- 14 Nisan 2020
- 45
- 35
- 29
Ovulasyon testi ile de gebelik öğrenenler var, üst üste koyu çizgi görüyorlar lh testinde. Gününüz az kalmış, erken gebelik testi alıp yarın bakabilirsiniz
T çizgisi en az c kadar koyu olacak yumurtlama zamanı olduğu gibi, 3 4 gün koyu olacak, eğer yumurtlamayı gördü iseniz bu şekilde lh testini bitirmeyin, gebelik testi alın imkaniniz varsaEki Görüntüle 2659983 merhaba adetime 9 gün var yumurtlamadan sonra 10. Günüm bugün ovulasyon yapıyorum üstteki dün alttaki bugün giderek koyilasiyor t çizgisi gebelik olabilir mi bu şekilde öğrenen var mı
Baştaki 2 resim hcg testi dimi? Tebrikler gebesinizKızlar ben sokkk☺ valla böyle bi test beklemiyordum ben
Hcg kuzucum tesekkur ederim darısı bekleyen dileyen herkese olsun insallahBaştaki 2 resim hcg testi dimi? Tebrikler gebesiniz
Çok sevindim darısı isteyen herkesin başınaHcg kuzucum tesekkur ederim darısı bekleyen dileyen herkese olsun insallah
Herkese merhaba, benim de regli 13 ya da 14 unde. Bu ay çok kafama takmadım bu süreci, az önce bi test yapayim dedim, o kadar silik bi t çizgisi var ki, resim çekince gözükmüyor.. bundan 3 ay öncede boyle bir şey olmuştu, ard arda yaptığım 2 testte hayalet gibi çok zorla görülen t çizgisi vardı, adet olmuştum.. O yüzden şu anda çok heveslenmedim, resim de belli olmadığı için sizinlede paylaşamıyorum. Dün de adet olcakmisim gibi belirtiler vardi, sanci gogus hassasiyeti duygusallik. Velhasil durum bu
Gebelik testi aldım şimdi gidip ama yapsam çıkar mı sizce erken mi henüz yumurtlama üzerinden 10 gün geçti yalnizca testin üzerinde beklenen adet günü yapın diyorT çizgisi en az c kadar koyu olacak yumurtlama zamanı olduğu gibi, 3 4 gün koyu olacak, eğer yumurtlamayı gördü iseniz bu şekilde lh testini bitirmeyin, gebelik testi alın imkaniniz varsa
Canım benim kiminin çıkıyor, tabi erken biraz. ama bende yaptım seninle aynı adet günümüz, dayanamadım yaptımGebelik testi aldım şimdi gidip ama yapsam çıkar mı sizce erken mi henüz yumurtlama üzerinden 10 gün geçti yalnizca testin üzerinde beklenen adet günü yapın diyor
Benim de bat 14 ünde. Ama test için erken diye düşünüyorum. Biraz daha sabırSaol kuzucum inşallah bekleyen herkese bat daha 14unde ben işten cikinca keyfi yaptım aslında bu testi nasil olsa yenisini alacam bugün bi yapayım diye yaptım
Negatif mi çıktı ben negatif görmek istemiyorum ya o yüzden sabredeyim diyorum bir arakadasimda değerlendirdi bu ayı o hamile çok şükür 13. Gününde pozitifi gördü önceki testleri negatif ti ovulasyon da da günden güne koyulasma gördü bende ovulasyon yaptım o yüzden bugun baya koyulasmisCanım benim kiminin çıkıyor, tabi erken biraz. ama bende yaptım seninle aynı adet günümüz, dayanamadım yaptım
Testler bu canlar, koyulastirup ışığı çektim diğer türlü hiç belli değilPrincess91
Benim de bat 14 ünde. Ama test için erken diye düşünüyorum. Biraz daha sabır
Çok çok silik t çizgisi gördüm canim 3 tane test yaptım sabah 3 u de ayniNegatif mi çıktı ben negatif görmek istemiyorum ya o yüzden sabredeyim diyorum bir arakadasimda değerlendirdi bu ayı o hamile çok şükür 13. Gününde pozitifi gördü önceki testleri negatif ti ovulasyon da da günden güne koyulasma gördü bende ovulasyon yaptım o yüzden bugun baya koyulasmis
Evet canim ilk 2 3 dk hatta, 3 tane test yaptım 3 u de böyle. 2. Kez başıma geliyor daha adetime 4 5 gün var, bakalım umutlanamıyorum çok, dua ediyorum sadeceKuzucum ben ikinci çizgiyi görüyorum ama hep boyle olup regli oluyorsan heveslendirmek istemem peki bu ilk 5 dk içinde çıkan sonuç mu bu
Canım sen kan ver, senin bariz belli, hemen korumaya alirsin kendini ne guzellBen covidli hastalarla calisiyorum o yuzden test yaptım ne kadar erken öğrenirsem o kadar erken servisten ayrılabilirim
Evet canim ilk 2 3 dk hatta, 3 tane test yaptım 3 u de böyle. 2. Kez başıma geliyor daha adetime 4 5 gün var, bakalım umutlanamıyorum çok, dua ediyorum sadece
Canım çizgi net benceTestler bu canlar, koyulastirup ışığı çektim diğer türlü hiç belli değilPrincess91