- 22 Ocak 2015
- 360
- 73
- 18
ben hiç nstye girmedim sen neden 2 3 gün arayla nstye giriyorsun ?Herseyi haftasıyla uyumlu şükür bayram tatilinden dolayi 37 haftada alabilirim dedi.normal şartlarda bayrama denk geliyok tatil olunca doktorlar izinli gün veremiyo.. Bu zaman zarfı içinde 2 3 gun arayla acilde nstgircem bakalım duruma göre kadindogum hastanesinde acilde sezeryan olcam artık
belli bir gün verildi mi yoksa sancını mı bekliyorsun
canim benimde dokundugum yer ama en cok gogus karin kasiniyorfu sivilceler cikmisti. genelikte olabilen birseymis ama sen yine sor karaciger enzimleriyle ilgilide olabiliyorKızlar benim kollarım bacaklarım çok fena kaşınmaya başladı cuma günü doktora sorucam bu nedir yaa dayanamıyorum
Benimde gögüslerim çok kaşınıyo ya. uçları özellikle:OKızlar benim kollarım bacaklarım çok fena kaşınmaya başladı cuma günü doktora sorucam bu nedir yaa dayanamıyorum
doğumda neden doktorun olmuyor cnm normal doğumsa sancının geleceğini mi düşünüyorsun bayramda??Kızlar anladıgım kadarıyla doktorlar tatile gidiyor diye erkenden alıyolar bebekleri.Valla benim doğumda doktorum olamıycak büyük ihtimal ama takmıyorum nasip ne yapıyım
doğumda neden doktorun olmuyor cnm normal doğumsa sancının geleceğini mi düşünüyorsun bayramda??
Benimde gögüslerim çok kaşınıyo ya. uçları özellikle:O
canim benimde dokundugum yer ama en cok gogus karin kasiniyorfu sivilceler cikmisti. genelikte olabilen birseymis ama sen yine sor karaciger enzimleriyle ilgilide olabiliyor
henüz başlamadım ama çoktan başlamamız gerekiyoduBende göğüs ucu kremi almayı düsünüyorum sen kullanıyomusun canım
henüz başlamadım ama çoktan başlamamız gerekiyodu
Benim de normal olacak inşallah canımmm :)Kızlar normal dogum yapcak olan yokmu yaa çok korkuyorum benım normal görünüyo şuan. Ayy sezeryan olacaklar nolur dogumdan sonra yazın bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?