Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi ile de gebelik öğrenenler var, üst üste koyu çizgi görüyorlar lh testinde. Gününüz az kalmış, erken gebelik testi alıp yarın bakabilirsiniz
15942800257849170549819946643425.jpg merhaba adetime 9 gün var yumurtlamadan sonra 10. Günüm bugün ovulasyon yapıyorum üstteki dün alttaki bugün giderek koyilasiyor t çizgisi gebelik olabilir mi bu şekilde öğrenen var mı

Eki Görüntüle 2659983 merhaba adetime 9 gün var yumurtlamadan sonra 10. Günüm bugün ovulasyon yapıyorum üstteki dün alttaki bugün giderek koyilasiyor t çizgisi gebelik olabilir mi bu şekilde öğrenen var mı
T çizgisi en az c kadar koyu olacak yumurtlama zamanı olduğu gibi, 3 4 gün koyu olacak, eğer yumurtlamayı gördü iseniz bu şekilde lh testini bitirmeyin, gebelik testi alın imkaniniz varsa🙏

Herkese merhaba, benim de regli 13 ya da 14 unde. Bu ay çok kafama takmadım bu süreci, az önce bi test yapayim dedim, o kadar silik bi t çizgisi var ki, resim çekince gözükmüyor.. bundan 3 ay öncede boyle bir şey olmuştu, ard arda yaptığım 2 testte hayalet gibi çok zorla görülen t çizgisi vardı, adet olmuştum.. O yüzden şu anda çok heveslenmedim, resim de belli olmadığı için sizinlede paylaşamıyorum. Dün de adet olcakmisim gibi belirtiler vardi, sanci gogus hassasiyeti duygusallik. Velhasil durum bu😳

Bi at bakalim testine eger iki gun sonra daha belirginse vardır sanirim
Herkese merhaba, benim de regli 13 ya da 14 unde. Bu ay çok kafama takmadım bu süreci, az önce bi test yapayim dedim, o kadar silik bi t çizgisi var ki, resim çekince gözükmüyor.. bundan 3 ay öncede boyle bir şey olmuştu, ard arda yaptığım 2 testte hayalet gibi çok zorla görülen t çizgisi vardı, adet olmuştum.. O yüzden şu anda çok heveslenmedim, resim de belli olmadığı için sizinlede paylaşamıyorum. Dün de adet olcakmisim gibi belirtiler vardi, sanci gogus hassasiyeti duygusallik. Velhasil durum bu😳

T çizgisi en az c kadar koyu olacak yumurtlama zamanı olduğu gibi, 3 4 gün koyu olacak, eğer yumurtlamayı gördü iseniz bu şekilde lh testini bitirmeyin, gebelik testi alın imkaniniz varsa🙏
Gebelik testi aldım şimdi gidip ama yapsam çıkar mı sizce erken mi henüz yumurtlama üzerinden 10 gün geçti yalnizca testin üzerinde beklenen adet günü yapın diyor

Gebelik testi aldım şimdi gidip ama yapsam çıkar mı sizce erken mi henüz yumurtlama üzerinden 10 gün geçti yalnizca testin üzerinde beklenen adet günü yapın diyor
Canım benim kiminin çıkıyor, tabi erken biraz. ama bende yaptım seninle aynı adet günümüz, dayanamadım yaptım😂

Canım benim kiminin çıkıyor, tabi erken biraz. ama bende yaptım seninle aynı adet günümüz, dayanamadım yaptım😂
Negatif mi çıktı ben negatif görmek istemiyorum ya o yüzden sabredeyim diyorum bir arakadasimda değerlendirdi bu ayı o hamile çok şükür 13. Gününde pozitifi gördü önceki testleri negatif ti ovulasyon da da günden güne koyulasma gördü bende ovulasyon yaptım o yüzden bugun baya koyulasmis

Negatif mi çıktı ben negatif görmek istemiyorum ya o yüzden sabredeyim diyorum bir arakadasimda değerlendirdi bu ayı o hamile çok şükür 13. Gününde pozitifi gördü önceki testleri negatif ti ovulasyon da da günden güne koyulasma gördü bende ovulasyon yaptım o yüzden bugun baya koyulasmis
Çok çok silik t çizgisi gördüm canim 3 tane test yaptım sabah 3 u de ayni😂 yukarda resim attım bakabilirsin, ama umutlanıyorum çünkü daha öncede boyle olup adet olmuştum. Biraz daha beklemekte fayda var test için bir de ilk idrarla yap canim

Kuzucum ben ikinci çizgiyi görüyorum ama hep boyle olup regli oluyorsan heveslendirmek istemem peki bu ilk 5 dk içinde çıkan sonuç mu bu
Evet canim ilk 2 3 dk hatta, 3 tane test yaptım 3 u de böyle. 2. Kez başıma geliyor daha adetime 4 5 gün var, bakalım umutlanamıyorum çok, dua ediyorum sadece🙏🙏🙏

Kızlar ovulasyon testim dün de pikti bugün de ne yapmam lazım her gün değerlendirmek bana işkence geliyor😪 daha yumurta çatlamamış galiba gebelik için çatlaması mı gerekiyor kafamda deli sorular

X