Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım yap mutlaka haber bekliyorum bak gör ikiside koyu çıkacak hamilesin 🌸 arkadaşımın gebelik testide böyle çıktı ovulasyon yaptı kipkirmiziydi iki çizgide hamile ve senin çizgide görünüyor gayet belirti var mı bende kasık ağrısı var sadece ve inanılmaz iştahım açık
Canlar kan testi verdim 13.66 🙏 lavieenrose26 lavieenrose26

iyi günler ben pcos hastasıyım ve daha yeni tanı kondu 2 aylık evliyim şehir dışına gittim dönüşte ovulasyon sürecine yakın zamana denk gliyordu ovu testine başladım. 2 gün yaptım silik çizgi vardı T kısmında bugün iş dönüşü anca fırsatım oldu yapmaya ve eke bırakıyorum sanırım bugün o gün T çizhisi C den koyu. PCOs ta olsa ovulasyon olursa bebek sahibi olunabilir mi benim düzensizliğim yok. Ne kadar süre değerlendirmek gerekiyor, bugüne ait öneriniz var mı ? Nöbetli çalışıyorum o yüzden yarın nöbete gidicem sadece bugünüm var tutma şansı nedir ? Ve yumurtlama ile çatlamayı nasıl ayırt ediyorsunuz şimdiden teşekkürler :)
T c den koyu ise yumurtama var demek , senin resminde olduğu gibi, testi yarin tekrar yap t çizgisinin siliklesmesi gerekir o zaman çatlama var denir, yani folikül çatlıyor yumurta kanala veriliyor, pcos gebeliğe engel değil yumurtlama takibi ile gebe kalan birsuru insan var. yumurtlama çatlama gumumi değerlendirin, hatta yumurtlamadan itibaren 4 gün değerlendirin sperm problemiyoksa

T c den koyu ise yumurtama var demek , senin resminde olduğu gibi, testi yarin tekrar yap t çizgisinin siliklesmesi gerekir o zaman çatlama var denir, yani folikül çatlıyor yumurta kanala veriliyor, pcos gebeliğe engel değil yumurtlama takibi ile gebe kalan birsuru insan var. yumurtlama çatlama gumumi değerlendirin, hatta yumurtlamadan itibaren 4 gün değerlendirin sperm problemiyoksa

İnşallah hayırlısı olsun, çatlama gününde ardiyalarımız denk gelir diyeyim o zaman. Biz yinede bugünden itibaren değerlendirelim o zaman. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim :KK16:

Kızlar merhaba, sabahki testlerin üstüne kan verdim, sonuç 13.66🙏 inşallah gebelik vardır. 28 inde yumurtlama 29 unda çatlama oldu. Ne diyeceğimi ne hissedeceğimii bilemiyorum. Çok tuhafim
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende bugün 13. Gündeyim ama test yapmaya korkuyorum. Herhangi bir belirtin oldu mu

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende bugün 13. Gündeyim ama test yapmaya korkuyorum. Herhangi bir belirtin oldu mu

Bugün 11.günümdu öyle bi dürtü bisey beni , sabah yaptım çok silikti test, kan verdim sonuç bu, belirtim adet olcakmisim gibi sağ kasigim ağrıyor. Yani bunu belirti.olarak algılamadım. Sadece beyaz akintim var 2 gündür. Yumurtlamadaki gibi.

Bugün 11.günümdu öyle bi dürtü bisey beni , sabah yaptım çok silikti test, kan verdim sonuç bu, belirtim adet olcakmisim gibi sağ kasigim ağrıyor. Yani bunu belirti.olarak algılamadım. Sadece beyaz akintim var 2 gündür. Yumurtlamadaki gibi.
Tekrardan hayırlı olsun canım

Merhabalar ❤️ rica etsem bakabilir misiniz sizce var mı adetim 5 gün gecikti ve kasık ağrısı var 🙂🙏

Eklentiler

• IMG_20200709_194910.jpg
    IMG_20200709_194910.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 79
X