• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

benmki kız canım 36+5 im doktor haftaya cuma gün verdi inşaallah sağlık ve sıhhatle alırız kucağımıza.

Can'ım inşallah rahatlatacak Gönül'lerimiz benimde senin gibi fl kısalığı var 26. Haftdan beri falan 28 de detaylı yaptırdım 1 hafta geri çıktı bu hiç birsey Dedi doktor. Bende sata göre bu cuma sezeryan olacağım senin sat ve usg birbirini tutuyor mu Can'ım ?

Can'ım inşallah rahatlatacak Gönül'lerimiz benimde senin gibi fl kısalığı var 26. Haftdan beri falan 28 de detaylı yaptırdım 1 hafta geri çıktı bu hiç birsey Dedi doktor. Bende sata göre bu cuma sezeryan olacağım senin sat ve usg birbirini tutuyor mu Can'ım ?
:S:S:S:S çok kafana takıyorsun yahu. ben bile gerildim burda. biraz rahat ol bence bebeğinide üzme. dua et bol bol başka bir şey yapamayız. sürekli dile getirerek dahada geriliyorsun.

:S:S:S:S çok kafana takıyorsun yahu. ben bile gerildim burda. biraz rahat ol bence bebeğinide üzme. dua et bol bol başka bir şey yapamayız. sürekli dile getirerek dahada geriliyorsun.

:( haklısın ne diyim keşke elimde olsa :((başından böyle birsey olsa diyeecpim ki hep böyle şuan kendimde birsey arıyorum gereksizce. Hamilelik bunalımı ;)

:KK43: haklısın ne diyim keşke elimde olsa :KK43:(başından böyle birsey olsa diyeecpim ki hep böyle şuan kendimde birsey arıyorum gereksizce. Hamilelik bunalımı :KK66:
2016 temmuz anneleri grubunada bak bi orda doğum yapan çok insan var. senin durumunda olanda vardır eminim. rahatlarsın birazda olsa

2016 temmuz anneleri grubunada bak bi orda doğum yapan çok insan var. senin durumunda olanda vardır eminim. rahatlarsın birazda olsa

Fl kısalığı çoğu hamilede var hatta çoğu anlamıyor çünkü doktorlar 1 hafta geriliği hesaba katmıyor . Benim artık 12 günleri bulduğu için :( ve şu var tek tesellim son haftalarda olması yanılma payı oluyor çünkü . Bunu geçtim derken kilosu geri kalmaya başladı 1 hf kadar Buda ayrı bir problem oldu benim için bakalım hersey allahın taktiri. Cuma günü inşallah kavuşacağım sağlıcakla yavruma .

Ayrıca eşimin Doğu görevi çıktı buda tuzu biberi olumuz doğacak eşim Doğu'ya göreve gidilecek 2 ay sonra çok zor :(

benim fl 2 haftadır uyumsuzdu canım 1 hafta gerideydi doktor cihazdan kaynaklı olabilir dedi bu hafta birsey demedi. kilosu da öyle bi gidiyorum iyi diyor birdahaki gittiğimde geçen haftadan düşük çıkıyor. bu hafta günümüzü aldık hayırlısıyla. takmak istemiyorum fazla. senin ne zaman doğum?

Göbek ismi Kadir :KK66: Can'ım inş güzel haberler gelicem en son 37 de 2880 di inşallah iyi almıştır güzel beslendim ya birde kasılmalarım arttı Demir gibi oluyor çocuk yuları toplanıp duruyor
doktor bana bu cuma da alabilrim demişti ama ben bir hafta daha beklemeyi tercih ettim 38 i tamamlamasını istiorum.neticede sezeryan doğum olacak diye. doğru mu karar verdim bilmiyorum.

doktor bana bu cuma da alabilrim demişti ama ben bir hafta daha beklemeyi tercih ettim 38 i tamamlamasını istiorum.neticede sezeryan doğum olacak diye. doğru mu karar verdim bilmiyorum.

Evet Can'ım olsun doğru düşünmüşsün bebiş kaç kiloydu en son ?

Back