Şubat ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar

Kızlar Selamlar 12 şubatı 13 şubata bağlayan gece 00:30 da çatlama iğnesi yapıldı ve 14 şubattada aşılama yapıldı bugün yaptığım testte çok çok silik bir çizgi vardı sanırım iğne etkisini kaybediyor 2 gün sonra tekrar yapacağım eğer koyulaşma varsa gidip kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkarmı

Kızlar Selamlar 12 şubatı 13 şubata bağlayan gece 00:30 da çatlama iğnesi yapıldı ve 14 şubattada aşılama yapıldı bugün yaptığım testte çok çok silik bir çizgi vardı sanırım iğne etkisini kaybediyor 2 gün sonra tekrar yapacağım eğer koyulaşma varsa gidip kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkarmı
Garanti olsun dersen 12. gün yap testi bence

Merhaba bende femera kullandım 2 yumurtam olmuştu 18 mm oldular bu pazartesi günü ovitrella iğnesini yaptım inşallah pozitif çıkar sonuç artık o kadar umutsuzlanıyorum ki test yapmak bile içimden gelmiyor yine olmayacak diye 😔

bizde 2 senedir bekliyoruz tüm testler tahliller temiz ama bir türlü gebelik oluşmuyor 😔 Çatlatma ile gebelik oluşan var mı arkadaşlar etrafınızda

Hanımlar merhaba ben bugun çatlatma iğnesi yaptım 20 mm olmuş yumurtam daha önce bu iğneyi kullananlar tecrübelerinize ihtiyacım var ilk defa kullandım ilk denemede gebe kalan varmı aramızda
Ben kullandım 2 kez kalmadım gebe inşallah sen kalırsın canım benim de 15 mm ve 20 mm idi yumurtam

Bende cumartesi günü oldum aşılama inşallah pozitif çıkar ben bekle derim sabırla sana ki herşey netleşsin bende senin gibiyim merak merak ama sabret dayan

Kızlar çatlatma iğnelerinizi nereden temin ettiniz ben bu ay kullandım ama olacağına dair umudum yok şimdiden temin etmeye çalışacağım bulunduğum il ve çevresinde bulamadım

Bende cumartesi günü oldum aşılama inşallah pozitif çıkar ben bekle derim sabırla sana ki herşey netleşsin bende senin gibiyim merak merak ama sabret dayan
Bende ilk defa cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum minikte olsa insan bir umut bağlıyor inşallah güzel sonuçlar alırız

Siz neden oldunuz çatlatma iğne kolay bulabildiniz mi
Biz iki aydır denedik olmadı ben daha önce bi muayene olmuştum kist vs yoktu ama tekrar bi muayene olayım kan testi vereyim diye doktora gittim tesadüfen muayenende yumurtamın tam çatlama zamanlarına geldiğini gördü doktor hemen bi çatlatma iğnesi vereyim deneyelim bakalım sonra yaparız kan tahlillerini yine olmazsa, daha çok gençsin evhamlısın dedi, o yüzden oldum hastanenin karşısından buldum iğneyi ama zor bulunuyormuş sanırım bilmiyordum

Biz iki aydır denedik olmadı ben daha önce bi muayene olmuştum kist vs yoktu ama tekrar bi muayene olayım kan testi vereyim diye doktora gittim tesadüfen muayenende yumurtamın tam çatlama zamanlarına geldiğini gördü doktor hemen bi çatlatma iğnesi vereyim deneyelim bakalım sonra yaparız kan tahlillerini yine olmazsa, daha çok gençsin evhamlısın dedi, o yüzden oldum hastanenin karşısından buldum iğneyi ama zor bulunuyormuş sanırım bilmiyordum
Evet zor bulunuyor biz 9 aydır deniyoruz olmadı bizimde aşılama oldum

Back
X