- 22 Ocak 2015
- 360
- 73
- 18
benmki kız canım 36+5 im doktor haftaya cuma gün verdi inşaallah sağlık ve sıhhatle alırız kucağımıza.Can'ım yeni gördüm erkek inş senşn ne kadar var bebiş kaç kilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benmki kız canım 36+5 im doktor haftaya cuma gün verdi inşaallah sağlık ve sıhhatle alırız kucağımıza.Can'ım yeni gördüm erkek inş senşn ne kadar var bebiş kaç kilo
benmki kız canım 36+5 im doktor haftaya cuma gün verdi inşaallah sağlık ve sıhhatle alırız kucağımıza.
benmki kız canım 36+5 im doktor haftaya cuma gün verdi inşaallah sağlık ve sıhhatle alırız kucağımıza.
:S:S:S:S çok kafana takıyorsun yahu. ben bile gerildim burda. biraz rahat ol bence bebeğinide üzme. dua et bol bol başka bir şey yapamayız. sürekli dile getirerek dahada geriliyorsun.Can'ım inşallah rahatlatacak Gönül'lerimiz benimde senin gibi fl kısalığı var 26. Haftdan beri falan 28 de detaylı yaptırdım 1 hafta geri çıktı bu hiç birsey Dedi doktor. Bende sata göre bu cuma sezeryan olacağım senin sat ve usg birbirini tutuyor mu Can'ım ?
:S:S:S:S çok kafana takıyorsun yahu. ben bile gerildim burda. biraz rahat ol bence bebeğinide üzme. dua et bol bol başka bir şey yapamayız. sürekli dile getirerek dahada geriliyorsun.
2016 temmuz anneleri grubunada bak bi orda doğum yapan çok insan var. senin durumunda olanda vardır eminim. rahatlarsın birazda olsahaklısın ne diyim keşke elimde olsa (başından böyle birsey olsa diyeecpim ki hep böyle şuan kendimde birsey arıyorum gereksizce. Hamilelik bunalımı
hayır canm ilk olacak kısmet olursa :) bayramdan sonraki cuma günü 38. haftada olacakmış:)Ayy ) haydi hayırlısı benimde bu cuma 2. Sezeryan mı ?
2016 temmuz anneleri grubunada bak bi orda doğum yapan çok insan var. senin durumunda olanda vardır eminim. rahatlarsın birazda olsa
hayır canm ilk olacak kısmet olursa :) bayramdan sonraki cuma günü 38. haftada olacakmış:)
2016 temmuz anneleri grubunada bak bi orda doğum yapan çok insan var. senin durumunda olanda vardır eminim. rahatlarsın birazda olsa
benim fl 2 haftadır uyumsuzdu canım 1 hafta gerideydi doktor cihazdan kaynaklı olabilir dedi bu hafta birsey demedi. kilosu da öyle bi gidiyorum iyi diyor birdahaki gittiğimde geçen haftadan düşük çıkıyor. bu hafta günümüzü aldık hayırlısıyla. takmak istemiyorum fazla. senin ne zaman doğum?Can'ım inşallah rahatlatacak Gönül'lerimiz benimde senin gibi fl kısalığı var 26. Haftdan beri falan 28 de detaylı yaptırdım 1 hafta geri çıktı bu hiç birsey Dedi doktor. Bende sata göre bu cuma sezeryan olacağım senin sat ve usg birbirini tutuyor mu Can'ım ?
kadir gecesi doğurcaksın demek :) göbek adını kadir koy :) Allah sağlık sıhhat versin :)Aa evet benimde 38+6 bu cuma Kadir gecesi bakalım hayırlısı allahtan aslında 39. Hafta içinde oluyoruz 38 olunca değil mi öyle biliyorum
kadir gecesi doğurcaksın demek :) göbek adını kadir koy :) Allah sağlık sıhhat versin :)
38+6 yani 39 haftadasın 38i geçmiş oluyorAa evet benimde 38+6 bu cuma Kadir gecesi bakalım hayırlısı allahtan aslında 39. Hafta içinde oluyoruz 38 olunca değil mi öyle biliyorum
38+6 yani 39 haftadasın 38i geçmiş oluyor
doktor bana bu cuma da alabilrim demişti ama ben bir hafta daha beklemeyi tercih ettim 38 i tamamlamasını istiorum.neticede sezeryan doğum olacak diye. doğru mu karar verdim bilmiyorum.Göbek ismi Kadir Can'ım inş güzel haberler gelicem en son 37 de 2880 di inşallah iyi almıştır güzel beslendim ya birde kasılmalarım arttı Demir gibi oluyor çocuk yuları toplanıp duruyor
doktor bana bu cuma da alabilrim demişti ama ben bir hafta daha beklemeyi tercih ettim 38 i tamamlamasını istiorum.neticede sezeryan doğum olacak diye. doğru mu karar verdim bilmiyorum.
bugün gittik canım 36+5 kilosu 3 kilo dedi 2990 dı galiba. ama doktor düz hesap 3 dedi :)Evet Can'ım olsun doğru düşünmüşsün bebiş kaç kiloydu en son ?
bugün gittik canım 36+5 kilosu 3 kilo dedi 2990 dı galiba. ama doktor düz hesap 3 dedi :)
canım usg de yanılma payı oldugu için 3 kilo bile ufak geliyor bana 400 gr eksik olabilirmiş o yüzden usg ye hiç inanmıyorum :)Kız maşallah bak ne güze benm 37+3 de daha 2880 çıktı düşün karnım minicik gibi geliyo gözümee