Bende agrı falan hiç olmadı arada sağ tarafıma kramp atıyorBenim işlem bitince 20dk belimde çok ağrı oldu sizde de oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende agrı falan hiç olmadı arada sağ tarafıma kramp atıyorBenim işlem bitince 20dk belimde çok ağrı oldu sizde de oldu mu?
Benim ayağa kalkınca değil de eve gittikten sonra az kan geldi peçeteye ama geçtiKızlar an itibariyle aşılamamı yaptım korktuğum kadar değildi yalniz ayağa kalınca çöl az kanamam oldu ayni şekilde olan varmı
Doktor progesteron kesin kullan dedi ama netten bakınca baya harı ve mide bulantısı yapan bir ilaç siz kullanıyormusunuzBenim ayağa kalkınca değil de eve gittikten sonra az kan geldi peçeteye ama geçti
Bana hiçbir şey vermedi doktor vitaminlerine devam et dedi bitekDoktor progesteron kesin kullan dedi ama netten bakınca baya harı ve mide bulantısı yapan bir ilaç siz kullanıyormusunuz
Bana da hiç birşey vermdi doktor sadece folik asit içiyorum o kadarDoktor progesteron kesin kullan dedi ama netten bakınca baya harı ve mide bulantısı yapan bir ilaç siz kullanıyormusunuz
Herkeste farklı demekki dün ıslaklık vardı bende bugün 6.gün mesela o bölgele ara ara sancı giriyor ıslaklık yokBende agrı falan hiç olmadı arada sağ tarafıma kramp atıyor
Benimde kanamam oldu. İşemden kaynaklı bir kanama bu , endişelenmeKızlar an itibariyle aşılamamı yaptım korktuğum kadar değildi yalniz ayağa kalınca çöl az kanamam oldu ayni şekilde olan varmı
Hayırlı olsunMerhaba. 4. Asilamami olacakken hamile oldugumu oğrendim. Ilaclarim elimde kaldi. Birine göndermek istiyorum özelden irtibata gecerseniz. Istanbul ici olsa iyi olur cunku ilaclarin sogukta muhafazasi lazim biliyorsunuz
Aynen benim ayan çok fazla agrım var yerimden kalkamıyorum kanamam lekelenme şeklinde devam ediyorHerkeste farklı demekki dün ıslaklık vardı bende bugün 6.gün mesela o bölgele ara ara sancı giriyor ıslaklık yok
Kaç gün oldu sizinBende hiç ağrı yok ya
[/QUOTE oldu
Dün aşılamam olduKaç gün oldu sizin
1 gun ara ile yapmışız benim bugun cok fazla agrım vardı hafifledi biraz yarına sizinki gibi birsey kalmaz diye düşünüyorum yalnız doktorum elinden geldiğince cok yürüme dedi ve gebelik testi yapana kadar sadece yarın ilişki olsun onun dısında olmasın dedi sizde varmı öyle bir durumDün aşılamam oldu ☺
Bana doktor bugünde dahil günde en az bir kere olsun dedi bende aşılama dahil peşindeki 4gün yaptım1 gun ara ile yapmışız benim bugun cok fazla agrım vardı hafifledi biraz yarına sizinki gibi birsey kalmaz diye düşünüyorum yalnız doktorum elinden geldiğince cok yürüme dedi ve gebelik testi yapana kadar sadece yarın ilişki olsun onun dısında olmasın dedi sizde varmı öyle bir durum
Bana da dünden itibaren gün aşırı ilişki dedi ama ne zamana kadar olacağını söylemedi1 gun ara ile yapmışız benim bugun cok fazla agrım vardı hafifledi biraz yarına sizinki gibi birsey kalmaz diye düşünüyorum yalnız doktorum elinden geldiğince cok yürüme dedi ve gebelik testi yapana kadar sadece yarın ilişki olsun onun dısında olmasın dedi sizde varmı öyle bir durum
Bana öyle bir ağrı olmadı canımKızlar ben 5 gündür gonalf iğnesini vurunuyorum dünden beri sağ belimden kalçamın aşağısına kadar inen ara ara çok şiddetlenen ağrım oluyor. Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda? Yoksa bel fıtığım olduğunu düşünücem![]()
Valla ben yoruldum işten gel yap fln hamile kalma günleri geçince bıraktımBana da dünden itibaren gün aşırı ilişki dedi ama ne zamana kadar olacağını söylemedi☺