Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlar kan testi verdim 13.66 lavieenrose26

T c den koyu ise yumurtama var demek , senin resminde olduğu gibi, testi yarin tekrar yap t çizgisinin siliklesmesi gerekir o zaman çatlama var denir, yani folikül çatlıyor yumurta kanala veriliyor, pcos gebeliğe engel değil yumurtlama takibi ile gebe kalan birsuru insan var. yumurtlama çatlama gumumi değerlendirin, hatta yumurtlamadan itibaren 4 gün değerlendirin sperm problemiyoksa

İnşallah hayırlısı olsun, çatlama gününde ardiyalarımız denk gelir diyeyim o zaman. Biz yinede bugünden itibaren değerlendirelim o zaman. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim

Kızlar merhaba, sabahki testlerin üstüne kan verdim, sonuç 13.66 inşallah gebelik vardır. 28 inde yumurtlama 29 unda çatlama oldu. Ne diyeceğimi ne hissedeceğimii bilemiyorum. Çok tuhafim
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende bugün 13. Gündeyim ama test yapmaya korkuyorum. Herhangi bir belirtin oldu mu

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende bugün 13. Gündeyim ama test yapmaya korkuyorum. Herhangi bir belirtin oldu mu

Bugün 11.günümdu öyle bi dürtü bisey beni , sabah yaptım çok silikti test, kan verdim sonuç bu, belirtim adet olcakmisim gibi sağ kasigim ağrıyor. Yani bunu belirti.olarak algılamadım. Sadece beyaz akintim var 2 gündür. Yumurtlamadaki gibi.

Tekrardan hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…