• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayi asilama

Kızlar ortalama hepimizin aşılaması aynı zamana denk gelmiş sonuç ne olursa olsun burda haber verelim birbirimize hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun yarın kontrolüm var kaç yumurta büyümüş diye dualarınızı bekliyorum...

Bende salak gibi bugün markete gidip poşet taşıdım aşılamanın 2 günündeyim şimdi korkuyorum etkilemişmiyimdir acaba diye😢
İnşallah cnm bişey olmamıştır poşet ağır değilse sıkıntı yoktur 😉

Benm asılamam 5inde yapıldı bugun 8.günüm .gögüs agrım var acayip . İnşallah tutmustur beklemek cok zor
İnşallah tutmuştur canım aynen sonuç olumlu olsun da sabırla bekleyelim amin 🤲🏼🤲🏼

Kizlar kontrole gittim asilama Çarşamba gününe alındı adetin 13. Günündeyim en büyük yumurta 15 buçuk mm olmuş . Pazartesi gecesi yaptır iğneni dedi geç kalmış olurmuyum sizce ..
2 gün önce 13 buçuk mm idi . Günde 1 mm olarak büyüdü o zaman dimi
Toplam 4 yumurta varmış 2 tanesi 15 buçuk mm diğer ikisi 13 buçuk mm insallah olur yaa

Kizlar kontrole gittim asilama Çarşamba gününe alındı adetin 13. Günündeyim en büyük yumurta 15 buçuk mm olmuş . Pazartesi gecesi yaptır iğneni dedi geç kalmış olurmuyum sizce ..
2 gün önce 13 buçuk mm idi . Günde 1 mm olarak büyüdü o zaman dimi
Toplam 4 yumurta varmış 2 tanesi 15 buçuk mm diğer ikisi 13 buçuk mm insallah olur yaa
Canım benim de dün 15ti pazartesi yapcaklar benimkini ama benim estradiol hormonum yükseldi ondan öne aldılar

Doktora gittim kontrole 2 adet yumurta oluşmuş 18 ve 19 boyutunda son bir iğne daha yaptırdı ilişki olcak ama dişarıya kesinlikle diye uyardı aşılama Salı günu olcak yarın akşam çatlatma iğnemi yapıcam aşılama olana kadar bebe aspirini ve vitamini aksatma dedi tedavisi böyle ilerleyen bir benmiyim acaba

Doktora gittim kontrole 2 adet yumurta oluşmuş 18 ve 19 boyutunda son bir iğne daha yaptırdı ilişki olcak ama dişarıya kesinlikle diye uyardı aşılama Salı günu olcak yarın akşam çatlatma iğnemi yapıcam aşılama olana kadar bebe aspirini ve vitamini aksatma dedi tedavisi böyle ilerleyen bir benmiyim acaba
Allah allah normalde 18 olunca iğneyi yaptırıyolar diye biliyorum ben ama vardır bi bildikleri

Ben doktora gittiğimde en büyüğü 17 ve 16 mm yumurtam vardı aradan 3gün geçti bu sürede 50lik gonalf vurdum 4.günü çatlatma vur dedi doktor ilişki aşılamadan 3gün önce kesnlkle olayacak dedi öyle dışarı boşalma falan denmedi ve bebe aspirini fln verilmedi sadece rutin folik asit içiyorum aşılama sonra bi jel yada progestron fln da verilmedi herkesin yöntemi farklı anlaşılan

Ben doktora gittiğimde en büyüğü 17 ve 16 mm yumurtam vardı aradan 3gün geçti bu sürede 50lik gonalf vurdum 4.günü çatlatma vur dedi doktor ilişki aşılamadan 3gün önce kesnlkle olayacak dedi öyle dışarı boşalma falan denmedi ve bebe aspirini fln verilmedi sadece rutin folik asit içiyorum aşılama sonra bi jel yada progestron fln da verilmedi herkesin yöntemi farklı anlaşılan
Bana aşılamanın olduğu gün ilişki yasak sonraki 3 gün yapılacak denmişti. Ama dediğin gibi her doktorun tarzı farklı anlaşılan 🤗

Banada mümknse bugünde yapın dedi doktor😁 şuanda acayip gaz durumu var sizinde öylemi kızlar
İlk günler gaz çoktu şimdi azaldı benim ama 3 gündür açık kahverengi lekelenme oldu
Perşembe veya Cuma tahlil yaptırıcam

Back