- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
İnş canım. Seninde benimle aynı günmüş aşılaman istersen önce bi idrar testi dene çıkar zannediyorum. Bu arada nice yıllarınız olsun inş canım sizede süpriz olmuştur belki bi test yap senİnsallah tutunmuştur cankn bebeğin bugun evlilik yıl dönümümüz gidip kan testi yapıp yapmama arasında kararsızım of cok zor
Ay canım dün idrar yaptım tek cızgıydı doktor 12.gün kanda cıkar yap demişti sanırım birazdan gidip yapıcamİnş canım. Seninde benimle aynı günmüş aşılaman istersen önce bi idrar testi dene çıkar zannediyorum. Bu arada nice yıllarınız olsun inş canım sizede süpriz olmuştur belki bi test yap sen
İnş. Güzel bi sonuç alırsın canım sizede bugünün hediyesi olmuş olurAy canım dün idrar yaptım tek cızgıydı doktor 12.gün kanda cıkar yap demişti sanırım birazdan gidip yapıcam
İnşallah canım ama hala ısrarla adet olucam dıyorum agrım var cunku yine o kan tahlılınde 2 veya 0 yazısını gormeye gücüm yok allah isteyen herkesin yardımcısı olsun gercekten insan yaşamadan bilmiyormuş cok zor birşeyİnş. Güzel bi sonuç alırsın canım sizede bugünün hediyesi olmuş olur
Canım senin galıba bugun 13.günün yapsana için içini yiyecegine koş bir kan baktırRüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyodu geçen ay da aynısı olmuştubütün hevesim kaçtı şimdi test falan yapmak istemiyorum
Belki o rakamları görmezsin canım iyi düşün iyi olsun o kadar karamsar olmaİnşallah canım ama hala ısrarla adet olucam dıyorum agrım var cunku yine o kan tahlılınde 2 veya 0 yazısını gormeye gücüm yok allah isteyen herkesin yardımcısı olsun gercekten insan yaşamadan bilmiyormuş cok zor birşey
İnşallah canım test yapınca pozıtıf olursa mutlaka yazarımBelki o rakamları görmezsin canım iyi düşün iyi olsun o kadar karamsar olma
Bekliyorum canım mutlaka haberdar et güzel sonuçlarla gel inş.İnşallah canım test yapınca pozıtıf olursa mutlaka yazarım
Sen bence pazartesi her ihtimale karşı yaptır kan testiCanım ben pazartesiyi bekleyim diyorum belki kırmızıya döner adet kanamasıdır belki zaten pazartesi olmam gerekiyo aşılamaya göre bakalım inş adet değildir de test yapabilirim
Yaz Cnm bende merak ediyorumİnşallah canım test yapınca pozıtıf olursa mutlaka yazarım
Canim sürekli düşündüğün içindir.aklında kalmıştır.karamsar olma bence cnmRüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyodu geçen ay da aynısı olmuştubütün hevesim kaçtı şimdi test falan yapmak istemiyorum
Ben Ankaradayim canim bende de kaldi eger istersen 300 luk gonalf bi kez 87.5 vurdum kaldı içinde işine yararsa verebilirimAnkaradayım ihtiyacım da var bana yollarımısiniz bozulur mu hemen
Pazartesi yapıcam canım bakalım inş sonuç iyi olurSen bence pazartesi her ihtimale karşı yaptır kan testi
Senin belirtilerin hamileliğe işaret ediyor canım inşallah hamilesindir bencePazartesi yapıcam canım bakalım inş sonuç iyi olur
Şuan ne durumdasın canım belirtilerin var mı hiç?Rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyodu geçen ay da aynısı olmuştubütün hevesim kaçtı şimdi test falan yapmak istemiyorum
Aile hekiminde baktırıyordum kanı ora da bugün tatilCanım senin galıba bugun 13.günün yapsana için içini yiyecegine koş bir kan baktır
İnşallah öyledir canım yok değilse ara vericem biraz zaten Allah hiç kimseyi bekletmesin inşSenin belirtilerin hamileliğe işaret ediyor canım inşallah hamilesindir bence
Göğüslerimin şişliği dışında birşey yok canımŞuan ne durumdasın canım belirtilerin var mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?