• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Herseyi haftasıyla uyumlu şükür bayram tatilinden dolayi 37 haftada alabilirim dedi.normal şartlarda bayrama denk geliyok tatil olunca doktorlar izinli gün veremiyo.. Bu zaman zarfı içinde 2 3 gun arayla acilde nstgircem bakalım duruma göre kadindogum hastanesinde acilde sezeryan olcam artık
ben hiç nstye girmedim sen neden 2 3 gün arayla nstye giriyorsun ?

Son gittiğim doktor öyle dedi sancılı var mi bebeğin kalp atışlarında kontrol etmek için acile gel dedi kontrol amaçlı

Kızlar anladıgım kadarıyla doktorlar tatile gidiyor diye erkenden alıyolar bebekleri.Valla benim doğumda doktorum olamıycak büyük ihtimal ama takmıyorum nasip ne yapıyım

Meraba kızlar bnde 37+3 gunluk hamıleyımm bı avazda kurtuluruz ınsallah hepımız sanırım hepınız sezeryan olacaksınız

Kızlar benim kollarım bacaklarım çok fena kaşınmaya başladı cuma günü doktora sorucam bu nedir yaa dayanamıyorum
canim benimde dokundugum yer ama en cok gogus karin kasiniyorfu sivilceler cikmisti. genelikte olabilen birseymis ama sen yine sor karaciger enzimleriyle ilgilide olabiliyor

Kızlar uyandım Bebek Demir gibi sert ve yukarı doğru çıkmış 2 gündür çok hareketli Okadar Demir gbi olmuş ki kaskatı zor yumuşadı göğüslerime. Kadar tırmanmış yukarı düşünün ! Normaldir inş

canim benimde dokundugum yer ama en cok gogus karin kasiniyorfu sivilceler cikmisti. genelikte olabilen birseymis ama sen yine sor karaciger enzimleriyle ilgilide olabiliyor

Evet cuma günü sorucam özellikle akşamşarı cok fena..Kücük kücük kabarcık oldu artık kollarımı ayaklarımı kaşımaktan :işsiz:

arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben:KK43:

Ben kızımı yani ilk çocuğumu normal diye 42 haftaya kadar bekledim.sanciyi çektim ama benim kızım kilolu olduğu için doğum gerçekleşmedi. .Ama yaşadım ıkinması sancısı aslında aman aman çekilmlcek gibi değildi şunu düşün doğuran ilk ve son kadin sen olmucaksin kendini böyle motive etmeye çalış bide sancı devamli çekilmiyo geliyo ıkiniyon sonra 1 2 dakka kesiliyor sonra yine geliyo

Back