Dün çatladı . Ben farkettim ama önce kati kati seffaf akıntı oldu sonra kahve leke leke devam etti her ay hissediyorum zaten catladigini . Aptal doktorum Çarşamba günü aşılama dedi tarih yazmaz benim 17. Güne yumurtlamam . En geç 14 günü çatlar . BEnde eşime dedim bu çatladı iliski olsun diye , yok doktor 6 yıl tıp okumuş sen ondan daha mi iyi bilicen dedi , aşılama icin perhizde olduğu icin iliskide olmadı . Sabah dayanamadım başka doktora gittim . Çatlamış dedi lekelenmen dün kaçta oldu dedi 12 dedim .. 24 saat geçmiş daha aşılama ise yaramaz çok dusuk ihtimal dedi . Siz eve gidin iliski olsun dedi . Eşimle dünyanin kavgasını ettik hastaneden çıkınca moralim Çatlamanız bu indirdiğimiz programlarda yazan ovülasyon gününden önce mi oluyor yani? Bende her ay ağrı hissederim katı şeffaf akıntım olur ama bu bende baya uzun sürüyor hangi gün çatladı sizin kadar anlayamıyorum doktor aşılamayı yaparkende bir şey demedi
Çatlamanız bu kullandığımız uygulamalarda yazan ovülasyon gününden önce mi oluyor sizin benim tam o gün yaptı doktor aşılamayı ben o günden önce katı akıntıyı hissediyorum ama sizin kadar hakim değilim tam çatladı yada çatlamadı konusunda doktor aşılama yaprken de birşey demedi,sıkmayın canınızı belki bu ay kendi çabanızla kalırsınızDün çatladı . Ben farkettim ama önce kati kati seffaf akıntı oldu sonra kahve leke leke devam etti her ay hissediyorum zaten catladigini . Aptal doktorum Çarşamba günü aşılama dedi tarih yazmaz benim 17. Güne yumurtlamam . En geç 14 günü çatlar . BEnde eşime dedim bu çatladı iliski olsun diye , yok doktor 6 yıl tıp okumuş sen ondan daha mi iyi bilicen dedi , aşılama icin perhizde olduğu icin iliskide olmadı . Sabah dayanamadım başka doktora gittim . Çatlamış dedi lekelenmen dün kaçta oldu dedi 12 dedim .. 24 saat geçmiş daha aşılama ise yaramaz çok dusuk ihtimal dedi . Siz eve gidin iliski olsun dedi . Eşimle dünyanin kavgasını ettik hastaneden çıkınca moralim yerlerde ....
Bana jel falan verilmedi heyecanla cevabını bekleyeceğim inş güzel haberi verirsin canımCrinone jel kullanıyorum. Sadece onun tortusu geliyor akıntı falan yok bende şimdilik. Daha öncede bu jelden kullanmıştım. Jel bittikten 2 gün sonra geliyor reglim. Dayanabilirsem pazar günü aşılamamım 13. günü olacak, test yapabilirim...
O zaman bu anlattıklarımız seni korkutmasın kendini rahat bırakırsan acı olmuyo sadece işlem sonrası 20dklık bir beline ağrı geliyor ve sonra geçiyorCanım ben dün çatlatma iğnemi vurdum aşılamam yarın
Kötü olmuş doktorun onu ayarlaması lazımdı ne zaman çatlar çatlamaz diyeDün çatladı . Ben farkettim ama önce kati kati seffaf akıntı oldu sonra kahve leke leke devam etti her ay hissediyorum zaten catladigini . Aptal doktorum Çarşamba günü aşılama dedi tarih yazmaz benim 17. Güne yumurtlamam . En geç 14 günü çatlar . BEnde eşime dedim bu çatladı iliski olsun diye , yok doktor 6 yıl tıp okumuş sen ondan daha mi iyi bilicen dedi , aşılama icin perhizde olduğu icin iliskide olmadı . Sabah dayanamadım başka doktora gittim . Çatlamış dedi lekelenmen dün kaçta oldu dedi 12 dedim .. 24 saat geçmiş daha aşılama ise yaramaz çok dusuk ihtimal dedi . Siz eve gidin iliski olsun dedi . Eşimle dünyanin kavgasını ettik hastaneden çıkınca moralim yerlerde ....
