İnş yerleşmedirİlk günler gaz çoktu şimdi azaldı benim ama 3 gündür açık kahverengi lekelenme oldu
Perşembe veya Cuma tahlil yaptırıcam
Günaydın canım amin inşallah öyle olurİnş yerleşmedirGüzel haberlerle dönersin inş Bana daha çok var bekle dur
Hadi inşallah olur 3 gün sonda test yap istersen çıkar başlangıcı sen yapmış olursun hayırlısıylaKızlar günaydın ☀ Mutlu pazarlar hepimizeaşılamanın 11. günündeyim kahverengi lekelenme bu sabah yoktu bilmiyorum beklentiler belirtiler kafam çok karışık Sabah sabah ceviz, badem, fındık ve incir yiyorum umarım her şey çok güzel olur
Çok korkuyorum test kelimesi ile panik oluyorumHadi inşallah olur 3 gün sonda test yap istersen çıkar başlangıcı sen yapmış olursun hayırlısıyla
Benimde aşılama Salı günü aynı şekılde çok akıntım var bildiğim kadarıyla çatlamaya yakın akıntı fazla olurKizlaaar benim aşılamam Çarşamba günü olucak bugun sabah yumurtlama akıntısı geldi ama fazla fazla yoğun yumurta akı kivaminda Çarşambaya kadar catlamazmi bu yaaa kafam çok karıştı bisey diyindün kontrolde en büyüğü 15 buçuk mm idi
Ya bence geç olmuş oluyo benim akıntıdan sonra 1 gün geçince catliyo kaç ay takip ettim ..Benimde aşılama Salı günü aynı şekılde çok akıntım var bildiğim kadarıyla çatlamaya yakın akıntı fazla olur
Zaten aşılamadan 2 gün önce çatlatma iğnesi kullanacaksınızYa bence geç olmuş oluyo benim akıntıdan sonra 1 gün geçince catliyo kaç ay takip ettim ..
Bende senn gb o 10çiften biri ben değilimdir diyorum 2.5senedir hamile kalamyıncaYaa dün doktora gittiğimde başarı oranını sordu eşim %15 sizin gibi aşılama yapan 10 çıftten birinde hemen hemen aşılama tutuyor dedi moralim bozulmadı değil yani
Canım ,benim aşılama sırasında ultrasonla karnıma bastılar size de aynı işlem yapıldı mı?Kızlar günaydın ☀ Mutlu pazarlar hepimizeaşılamanın 11. günündeyim kahverengi lekelenme bu sabah yoktu bilmiyorum beklentiler belirtiler kafam çok karışık Sabah sabah ceviz, badem, fındık ve incir yiyorum umarım her şey çok güzel olur
4 çatlatma iğnesi kullandım hep tek yumurtam büyüyordu aşılama için kullandığım iğnelerde 2 sağlıklı yumurta olmuş dedi doktor umutluyum ama bilmiyorum hepımızin hakkında hayırlısıBende senn gb o 10çiften biri ben değilimdir diyorum 2.5senedir hamile kalamyınca
Pazartesi gecesi iğnemi yaptiricam insallah geç kalmış olmayız asilamaya bana kalırsa aşılama yapmadan baya önce çatlar yumurtamZaten aşılamadan 2 gün önce çatlatma iğnesi kullanacaksınız
Çatlatma iğnesini yaptıktan 36 saat sonra yumurta çatlar çatlayan yumurta 24 ile 48 saate kadar yaşar sorun olacağını sanmıyorum ama isterseniz aşılama yapmadan Salı günü doktora tekrar gidip yumurtalıkların durumuna bakınPazartesi gecesi iğnemi yaptiricam insallah geç kalmış olmayız asilamaya bana kalırsa aşılama yapmadan baya önce çatlar yumurtam
Aynen bende oyle düşünüyorum canim ..Çatlatma iğnesini yaptıktan 36 saat sonra yumurta çatlar çatlayan yumurta 24 ile 48 saate kadar yaşar sorun olacağını sanmıyorum ama isterseniz aşılama yapmadan Salı günü doktora tekrar gidip yumurtalıkların durumuna bakın
Benim o esnada kaç yumurtam olmştu onu da bilmiyorum ama birbrni çok yakın takio eden iki yumurta vardı ikidir diye düşünüyorum, size de oluyormu bilmiyorum ama ilişki sırasında sağ tarafım yani yumurtanın oldğu yerde ağrım oluyor4 çatlatma iğnesi kullandım hep tek yumurtam büyüyordu aşılama için kullandığım iğnelerde 2 sağlıklı yumurta olmuş dedi doktor umutluyum ama bilmiyorum hepımızin hakkında hayırlısı
Canım aynı şeyi bende de yaptılar iki hemşire birden bastırdı karnımı dr un yaptığı işlemden çok o acı verdiCan
Canım ,benim aşılama sırasında ultrasonla karnıma bastılar size de aynı işlem yapıldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?