başlamış kaldı ki doktorlar 1 sene veriyor 1 senenin sonunda gelin diyorlar sıkma canını cahil insanların dediklerine . Kafana takarsan stres yaparsan hormonların etkilenir .Sen eşine bak diğer herkesi boşver üzülme de boşu boşuna .Kizlaaar o kadar kötüyüm kibiz daha yeni yendik vajinumusu....6aydir evliyiz...4ay kendimiz istemedik sonrada vajinumus vardi daha yeni yendim 2hafta oldu....insanlar o kadar uzerime geliyorkibana doktoea gitmemi bebek olmasin tedavi olmami dedilerbenim vajimus oldugumu bilmiyorlar zaten bilselerde anlamazlaro kadar kotuyumki su andaa artik bebek istiyoruz 6aydir bi sey olmuyor doktora git tedavi ol falan cook agrima geliyorbelki dogru diyorlar amaa biz zaten normal iliskude olmadikki nasil olsun ben yendigimdede regle az kalmıştı insanlarin dediklerjni takmamaya calisiyorum ama aklimdan cikmiyorcokkk kotu oluyorum her manada
Bende öyle düşünmeye başladım bakalım noulucak....Canım ne doktoru daha yeni çalışmalar başlamış kaldı ki doktorlar 1 sene veriyor 1 senenin sonunda gelin diyorlar sıkma canını cahil insanların dediklerine . Kafana takarsan stres yaparsan hormonların etkilenir .Sen eşine bak diğer herkesi boşver üzülme de boşu boşuna .
Umarım hepimiz için çok sağlıklı stresten uzak ve güzel haberler alacağımız bir ay olsun Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin inşaallah kizlarSelam bende bu ay hamilelik planlıyorum. Rabbim izin verirse ikinci bebeğim olcak pcos var günlerim şaşıyor ama her ay regl oluyorum bat 5 temmuz gösteriyor takvimim umarım herkesin gönlüne göre geçer bu ay
Bak ben 1 yıllık evliyim yaşım 31hic korunmadik yaştan dolayı olmadı doktor hiç bir sorun yok dedi , ama ben çok kafaya takmıştım olmuyor neden olmuyor ama Nisan ayında hiç düşünmedim ramazandi kafaya takmadım o ay hamile kalmışım düşükle sonuçlandı ama neticede anladım ki stresten uzak durmak lazım . Senin daha yaşın çok genç hiç sıkma canını arkadaşım hem bak biz varız canın mı sıkıldı bize yaz yanlız değilsin bazen tanımadığımız bir insan tanıdığımız onca kişiden daha iyi gelirBende öyle düşünmeye başladım bakalım noulucak....
Kizlaaar o kadar kötüyüm kibiz daha yeni yendik vajinumusu....6aydir evliyiz...4ay kendimiz istemedik sonrada vajinumus vardi daha yeni yendim 2hafta oldu....insanlar o kadar uzerime geliyorkibana doktoea gitmemi bebek olmasin tedavi olmami dedilerbenim vajimus oldugumu bilmiyorlar zaten bilselerde anlamazlaro kadar kotuyumki su andaa artik bebek istiyoruz 6aydir bi sey olmuyor doktora git tedavi ol falan cook agrima geliyorbelki dogru diyorlar amaa biz zaten normal iliskude olmadikki nasil olsun ben yendigimdede regle az kalmıştı insanlarin dediklerjni takmamaya calisiyorum ama aklimdan cikmiyorcokkk kotu oluyorum her manada
Tatlım benim aynen bana da öule yapıyorlar. Bende ameliyyat geçirdim ilişki yasaktı tabi kimse bilmiyor bunu. Kayınvalden kayınpederin yaşlı çabuk çocuk doğur torun görsünler falan. onların yaşlılığından bana ne onlar için mi çocuk doğurcam. önceden çoktakıyordum. şimdi umursamıyorum. deli gibi bebek istiyorum. ama bana sorunların hepsine daha çok erken daha gencim bebek düşünmüyorum istemiyorum diyorum ve susuyorlar. benim doktora gidip gitmiycegim kimsenin haddine değil. oyüzden sen de takma kafaya. içinin rahat olmasını istiyorsan gider doktora baktırırsın ama sadece kendin için başkası için değilKizlaaar o kadar kötüyüm kibiz daha yeni yendik vajinumusu....6aydir evliyiz...4ay kendimiz istemedik sonrada vajinumus vardi daha yeni yendim 2hafta oldu....insanlar o kadar uzerime geliyorkibana doktoea gitmemi bebek olmasin tedavi olmami dedilerbenim vajimus oldugumu bilmiyorlar zaten bilselerde anlamazlaro kadar kotuyumki su andaa artik bebek istiyoruz 6aydir bi sey olmuyor doktora git tedavi ol falan cook agrima geliyorbelki dogru diyorlar amaa biz zaten normal iliskude olmadikki nasil olsun ben yendigimdede regle az kalmıştı insanlarin dediklerjni takmamaya calisiyorum ama aklimdan cikmiyorcokkk kotu oluyorum her manada
