• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayi asilama

Göğüslerimin şişliği dışında birşey yok canım
Olumsuz düşünme olumlu da düşünme nötr olmak lazım sonuç beklerken. Sonuçta ilk aşılaman inşallah tutunmuştur bebişin sana ama tutmadıysa da dediğim gibi ilk aşılama Ve %15 ilk bir ihtimal için bekliyoruz o yüzden kafanı rahatlat biraz inşallah bebeğin gelecek sana 🐣🙏🏻😘

Olumsuz düşünme olumlu da düşünme nötr olmak lazım sonuç beklerken. Sonuçta ilk aşılaman inşallah tutunmuştur bebişin sana ama tutmadıysa da dediğim gibi ilk aşılama Ve %15 ilk bir ihtimal için bekliyoruz o yüzden kafanı rahatlat biraz inşallah bebeğin gelecek sana 🐣🙏🏻😘
Çok doğru söylüyosun canım sanırım ben artık nötrleşmeye başlamışım daha önceki aylarda hep bi umudum vardı ve sonunda hüsrana uğruyodum ve çok üzülüyodum bu ay aşılama olmasına rağmen her iki ihtimalde %50 ydi benim için olur yada olmaz olmamasına bile üzülmeyecektim ve dün akşamdan beri lekelenmelerim var ve az çok tahmin ediyorum adet kanamasına dönecek ama diğer aylarda olduğu gibi üzülmüyorum 😊

Haklısın canım inşallah gelecek zamanını bekliyor hepimizinki de 🙏🏼

Yarın hastalık gunum sınırden progestanıda bıraktım adetim gelıyorsa gelsın dıye
Sakin umutsuzluga kapılma ilaclarina devam et adetin üstünden geçene kadar bu kadar zahmetini çekmişsin bir hafta on gün daha devam et benim geç dollenmisti seninde öyle olma ihtimalin var

Back