• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayi asilama

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim beni aranıza kabul ettiğiniz için Allah hepinizden razı olsun en kısa zamanda inş herkes güzel haberler alsın ❤

Merhaba herkese , 8 Temmuz da aşılama oldum, test için gün sayıyorum ..1buçuk sene önce de başarısız bir tüp bebek tedavim vardı ... Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin ☺
Amin inşallah 🙏🏻 Sizin problem neydi

Amin inşallah 🙏🏻 Sizin problem neydi
Amh ım 1.2; eşimin değerleri de çok iyi olmasa da makul seviyede ; ama Rabbim vermedikçe olmuyor işte :) bakalım bu sefer bize gelir bebeğimiz hayırlısıyla inşallah .. aslında dün gün ortasında evde daha önce aldığım idrar testini dayanamadım yaptım ve negatif çıktı ama çok çok erken olduğu için çok takılmadım . Her iki olasılığa da hazırladık kendimizi bakalım 😊

Amh ım 1.2; eşimin değerleri de çok iyi olmasa da makul seviyede ; ama Rabbim vermedikçe olmuyor işte :) bakalım bu sefer bize gelir bebeğimiz hayırlısıyla inşallah .. aslında dün gün ortasında evde daha önce aldığım idrar testini dayanamadım yaptım ve negatif çıktı ama çok çok erken olduğu için çok takılmadım . Her iki olasılığa da hazırladık kendimizi bakalım 😊
İnşallah bu defa tutar🙏🏼Çok kalabalık olduk belki ben olamasam da aramızdan hamişler çıkacak haftalar sonra😍

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. Bende polikistik over var eşimin değerleri normal. Benim ilk aşılamam tutmadı mayıs ayında yaptırmıştım. Bu ikinci aşılamam olacak. 8 gün igneleri kullandım ve sağ da 2 tane sol da 2 tane olmak üzere toplam 4 tane yumurtam büyüdü dün gece de catlatma iğnesini yaptım. Yarın sabah 11.30 da aşılamam olacak. Hepimizin hakkında her şeyin hayırlısı olsun inşallah. Rabbim bizlere de evlat sevgisi tatmayı nasip etsin🙏

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. Bende polikistik over var eşimin değerleri normal. Benim ilk aşılamam tutmadı mayıs ayında yaptırmıştım. Bu ikinci aşılamam olacak. 8 gün igneleri kullandım ve sağ da 2 tane sol da 2 tane olmak üzere toplam 4 tane yumurtam büyüdü dün gece de catlatma iğnesini yaptım. Yarın sabah 11.30 da aşılamam olacak. Hepimizin hakkında her şeyin hayırlısı olsun inşallah. Rabbim bizlere de evlat sevgisi tatmayı nasip etsin🙏
Amin inşallah 🙏🏼4 yumurtayla yapıyorlar mı ki ben yasal değil diye biliyorum şuan devlet buna sınırlama getirmiş diye biliyorum bana doktorum 2den fazla olursa yapmıyoruz dedi

Evet canım öyleymiş ama ben çok ısrar ettim doktor da tanıdığımız olduğu için yapacak

Aşılama yapan arkadaşlar eşinizin aşılamadaki sperm hacimleri ne şekilde çıktı acaba benim eşimin 14 milyon çıktı

Kızlar merhaba bende bu ay aşılama olcam inşallah ilk defa adetliyken mi başlıyor tedavi bu konuda bir bilgim yokta

Back