İğnelerden kaç gün sonra aşılama olucak bilgi verdimi doktorunuzBen de iğneleri kullanıyoeum haftaya muhtemelen aşılamam olacak. Bazen çok umutsuzum bazen de bi umut oluyor içimde ☺ İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
Hakkınızda hayırlı neyse o olsun bende bu hafta aşılama yapıcam korku sarmaya başladı kaç yumurta olmuştu sizdeKızlar bugün aşılamam yapıldı sebepsiz inferlite vardı bizde ama eşimde morfoloji ve ileri hareket sorunu vardı ,doktor çokbaşarılı geçti bize hacmi iyi 5milyon sperm lazm sizin 14 milyon çıktı dedi aşılama sırasında o aleti takarken çok acı olmadı ama aşılama sonrası 15dk yatırdılar yaklaşık 20-25dk belimde kasıklarımda felaket ağrı oldu adet aprısından daha şiddetli sonrasında da eve geldim herhangi bir ilaç jel fln verilmedi bugünde dahil sık sık ilişkiye girin dendi 10-15gün içinde de test yaptırblirsiniz dedi doktor aşılama bana özelde yaptırdım yaklaşık 2200tlye geldi ilaçlar dahil inş tutar kızlar beni de dualarınıza katın
ProgesteronKızlar bugün aşılamam yapıldı sebepsiz inferlite vardı bizde ama eşimde morfoloji ve ileri hareket sorunu vardı ,doktor çokbaşarılı geçti bize hacmi iyi 5milyon sperm lazm sizin 14 milyon çıktı dedi aşılama sırasında o aleti takarken çok acı olmadı ama aşılama sonrası 15dk yatırdılar yaklaşık 20-25dk belimde kasıklarımda felaket ağrı oldu adet aprısından daha şiddetli sonrasında da eve geldim herhangi bir ilaç jel fln verilmedi bugünde dahil sık sık ilişkiye girin dendi 10-15gün içinde de test yaptırblirsiniz dedi doktor aşılama bana özelde yaptırdım yaklaşık 2200tlye geldi ilaçlar dahil inş tutar kızlar beni de dualarınıza katın
progesteron başladımı doktor aşılamadan sonra ben ilaçları almaya giderken aşılama sonrası progesteron da yazmıştıKızlar bugün aşılamam yapıldı sebepsiz inferlite vardı bizde ama eşimde morfoloji ve ileri hareket sorunu vardı ,doktor çokbaşarılı geçti bize hacmi iyi 5milyon sperm lazm sizin 14 milyon çıktı dedi aşılama sırasında o aleti takarken çok acı olmadı ama aşılama sonrası 15dk yatırdılar yaklaşık 20-25dk belimde kasıklarımda felaket ağrı oldu adet aprısından daha şiddetli sonrasında da eve geldim herhangi bir ilaç jel fln verilmedi bugünde dahil sık sık ilişkiye girin dendi 10-15gün içinde de test yaptırblirsiniz dedi doktor aşılama bana özelde yaptırdım yaklaşık 2200tlye geldi ilaçlar dahil inş tutar kızlar beni de dualarınıza katın
Hayır canım bana hiç ilaç vermedi dediğin ilaç ne için?Progesteron
progesteron başladımı doktor aşılamadan sonra ben ilaçları almaya giderken aşılama sonrası progesteron da yazmıştı
Kaç yumurta olduğunu doktor söylemedi bana en son bir tanesi çok büyüktü ondan küçük takip eden vardı sanırım2 yaniHakkınızda ha
Hakkınızda hayırlı neyse o olsun bende bu hafta aşılama yapıcam korku sarmaya başladı kaç yumurta olmuştu sizde
Teşekkür ederimBazıları klomen kullanıyor bazıları gonalf iğne, o daha pahalı olduğu için öyle bi fiyat çıkıyor ortaya
Bebeğin tutunmasına yardımcı olan bir ilac hamilelik dönemin de kullanılıyorHayır canım bana hiç ilaç vermedi dediğin ilaç ne için?
