- 30 Haziran 2023
- 209
- 68
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Cumartesi günü yapmıştım negatif çıkmıştı. O günden sonra bir daha yapmadım. 15 inde regl olmam gerekiyor bekliyorum.Merhaba test yaptınız mi
Merhaba bebdeBende cuma günü iğne oldum hafif kasıklarda agrı ateş ve aşırı derece halsizlik hissettim
Pazartesi yapacağım demistiniz cuma günü ondan sordumBenim de 14. Günüm pazartesi günü yapmayı düşünüyorum ben de. Bence siz de pazartesi gününü bekleyin. Ben direkt kan tahlili yapacağım.
Evet öyle demiştim de korktum açıkçası regli beklemeye karar verdim. Olumsuz sonuç görme ihtimali beni korkutuyorMerhaba bebde
Pazartesi yapacağım demistiniz cuma günü ondan sordum
Bugün çok şiddetli karın ağrım var. Her an regl olabilirim benceEvet öyle demiştim de korktum açıkçası regli beklemeye karar verdim. Olumsuz sonuç görme ihtimali beni korkutuyor
Regl oldum.Bugün çok şiddetli karın ağrım var. Her an regl olabilirim bence
Denildiği gibiymiş iğneden sonra adet düzeni değişiyorRegl oldum.
Evet. ÖyleymişDenildiği gibiymiş iğneden sonra adet düzeni değişiyor
Rabbim yardımcımız olsun. Süreç zor ve yıpratıcıEvet. Öyleymiş
Evet gitmeyeceğim doktora çok yıprandım. Rabbim hayırlısını versinRabbim yardımcımız olsun. Süreç zor ve yıpratıcı
Merhaba benim yok kasık ağrılarım var sadece 9m günümdü2 gündür Sık idrara çıkıyorum ve kabızlık başladı 5 gün oldu çatlatma ignesi olalı böyle belirtisi olan varmıydı
Evet bende de oldu.ben bişey sorucam göğüs ucum acıyo sizdede oldumu öyle
Amin hayırlı ve mübarek şekilde inşallahAllah sabrını versin umarım en kısa sürede hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alalım
İğneden dolayımı oluyoEvet bende de oldu.
Sanırım evet şiddetli göğüs ağrısı ve kasıklarda batma oluyordu bende. 19. Günde regl oldum zaten göğüs ağrısı hala devam ediyorİğneden dolayımı oluyo
İnşallahBenimde 7.gün heyecanla bekliyoruz bakalım inşallah güzel haberleri alırız