Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merve merhaba hangi marka aldın nereden temin edebilirim. doktorum inofolik önerdi ama bende ayrı ayrı almayı düsünüyorum en azından ilk bir ay bu sekılde kullanıp sonradan inofolike gecerim

Kızlar yumurta ile sperm yumurta çatladıktan sonra mı buluşuyor pik olması önemli değil o zaman çatlaması mı önemli
Şimdi şöyle, LH hormonu kanda pik yaptığı zaman folikül çatlar yumurta kanala verilir, yumurta fallop tüpünde ( kanalda) ilerlerken spermle karşılaşırsa döllenme olur. Kanal dışında başka yerde karşılaşırlarsa gebelik olmaz.
Yani pik önemli, çatlamasa önemli canim

Tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah:) bu arada ovulasyon testi pik olursa gebelik vardır diye birşey herkes için geçerli değilmiş bunu da görmüş olduk sayende :)
Kuzum benim gebelik testide çok silik. Elimde ovulasyon testi var, yapicam merak ediyorum koyuluk olcakmi. Çoğunda olmuş ama, olmayanda var galiba

Pik gününü değerlendirdik canım bakalım artık karşılaşmışlardır inş

Regliden önce akıntı oluyor muydu ya bende de akıntı başladı ama gebelik testim de negatif çıkmıştı emin olamadım o yüzden

Kuzum benim gebelik testide çok silik. Elimde ovulasyon testi var, yapicam merak ediyorum koyuluk olcakmi. Çoğunda olmuş ama, olmayanda var galiba
Bak canım bu dünkü. Bugün de aynıydı bata 6 gün var ne dersin ümit var mı

Eklentiler

• IMG_20200708_170000.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 36
Ozaman inşallah bebiş vardır bir iki güne bir daha yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…