Geçen perşembe başladım iğnelere yarın son iğnemi vurcam pazar çatlatma iğnesi, salı da aşılamayı yapacakİğnelerden kaç gün sonra aşılama olucak bilgi verdimi doktorunuz
Benim de 4 Temmuz’da aşılama oldum. Bir haftadır bel ve kasık ağrılarım var. Bugün küçük küçük kahverengi lekeler geldi. Çok korkuyorumKızlar bugün aşılamam yapıldı sebepsiz inferlite vardı bizde ama eşimde morfoloji ve ileri hareket sorunu vardı ,doktor çokbaşarılı geçti bize hacmi iyi 5milyon sperm lazm sizin 14 milyon çıktı dedi aşılama sırasında o aleti takarken çok acı olmadı ama aşılama sonrası 15dk yatırdılar yaklaşık 20-25dk belimde kasıklarımda felaket ağrı oldu adet aprısından daha şiddetli sonrasında da eve geldim herhangi bir ilaç jel fln verilmedi bugünde dahil sık sık ilişkiye girin dendi 10-15gün içinde de test yaptırblirsiniz dedi doktor aşılama bana özelde yaptırdım yaklaşık 2200tlye geldi ilaçlar dahil inş tutar kızlar beni de dualarınıza katın
Benim de Pazartesi son iğnem, Salı çatlatma iğnem, Çarşamba boş, Perşembe aşılamam yapıldıGeçen perşembe başladım iğnelere yarın son iğnemi vurcam pazar çatlatma iğnesi, salı da aşılamayı yapacak
Ayrıca aşılama öncesi doktor bana ganol f ile beraber azitro antibiyotik ve bebe aspırını yazdı aşılamaya kadar bunları kullan dediProgesteron
progesteron başladımı doktor aşılamadan sonra ben ilaçları almaya giderken aşılama sonrası progesteron da yazmıştı
4 günlük galiba iğnenizGeçen perşembe başladım iğnelere yarın son iğnemi vurcam pazar çatlatma iğnesi, salı da aşılamayı yapacak
AYni gün aşılama yaptiricaz canimmGeçen perşembe başladım iğnelere yarın son iğnemi vurcam pazar çatlatma iğnesi, salı da aşılamayı yapacak
Hayır geçen haftadan beri kullandım canım4 günlük galiba iğneniz
Ya az önce aradılar bi değerim yükselmiş başka bi iğne verdiler aşılamayı pazartesiye aldılarAYni gün aşılama yaptiricaz canimm
Belki yerleşme kanamasıdırBenim de Pazartesi son iğnem, Salı çatlatma iğnem, Çarşamba boş, Perşembe aşılamam yapıldı
Pazartesi resmî tatil yapiyolarmi? Benimkide pazartesi olacaktı %90 . Ama doktor Salı sabah erkenden yaparız dedi özel olmasına rağmen resmi tatillerde yapilmiyomus ordudayim bu aradaYa az önce aradılar bi değerim yükselmiş başka bi iğne verdiler aşılamayı pazartesiye aldılar
Her doktor farklı yapıyor iğneden kaçgun sonra yapılıyor acaba aşılama il dışına doktora gidiyorum bende çok zor oluyor yarın kontrolüm var iğneminde son günüydü bugün çatlatma iğnesini kendimle götürsemmi bilemedimPazartesi resmî tatil yapiyolarmi? Benimkide pazartesi olacaktı %90 . Ama doktor Salı sabah erkenden yaparız dedi özel olmasına rağmen resmi tatillerde yapilmiyomus ordudayim bu arada
İğneden 36 saat sonra aşılama oluyo canim . Sen her ihtimale karşı götür .Her doktor farklı yapıyor iğneden kaçgun sonra yapılıyor acaba aşılama il dışına doktora gidiyorum bende çok zor oluyor yarın kontrolüm var iğneminde son günüydü bugün çatlatma iğnesini kendimle götürsemmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?