Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaaar Merhaba.. nasilsiniz neler yaptiniz ..

Ben kisa bir guncelleme yapmak istedim..en son 18.06. adet oldum.. ve bu ay ilkkez sogan kuru yaptim bu kuru 12 gun yaptim.. adet gunlerim 13 gun surer ve ben 8. gun baslamistim kure adetim bittikten sonra 4 gun daha yaparak totalde 12 gune tamamladim.. degerlendirmeye de basladim ovu testi henuz bugun bana ulastigi icin gecen gunleri degerlendirdim ne olur ne olmaz diye.. bugun ilkez ovu testi yaptim sizlede paylasayim istedim ..

adet bitiminde yumurtlama olmus olabilir ve catlamis olabilir eger öyle ise bile bu iki gunu arka arkaya degerlendirdigim icin icim rahat ..ymurtlama henuz olmamissada bugunden itibaren görucez olacakmi olmayacakmi.

.bugunki testim negatif biliyorum ama yinede tecrubeli arkadaslardan degerlendirmenizi riace edicegim.. sizce bu sonuc iyi bir ihtimale isaretmidir ??

Testi bu akşam saat 18.25 de yaptım.. 3 saat önce sıvı almayı da kesmiştim.. bu sonuca göre yarın sabah borde yine aynı saatte denemeyi düşünüyorum siz ne dersiniz?

A Ansumjora canim özellikle senin değerlendirmeni isterim

Ovulasyon günü geçmiş olabilir tabi, ama değerlendirmeniz güzel, yine testiniz varsa yapmaya devam edin, belki gecmemistir

Canım benim son adet tarihi 26 sıydı ve bugün pik gördüm senin geçmiş olabilir bence ama değerlendirmişsin için rahat olsun...

Canım benim son adet tarihi 26 sıydı ve bugün pik gördüm senin geçmiş olabilir bence ama değerlendirmişsin için rahat olsun...

Söyle oldu aslında adet bitiminden 2 gün sonra 2 gün değerlendirme oldu yani yumurtlama olmuşsa da şansım varmı sencr

Aynen. İlaç vericem demişti yumurta geliştirmek için. 2. Günden almam daha iyi olucak demek ki
Ben 3.gunu gittim doktora 5.gün klomene başlattı beni 10.gün bitti zaten sonraki gun kontrole gittim 16mm falandı yumurtlama gunu gittim maşallah coşmuş dedi doktor kan testi verdim 885di değer iğneyi yapabılırız dedi yuksek çıksa yapmıyorlarmış 36saat sonra da kasığımda çok ağrı oldu yumurtanın büyüdüğü yerde benim bu ayki tedavım buydu inşaAllah Allah nasip eder hepimize

Kızlar afedersiniz ilişkiden sonra vajinal duş almayın diyorlar öyle gebelik şansı artıryormuş... e banyo yapıp namaz da kılmam lazım nasıl olacak ya öyle bi şey var mı sizce
Canım vajinal dus eskilerin korunma yöntemiymiş vajinanın içine hortum tutularak ic kısmın yıkanması taharetlenmenin çok ötesinde bise diş kısmı yıkayabilirsin suyla bise olmaz insallah

Amin canım aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…