Yaaa bende tuzladayım cuma günü başlıyor tedavim sizde hangi ilaçlar varMerhaba. 4. Asilamami olacakken hamile oldugumu oğrendim. Ilaclarim elimde kaldi. Birine göndermek istiyorum özelden irtibata gecerseniz. Istanbul ici olsa iyi olur cunku ilaclarin sogukta muhafazasi lazim biliyorsunuz
Hoşgeldiin aynı gün aşılama yaptırdık sonuçlarımız güzel olur umarımMerhaba arkadaşlar bende temmuz 15 te aşılama oldum beni de aranıza kabul edermisiniz
Hoşgeldinnnn canımMerhaba arkadaşlar bende temmuz 15 te aşılama oldum beni de aranıza kabul edermisiniz
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Hoşbulduk canım inş hepimiz güzel haberler alırızHoşgeldiin aynı gün aşılama yaptırdık sonuçlarımız güzel olur umarım ☺
Hoşbulduk canımHoşgeldinnnn canım
Gonalf ve ovitralleYaaa bende tuzladayım cuma günü başlıyor tedavim sizde hangi ilaçlar var
Merhaba canım sanırım aşılama ile hamile kalmıssın bizlerde burda aşılama yapıp günlerin gecmesini bekliyoruz belirtilerini falan bizimle paylaşabilirmisin ??Gonalf ve ovitralle
Amin inşallahMerhaba herkese , 8 Temmuz da aşılama oldum, test için gün sayıyorum ..1buçuk sene önce de başarısız bir tüp bebek tedavim vardı ... Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin ☺
Amh ım 1.2; eşimin değerleri de çok iyi olmasa da makul seviyede ; ama Rabbim vermedikçe olmuyor işte :) bakalım bu sefer bize gelir bebeğimiz hayırlısıyla inşallah .. aslında dün gün ortasında evde daha önce aldığım idrar testini dayanamadım yaptım ve negatif çıktı ama çok çok erken olduğu için çok takılmadım . Her iki olasılığa da hazırladık kendimizi bakalımAmin inşallahSizin problem neydi
Tuzla’da nerde tedavi görüyorsunuz acaba ben de gerbzedeyim medikal parka gidiyorumYaaa bende tuzladayım cuma günü başlıyor tedavim sizde hangi ilaçlar var
İnşallah bu defa tutarAmh ım 1.2; eşimin değerleri de çok iyi olmasa da makul seviyede ; ama Rabbim vermedikçe olmuyor işte :) bakalım bu sefer bize gelir bebeğimiz hayırlısıyla inşallah .. aslında dün gün ortasında evde daha önce aldığım idrar testini dayanamadım yaptım ve negatif çıktı ama çok çok erken olduğu için çok takılmadım . Her iki olasılığa da hazırladık kendimizi bakalım
Amin inşallahMerhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. Bende polikistik over var eşimin değerleri normal. Benim ilk aşılamam tutmadı mayıs ayında yaptırmıştım. Bu ikinci aşılamam olacak. 8 gün igneleri kullandım ve sağ da 2 tane sol da 2 tane olmak üzere toplam 4 tane yumurtam büyüdü dün gece de catlatma iğnesini yaptım. Yarın sabah 11.30 da aşılamam olacak. Hepimizin hakkında her şeyin hayırlısı olsun inşallah. Rabbim bizlere de evlat sevgisi tatmayı nasip etsin
Anladım canım inş tutar o zamanEvet canım öyleymiş ama ben çok ısrar ettim doktor da tanıdığımız olduğu için yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?