Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testi eklermisin tekrar buraya göremedim içini açmışsın sanırım bitane o var normal hali varsa at o hamile. Olan atkadasiminda 13. Günü çok çok silik çıktı kanda çıktı gebelik keisn hamile yani umudunu kesme

AA gördüm testini benim yorumum pozitif bunu daha net anlaman için ovulasyon yapmanı öneririm ovulasyon gebelik testinden daha önce belli ediyor çünkü tecrübeyle sabit yapan şahit olduğum kişiler var hemen yap elinde varsa bakalim

1 2 saat geçsin yapayım ovulasyon canim, su içmiştim cunku

1 2 saat geçsin yapayım ovulasyon canim, su içmiştim cunku
Tamam canım yap mutlaka haber bekliyorum bak gör ikiside koyu çıkacak hamilesin arkadaşımın gebelik testide böyle çıktı ovulasyon yaptı kipkirmiziydi iki çizgide hamile ve senin çizgide görünüyor gayet belirti var mı bende kasık ağrısı var sadece ve inanılmaz iştahım açık

Adet olcakmisim gibi canim şişlik ara ara sancı duygusallik bakalim, en güzeli adet geçince yapmak

Tatlim birazdan cikicam dite simdi yaptım lh testi, t çizgisi koyu değil, hayırlısı, elimde don 1 tane gebelik testi var, onu da adet günü yapicam daha da test mest yok

Eklentiler

• 20200709_134157.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar bubay hsg ve histereskopi yapilcakti bana bugun doktorum aradi sadece histereskopi yapucam dedi polip alinacak tuplern acikligo histereskopide gozukuyor mu ?

Bende gördüm çizgiyi canım. İnşallah bu sefer gebesindir

İnşallah canım. Az kalmış benim de 11 temmuz ama ben test yaptım bugün tertemiz negatif çıktı. Hani daha negatif olamazdı... umarım sen sevinirsin bu ay
Ama daha erken canim günün geçerse tekrar yaparsin adet belirtisi falan var mi bende henüz birşey yok sadece yüzüm bozuldu bu ay

Ama daha erken canim günün geçerse tekrar yaparsin adet belirtisi falan var mi bende henüz birşey yok sadece yüzüm bozuldu bu ay
Ne bileyim ya, valla kendimi dinlemeyecem dedim kendime karşı duyarsızlaştım Ben zaten adet öncesi pek belirti yaşayan bir insan değilim. Çok nadir önceden ağrılarım başlar. Şimdi de yok.

Benimde ekler misin neleri söylemem gerekiyor hamileliğimi bugün öğrendim ve adetim gecikmediği halde

iyi günler ben pcos hastasıyım ve daha yeni tanı kondu 2 aylık evliyim şehir dışına gittim dönüşte ovulasyon sürecine yakın zamana denk gliyordu ovu testine başladım. 2 gün yaptım silik çizgi vardı T kısmında bugün iş dönüşü anca fırsatım oldu yapmaya ve eke bırakıyorum sanırım bugün o gün T çizhisi C den koyu. PCOs ta olsa ovulasyon olursa bebek sahibi olunabilir mi benim düzensizliğim yok. Ne kadar süre değerlendirmek gerekiyor, bugüne ait öneriniz var mı ? Nöbetli çalışıyorum o yüzden yarın nöbete gidicem sadece bugünüm var tutma şansı nedir ? Ve yumurtlama ile çatlamayı nasıl ayırt ediyorsunuz şimdiden teşekkürler :)

Eklentiler

• 20200709_191851.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…