Valla ben rahim filmini anestezi almadan yaptım aynı doktorda ona dayandıysan buna çok iyi dayanırsın dedi ama insan korkuyor yineO zaman bu anlattıklarımız seni korkutmasın kendini rahat bırakırsan acı olmuyo sadece işlem sonrası 20dklık bir beline ağrı geliyor ve sonra geçiyor
Allah allah ya nasıl dikkat edemezler bunaEvet iğne bu gece olucakti güya
Canım ben bugün yaptırdım rahim filmindeki gibi o aleti yerleştirince baskı hissediyosun en büyük acı o başka bişey yokValla ben rahim filmini anestezi almadan yaptım aynı doktorda ona dayandıysan buna çok iyi dayanırsın dedi ama insan korkuyor yine
Bende rahim filmini anestezisiz yaptırdm rahim filmindeki acı bnda yok bnda işlem sonrası bel ağrısı var aynn onu yaptıran bunu hayli hayli yaptırırValla ben rahim filmini anestezi almadan yaptım aynı doktorda ona dayandıysan buna çok iyi dayanırsın dedi ama insan korkuyor yine
Tam kullandığım uygulamaya göre oldu . Bazı aylar kayma oluyo ama bu ay öyle denk geldi . Benim akıntı dün oldu Çarşamba asilama olucakti mantiga bakar misiniz . Daha gitmicem doktora falanÇatlamanız bu kullandığımız uygulamalarda yazan ovülasyon gününden önce mi oluyor sizin benim tam o gün yaptı doktor aşılamayı ben o günden önce katı akıntıyı hissediyorum ama sizin kadar hakim değilim tam çatladı yada çatlamadı konusunda doktor aşılama yaprken de birşey demedi,sıkmayın canınızı belki bu ay kendi çabanızla kalırsınız
Özellikle belirttim ama çok bilmiş hanimefendi Çarşamba diye tutturdu . Gördü Çarşamba’yıKötü olmuş doktorun onu ayarlaması lazımdı ne zaman çatlar çatlamaz diye
Özelde bile böyleyse bilemiyorum artık .. hayırlısı böyleymiş diyorum napimAllah allah ya nasıl dikkat edemezler buna
İşlerine geldiği gibi davranıyorlar resmenÖzelde bile böyleyse bilemiyorum artık .. hayırlısı böyleymiş diyorum napim
Evet maalesef .. ovulasyon testleriyle devam edicem ben yoluma .İşlerine geldiği gibi davranıyorlar resmen
Onlar için çok basit olan şey bizler için tam tersi tecrübe edinmiş oldunuz doktor içinEvet maalesef .. ovulasyon testleriyle devam edicem ben yoluma .
Öncelikle aşılamanız hayırlı olsun. Yumurtanız çatladığı için adetiniz normal zamanlara göre değişiklik göztermez. Çatlamayan yumurtanız kaldıysa olabilir. Aşılama yaptığınız ilk günü saymayın 16. Gün teste çıkarBen de korkuyorum adet günlerim çok yaklaştığında bende ıslaklık oluyo yine onu yaşamaktan korkuyorum ve benim adetlerim bir kaç gün sarkabiliyor bide sarkarsa bekle dur gerçkten değişik bi süreç Rabbim hayırla sonuçlandırsınBende yazacağım olumlu olumsuz
İşlerine geldiği gibi davranıyorlar resmen
Teşekkür ederim ıslaklık var bile sanki sanırım olmucak benimÖncelikle aşılamanız hayırlı olsun. Yumurtanız çatladığı için adetiniz normal zamanlara göre değişiklik göztermez. Çatlamayan yumurtanız kaldıysa olabilir. Aşılama yaptığınız ilk günü saymayın 16. Gün teste çıkar
Hayırlı olsun canım inşallah tutar bebişin olurKızlar an itibariyle aşılamamı yaptım korktuğum kadar değildi yalniz ayağa kalınca çöl az kanamam oldu ayni şekilde olan varmı
Benim işlem bitince 20dk belimde çok ağrı oldu sizde de oldu mu?Kızlar an itibariyle aşılamamı yaptım korktuğum kadar değildi yalniz ayağa kalınca çöl az kanamam oldu ayni şekilde olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?