• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayi asilama

Merhaba. 4. Asilamami olacakken hamile oldugumu oğrendim. Ilaclarim elimde kaldi. Birine göndermek istiyorum özelden irtibata gecerseniz. Istanbul ici olsa iyi olur cunku ilaclarin sogukta muhafazasi lazim biliyorsunuz

Dün aşılamam oldu ☺
1 gun ara ile yapmışız benim bugun cok fazla agrım vardı hafifledi biraz yarına sizinki gibi birsey kalmaz diye düşünüyorum yalnız doktorum elinden geldiğince cok yürüme dedi ve gebelik testi yapana kadar sadece yarın ilişki olsun onun dısında olmasın dedi sizde varmı öyle bir durum

1 gun ara ile yapmışız benim bugun cok fazla agrım vardı hafifledi biraz yarına sizinki gibi birsey kalmaz diye düşünüyorum yalnız doktorum elinden geldiğince cok yürüme dedi ve gebelik testi yapana kadar sadece yarın ilişki olsun onun dısında olmasın dedi sizde varmı öyle bir durum
Bana doktor bugünde dahil günde en az bir kere olsun dedi bende aşılama dahil peşindeki 4gün yaptım🙈 şuanda uygulamada hamile kalma şansı düşük günlere geçtiğim için bıraktım😁

Bana da dünden itibaren gün aşırı ilişki dedi ama ne zamana kadar olacağını söylemedi☺️

Kızlar ben 5 gündür gonalf iğnesini vurunuyorum dünden beri sağ belimden kalçamın aşağısına kadar inen ara ara çok şiddetlenen ağrım oluyor. Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda? Yoksa bel fıtığım olduğunu düşünücem 🤔

Kızlar ben 5 gündür gonalf iğnesini vurunuyorum dünden beri sağ belimden kalçamın aşağısına kadar inen ara ara çok şiddetlenen ağrım oluyor. Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda? Yoksa bel fıtığım olduğunu düşünücem 🤔
Bana öyle bir ağrı olmadı canım

Back