• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar

Kızlar Selamlar 12 şubatı 13 şubata bağlayan gece 00:30 da çatlama iğnesi yapıldı ve 14 şubattada aşılama yapıldı bugün yaptığım testte çok çok silik bir çizgi vardı sanırım iğne etkisini kaybediyor 2 gün sonra tekrar yapacağım eğer koyulaşma varsa gidip kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkarmı

Kızlar Selamlar 12 şubatı 13 şubata bağlayan gece 00:30 da çatlama iğnesi yapıldı ve 14 şubattada aşılama yapıldı bugün yaptığım testte çok çok silik bir çizgi vardı sanırım iğne etkisini kaybediyor 2 gün sonra tekrar yapacağım eğer koyulaşma varsa gidip kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkarmı
Garanti olsun dersen 12. gün yap testi bence

Merhaba bende femera kullandım 2 yumurtam olmuştu 18 mm oldular bu pazartesi günü ovitrella iğnesini yaptım inşallah pozitif çıkar sonuç artık o kadar umutsuzlanıyorum ki test yapmak bile içimden gelmiyor yine olmayacak diye 😔

bizde 2 senedir bekliyoruz tüm testler tahliller temiz ama bir türlü gebelik oluşmuyor 😔 Çatlatma ile gebelik oluşan var mı arkadaşlar etrafınızda

Back