Temmuz ayi asilama

Çatlamanız bu kullandığımız uygulamalarda yazan ovülasyon gününden önce mi oluyor sizin benim tam o gün yaptı doktor aşılamayı ben o günden önce katı akıntıyı hissediyorum ama sizin kadar hakim değilim tam çatladı yada çatlamadı konusunda doktor aşılama yaprken de birşey demedi,sıkmayın canınızı belki bu ay kendi çabanızla kalırsınız

Bana jel falan verilmedi heyecanla cevabını bekleyeceğim inş güzel haberi verirsin canım

Kötü olmuş doktorun onu ayarlaması lazımdı ne zaman çatlar çatlamaz diye

O zaman bu anlattıklarımız seni korkutmasın kendini rahat bırakırsan acı olmuyo sadece işlem sonrası 20dklık bir beline ağrı geliyor ve sonra geçiyor
Valla ben rahim filmini anestezi almadan yaptım aynı doktorda ona dayandıysan buna çok iyi dayanırsın dedi ama insan korkuyor yine

Valla ben rahim filmini anestezi almadan yaptım aynı doktorda ona dayandıysan buna çok iyi dayanırsın dedi ama insan korkuyor yine
Canım ben bugün yaptırdım rahim filmindeki gibi o aleti yerleştirince baskı hissediyosun en büyük acı o başka bişey yok

Bende rahim filmini anestezisiz yaptırdm rahim filmindeki acı bnda yok bnda işlem sonrası bel ağrısı var aynn onu yaptıran bunu hayli hayli yaptırır

Tam kullandığım uygulamaya göre oldu . Bazı aylar kayma oluyo ama bu ay öyle denk geldi . Benim akıntı dün oldu Çarşamba asilama olucakti mantiga bakar misiniz . Daha gitmicem doktora falan

Öncelikle aşılamanız hayırlı olsun. Yumurtanız çatladığı için adetiniz normal zamanlara göre değişiklik göztermez. Çatlamayan yumurtanız kaldıysa olabilir. Aşılama yaptığınız ilk günü saymayın 16. Gün teste çıkar

İşlerine geldiği gibi davranıyorlar resmen
Teşekkür ederim ıslaklık var bile sanki sanırım olmucak benim

Kızlar an itibariyle aşılamamı yaptım korktuğum kadar değildi yalniz ayağa kalınca çöl az kanamam oldu ayni şekilde olan varmı
Hayırlı olsun canım inşallah tutar bebişin olur Benim kanama olmadı ama kahverengiye dönük akıntı geldi biraz doktor bana kanama olabilir dedi işlemden kaynaklı ama bana olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…