- 28 Ocak 2024
- 587
- 217
- 23
- 26
- Konu Sahibi laylayloomm
Evet aslında evde ovulasyon testın varsa bakabılırsın catlamısmı dıye15.30’da oldum, bakalım gece ağrım olacak mı belki dediğin gibidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aslında evde ovulasyon testın varsa bakabılırsın catlamısmı dıye15.30’da oldum, bakalım gece ağrım olacak mı belki dediğin gibidir
Yok ya keşke alsaydım içime şüphe düştüEvet aslında evde ovulasyon testın varsa bakabılırsın catlamısmı dıye
Garanti olsun dersen 12. gün yap testi benceKızlar Selamlar 12 şubatı 13 şubata bağlayan gece 00:30 da çatlama iğnesi yapıldı ve 14 şubattada aşılama yapıldı bugün yaptığım testte çok çok silik bir çizgi vardı sanırım iğne etkisini kaybediyor 2 gün sonra tekrar yapacağım eğer koyulaşma varsa gidip kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkarmı
Garanti olsun dersen 12. gün yap testi bence
Benim bir yakınım çatlatma iğnesi ile gebe kaldı benim ilk denememdi ancak ben regl oldum maalesefbizde 2 senedir bekliyoruz tüm testler tahliller temiz ama bir türlü gebelik oluşmuyorÇatlatma ile gebelik oluşan var mı arkadaşlar etrafınızda
İnşallah size de nasip olur , benim ilk çocuğum ilk çatlatma iğnemle olmuştu 6 sene öncebizde 2 senedir bekliyoruz tüm testler tahliller temiz ama bir türlü gebelik oluşmuyorÇatlatma ile gebelik oluşan var mı arkadaşlar etrafınızda
Ben kullandım 2 kez kalmadım gebe inşallah sen kalırsın canım benim de 15 mm ve 20 mm idi yumurtamHanımlar merhaba ben bugun çatlatma iğnesi yaptım 20 mm olmuş yumurtam daha önce bu iğneyi kullananlar tecrübelerinize ihtiyacım var ilk defa kullandım ilk denemede gebe kalan varmı aramızda
Femara ve klomen kullandım canım bendeAyy bende yarın femara kullanmaya başlayacağım siz hangi ilacı kullandınız
Bende cumartesi günü oldum aşılama inşallah pozitif çıkar ben bekle derim sabırla sana ki herşey netleşsin bende senin gibiyim merak merak ama sabret dayanKızlar Selamlar 12 şubatı 13 şubata bağlayan gece 00:30 da çatlama iğnesi yapıldı ve 14 şubattada aşılama yapıldı bugün yaptığım testte çok çok silik bir çizgi vardı sanırım iğne etkisini kaybediyor 2 gün sonra tekrar yapacağım eğer koyulaşma varsa gidip kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkarmı
Bende gebe kalamadım maalesef bu ay tekrar denicezBen kullandım 2 kez kalmadım gebe inşallah sen kalırsın canım benim de 15 mm ve 20 mm idi yumurtam
Bende ilk defa cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum minikte olsa insan bir umut bağlıyor inşallah güzel sonuçlar alırızBende cumartesi günü oldum aşılama inşallah pozitif çıkar ben bekle derim sabırla sana ki herşey netleşsin bende senin gibiyim merak merak ama sabret dayan
İnşallah aminBende ilk defa cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum minikte olsa insan bir umut bağlıyor inşallah güzel sonuçlar alırız
Siz neden oldunuz çatlatma iğne kolay bulabildiniz miBende ilk defa cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum minikte olsa insan bir umut bağlıyor inşallah güzel sonuçlar alırız
Biz iki aydır denedik olmadı ben daha önce bi muayene olmuştum kist vs yoktu ama tekrar bi muayene olayım kan testi vereyim diye doktora gittim tesadüfen muayenende yumurtamın tam çatlama zamanlarına geldiğini gördü doktor hemen bi çatlatma iğnesi vereyim deneyelim bakalım sonra yaparız kan tahlillerini yine olmazsa, daha çok gençsin evhamlısın dedi, o yüzden oldum hastanenin karşısından buldum iğneyi ama zor bulunuyormuş sanırım bilmiyordumSiz neden oldunuz çatlatma iğne kolay bulabildiniz mi
Evet zor bulunuyor biz 9 aydır deniyoruz olmadı bizimde aşılama oldumBiz iki aydır denedik olmadı ben daha önce bi muayene olmuştum kist vs yoktu ama tekrar bi muayene olayım kan testi vereyim diye doktora gittim tesadüfen muayenende yumurtamın tam çatlama zamanlarına geldiğini gördü doktor hemen bi çatlatma iğnesi vereyim deneyelim bakalım sonra yaparız kan tahlillerini yine olmazsa, daha çok gençsin evhamlısın dedi, o yüzden oldum hastanenin karşısından buldum iğneyi ama zor bulunuyormuş sanırım bilmiyordum
Çatlatma iğnesi denemiş miydiniz sizde inşallah tutar canım benim güzel haber alırsınEvet zor bulunuyor biz 9 aydır deniyoruz olmadı bizimde aşılama oldum