ben 24 buçukta evlendim. ilk aydan itibaren yaşın geçiyor hemen bebek yapan diyenler oldu. acaba 16 da falan mı evlenmemi bekliyordularCanım öncelikle seni tebrik ederim. Vajinismusu çok kısa bir zamanda yenmişsin. Bunun keyfini çıkarsana Senin oradaki insanları da anlamadım doğrusu 6 aylık evlisin geç derler yaşın 26 ona da geç kalmışsın derler. E zaten bu yaşnda evlenmişsin ne olacak geriye mi gideceksin yaş olarak? Boş laflar bunlar. Rabbim hayırlı zamanda versin. Sende asla düşündüğünüzü fln söyleme etrafındakilere. Henüz düşünmüyoruz, yeni evliyiz biz gezicez tozucaz dersin.
Azerbaycanlımısın?Yaaa dogru diyosun canim...ama insan o kadar yoruluyorki dun gece eşimle de konuştuk o sakitlestidi beni....o hic takmaz kim ne dedi diye....hayatin tadini çıkarmayı sevenlerden...vallahi gına geldi bu insanlardan evliliyimin tatini bile çıkaramaz oldum düşünmekten kendimi bitirdimbelki çocuk olduktan sonra bu gunlerimi boyle degerlendiydiyim icin pisman olucam
Yaa gerçekten oyle dun size yazdim sakinlestim tanimasamda sizle konusmak cok rahatlattı beniBak ben 1 yıllık evliyim yaşım 31hic korunmadik yaştan dolayı olmadı doktor hiç bir sorun yok dedi , ama ben çok kafaya takmıştım olmuyor neden olmuyor ama Nisan ayında hiç düşünmedim ramazandi kafaya takmadım o ay hamile kalmışım düşükle sonuçlandı ama neticede anladım ki stresten uzak durmak lazım . Senin daha yaşın çok genç hiç sıkma canını arkadaşım hem bak biz varız canın mı sıkıldı bize yaz yanlız değilsin bazen tanımadığımız bir insan tanıdığımız onca kişiden daha iyi gelir
Eveeet yaaa sanki dunyanin sonu eşim o kadar sinirleniyor ki insanlara ...neden her kesin hayatlarina müdahale ediyorlar ben hiç karışmam diyor ama bu insanlar ne kadar meraklı sanki bizim çocuğa bunlar bakicakCanım öncelikle seni tebrik ederim. Vajinismusu çok kısa bir zamanda yenmişsin. Bunun keyfini çıkarsana Senin oradaki insanları da anlamadım doğrusu 6 aylık evlisin geç derler yaşın 26 ona da geç kalmışsın derler. E zaten bu yaşnda evlenmişsin ne olacak geriye mi gideceksin yaş olarak? Boş laflar bunlar. Rabbim hayırlı zamanda versin. Sende asla düşündüğünüzü fln söyleme etrafındakilere. Henüz düşünmüyoruz, yeni evliyiz biz gezicez tozucaz dersin.
Evet bak bendede öyle....artik kafama takmamaya calisicam inşallah yaparim kontrole 1 2ayda olmazsa ama kendim icin istiyorumTatlım benim aynen bana da öule yapıyorlar. Bende ameliyyat geçirdim ilişki yasaktı tabi kimse bilmiyor bunu. Kayınvalden kayınpederin yaşlı çabuk çocuk doğur torun görsünler falan. onların yaşlılığından bana ne onlar için mi çocuk doğurcam. önceden çoktakıyordum. şimdi umursamıyorum. deli gibi bebek istiyorum. ama bana sorunların hepsine daha çok erken daha gencim bebek düşünmüyorum istemiyorum diyorum ve susuyorlar. benim doktora gidip gitmiycegim kimsenin haddine değil. oyüzden sen de takma kafaya. içinin rahat olmasını istiyorsan gider doktora baktırırsın ama sadece kendin için başkası için değil