Temmuz ayi asilama

Canım aynı şeyi bende de yaptılar iki hemşire birden bastırdı karnımı dr un yaptığı işlemden çok o acı verdi
Ewt pek kimse yazmamış bende acaba bitek bana mı yapıldı dedim zaten wc sıkışık durumdayız bide karnına basıolar ben dayanamadım çıktıktan yarım saat sonra tuvaletimi yaptım yarım saat bile zor bekledim

İlişki sırasında değil ama bazen kramp tarzından sancı atıp gidiyor

peki neden yapıyorlar ki
Bilmiyorum wcye sıkışık ol diyorlar ya fazlasıyla sıkışıktım yani onun içinse basmalık bişey yoktu kendisi de oldukça iyi dedi bence işlemi daha rahat yapıyorlar kanala girerken bi etkisi var yada yumurtyı mı daha iyi görüyo ondan mı bilemedim sana yapmadılar mı

Herkesin tedavisi hayırla sonuçlanır inşallah
9 temmuz salı günü ilk aşılamamı oldum. Hiç bi şey hissetmiyorum. Benim gibi olan var mı?

Bende 11
Herkesin tedavisi hayırla sonuçlanır inşallah
9 temmuz salı günü ilk aşılamamı oldum. Hiç bi şey hissetmiyorum. Benim gibi olan var mı?
Bende 11 temmuzda oldum aşılamamı bende sadece aşırı gaz ve şişkinlik durumu var göğüslerim büyüdü ve sanki bişey taşır gb oldğum da kasığıma ağrı geliyor gibi oluyor ama bilmiyorum aşırı gaz durumum bana adet olacağım hissini veriyor bekleyip göreceğiz sen benden önce test yaparsın inş olumlu olur ama her şekilde yazmanı rica ederim

Eskiden olsa her gün test yapardım . Şimdi korkuyorum. Umarım hayırla sonuçlanır sizin de. Yazacağım buraya sonucumu.

Eskiden olsa her gün test yapardım . Şimdi korkuyorum. Umarım hayırla sonuçlanır sizin de. Yazacağım buraya sonucumu.
Ben de korkuyorum adet günlerim çok yaklaştığında bende ıslaklık oluyo yine onu yaşamaktan korkuyorum ve benim adetlerim bir kaç gün sarkabiliyor bide sarkarsa bekle dur gerçkten değişik bi süreç Rabbim hayırla sonuçlandırsınBende yazacağım olumlu olumsuz

Canım ben dün çatlatma iğnemi vurdum aşılamam yarın

Crinone jel kullanıyorum. Sadece onun tortusu geliyor akıntı falan yok bende şimdilik. Daha öncede bu jelden kullanmıştım. Jel bittikten 2 gün sonra geliyor reglim. Dayanabilirsem pazar günü aşılamamım 13. günü olacak, test yapabilirim...

aşılamam iptal oldu gerizekalı doktor yüzünden . Benim dün sancım olmustu anlamıştım catladigini bu sabah gittim çatlamış çoktan

Nasıl yani kaç gün önce çatlamış
Dün çatladı . Ben farkettim ama önce kati kati seffaf akıntı oldu sonra kahve leke leke devam etti her ay hissediyorum zaten catladigini . Aptal doktorum Çarşamba günü aşılama dedi tarih yazmaz benim 17. Güne yumurtlamam . En geç 14 günü çatlar . BEnde eşime dedim bu çatladı iliski olsun diye , yok doktor 6 yıl tıp okumuş sen ondan daha mi iyi bilicen dedi , aşılama icin perhizde olduğu icin iliskide olmadı . Sabah dayanamadım başka doktora gittim . Çatlamış dedi lekelenmen dün kaçta oldu dedi 12 dedim .. 24 saat geçmiş daha aşılama ise yaramaz çok dusuk ihtimal dedi . Siz eve gidin iliski olsun dedi . Eşimle dünyanin kavgasını ettik hastaneden çıkınca moralim yerlerde ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…