- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Düşünmemek elde değilki canım malesefCanim sürekli düşündüğün içindir.aklında kalmıştır.karamsar olma bence cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünmemek elde değilki canım malesefCanim sürekli düşündüğün içindir.aklında kalmıştır.karamsar olma bence cnm
Hadi hayırlısı inş canımKızlar kan verdim yarım saat sonra cıkıcak hiç mi insan pozitif düşünmez negatif cok iyi biliyorum
İnşallah pozitif sonuç alırsın canımKızlar kan verdim yarım saat sonra cıkıcak hiç mi insan pozitif düşünmez negatif cok iyi biliyorum
Kızlar kan verdim yarım saat sonra cıkıcak hiç mi insan pozitif düşünmez negatif cok iyi biliyorum
Olumsuz düşünme olumlu da düşünme nötr olmak lazım sonuç beklerken. Sonuçta ilk aşılaman inşallah tutunmuştur bebişin sana ama tutmadıysa da dediğim gibi ilk aşılama Ve %15 ilk bir ihtimal için bekliyoruz o yüzden kafanı rahatlat biraz inşallah bebeğin gelecek sanaGöğüslerimin şişliği dışında birşey yok canım
Çok doğru söylüyosun canım sanırım ben artık nötrleşmeye başlamışım daha önceki aylarda hep bi umudum vardı ve sonunda hüsrana uğruyodum ve çok üzülüyodum bu ay aşılama olmasına rağmen her iki ihtimalde %50 ydi benim için olur yada olmaz olmamasına bile üzülmeyecektim ve dün akşamdan beri lekelenmelerim var ve az çok tahmin ediyorum adet kanamasına dönecek ama diğer aylarda olduğu gibi üzülmüyorumOlumsuz düşünme olumlu da düşünme nötr olmak lazım sonuç beklerken. Sonuçta ilk aşılaman inşallah tutunmuştur bebişin sana ama tutmadıysa da dediğim gibi ilk aşılama Ve %15 ilk bir ihtimal için bekliyoruz o yüzden kafanı rahatlat biraz inşallah bebeğin gelecek sana![]()
Canım dediğim gibi sonuc 2
Canım belki artacaktır değer ben hiç değerimi 2 görmedim şuana kadar adet gelene kadar umut var bence sakın üzme kendiniCanım dediğim gibi sonuc 2
Yok canım ya sanmam 12.gün olsa coktan olurdu progestanı bırakacam bari adetim sökülsünCanım belki artacaktır değer ben hiç değerimi 2 görmedim şuana kadar adet gelene kadar umut var bence sakın üzme kendini
Sen bilirsin canım ama karalar bağlama sakın adet geçtikten kaç gün sonra çıkanlar var hemen ümidini kesmeYok canım ya sanmam 12.gün olsa coktan olurdu progestanı bırakacam bari adetim sökülsün
Haklısın canım inşallah gelecek zamanını bekliyor hepimizinki deOlumsuz düşünme olumlu da düşünme nötr olmak lazım sonuç beklerken. Sonuçta ilk aşılaman inşallah tutunmuştur bebişin sana ama tutmadıysa da dediğim gibi ilk aşılama Ve %15 ilk bir ihtimal için bekliyoruz o yüzden kafanı rahatlat biraz inşallah bebeğin gelecek sana![]()
Çok memnun olurum verebilirmisinizBen Ankaradayim canim bende de kaldi eger istersen 300 luk gonalf bi kez 87.5 vurdum kaldı içinde işine yararsa verebilirim
Haklisin canım ama napiyoruz hepimiz birbirimize dua ediyoruzDüşünmemek elde değilki canım malesef
2ne oluyor ben anlamadımCanım dediğim gibi sonuc 2
5 üstü gebelik oluyor 2 maalesef negatif2ne oluyor ben anlamadım![]()
Canım ne yaptın sen test yaptın mıHaklısın canım inşallah gelecek zamanını bekliyor hepimizinki de![]()
Sakin umutsuz olma benim degerimde 2 di 5 gün sonra tekrar yaptim 58 çıktıCanım dediğim gibi sonuc 2
Yarın hastalık gunum sınırden progestanıda bıraktım adetim gelıyorsa gelsın dıyeSakin umutsuz olma benim degerimde 2 di 5 gün sonra tekrar yaptim 58 çıktı
Sakin umutsuzluga kapılma ilaclarina devam et adetin üstünden geçene kadar bu kadar zahmetini çekmişsin bir hafta on gün daha devam et benim geç dollenmisti seninde öyle olma ihtimalin varYarın hastalık gunum sınırden progestanıda bıraktım adetim gelıyorsa gelsın dıye