Temmuz ayi asilama

İğnenin etkisi buyuk ıhtımalle kullandıgınız doz yukseksek mi

Çıktım şimdi hastaneden bel ağrısı olabiliyormuş. Bugün son kez gonalf iğnemi vurunacağım yarın sabah çatlatma iğneni vur Cuma sabahı aşılama için gel dedi bir yumurtam var 15.9 olmuş şuan erken gibi geldi bana ama

Kızlar aşılamamı dün yaptım ama bugun hiç yerimden kalkamıyorum aşırı bel agrısı cekiyorum progesteran kullandım zaten fitil çok iğrenç agrısı olan varmi bu kadar

Kızlar aşılamamı dün yaptım ama bugun hiç yerimden kalkamıyorum aşırı bel agrısı cekiyorum progesteran kullandım zaten fitil çok iğrenç agrısı olan varmi bu kadar
Canım bana sadece aşılama yapıldığı an 20dk ağrı oldu sonra böyle bir ağrı çekmedim doktora bir danış istersen çok mu zorladı acaba yaparken kasıldın mı

Bana iki gğ
Bana iki gün sonra gel dediklerinde17 cm ölçmüşlerdi bence erkn değil büyür o zmna kdr

Canım bana sadece aşılama yapıldığı an 20dk ağrı oldu sonra böyle bir ağrı çekmedim doktora bir danış istersen çok mu zorladı acaba yaparken kasıldın mı
Hayır hıç acı bıle hıssetmedim aslında progestaran kullanmaya başladım sırt agrım başladı ganol f zamanı bile bu kadar agrım yoktu

Benim ıkı tana buyumuş saglıklı yumurtam oldugunu soyledı doktor tutarsa ıkız olma ihtimalı var dedi cocuk isitiyoruz ama ikiz bilmiyorum ya isteyenlere verir inşallah allah dusundukçe korkuyorum

Bana iki gğ

Bana iki gün sonra gel dediklerinde17 cm ölçmüşlerdi bence erkn değil büyür o zmna kdr
Öyledir heralde bu kadar kısa sürede olması tuhaf geliyor normalde adet döngüm uzun olduğu için yumurtamın çatlaması da geç olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…