Yaptırdık evet eşime ve bana baktılar sorun çıkmadı onda trombofoli panelinde sorun çıktı bende kan pıhtılaşma var denildiKromozom analizi yaptırdınız mı ben asıl ondan endişe ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırdık evet eşime ve bana baktılar sorun çıkmadı onda trombofoli panelinde sorun çıktı bende kan pıhtılaşma var denildiKromozom analizi yaptırdınız mı ben asıl ondan endişe ediyorum
Eşinizde hangi testleri yapıldı benim eşime test falan yapılmadı ben anlayamadım eşlerde ki bu problem nasıl etkiliyor düşüğüYaptırdık evet eşime ve bana baktılar sorun çıkmadı onda trombofoli panelinde sorun çıktı bende kan pıhtılaşma var denildi
Eslerde sperm kalitesi ve düşüklüğü vs genetik hastalıklar etkiler düşüğü ama benim eşimde kromozon analizi yapıldı temiz çıktıEşinizde hangi testleri yapıldı benim eşime test falan yapılmadı ben anlayamadım eşlerde ki bu problem nasıl etkiliyor düşüğü
Kromozom analizi veya sperm kalitesine falan bakılmadı eşimin doktor yaptır demedi yapılmalı mı sizce sizin doktorlarınız uygun görmüş ne dedi doktorunuz paylaşırmısınzEslerde sperm kalitesi ve düşüklüğü vs genetik hastalıklar etkiler düşüğü ama benim eşimde kromozon analizi yapıldı temiz çıktı
Şimdi nasıl bir yol izliyorsunuz sonuçlarınız nasıl çıktı ben bütün tahlilleri yaptırdım sonuç bekliyorum çok heyecanlıyımKromozom analizi veya sperm kalitesine falan bakılmadı eşimin doktor yaptır demedi yapılmalı mı sizce sizin doktorlarınız uygun görmüş ne dedi doktorunuz paylaşırmısınz
Ben düşük yaptığım da kendi doktorum. Kan pıhtılaşma nedeniyle olmuş olabilir bir genetige git dedi ama düşük sonrası ilk regl ol o bitsin öyle git dedi bende öyle yaptım ve tıbbi genetik birimine tek başıma gitmiştim daha sonra eşinde gelmesi gerek dediler eşimi de aradım çağırdım oda geldi ikimizde. Kromozon analizi alındı ve temiz çıktı ayrıca benden sadece kan trombolfoli paneli 6 li olan bakıldı orda kan pıhtılaşma çıktı bende birdahaki gebelikde kan sulandırıcı iğne kullanılacak denildi konu öyle kapandı İstanbul da yaşıyorum ben Sultangazi Haseki hastanesi eğitim araştırma gittim ben ama bende şimdi miyom var gebeliğe engel gibi duruyor onunla ilgili takipteyimKromozom analizi veya sperm kalitesine falan bakılmadı eşimin doktor yaptır demedi yapılmalı mı sizce sizin doktorlarınız uygun görmüş ne dedi doktorunuz paylaşırmısınz
Çok geçmiş olsun rahim filmi mi çektirdin bende gelecek ay çektireceğim bakalım onu aldırdıktan sonra hamile kalırsın inşallah bişey olmaz en zorlarını atlatmışsın allahın izniyle kucağına alırsın bebeğiniBen düşük yaptığım da kendi doktorum. Kan pıhtılaşma nedeniyle olmuş olabilir bir genetige git dedi ama düşük sonrası ilk regl ol o bitsin öyle git dedi bende öyle yaptım ve tıbbi genetik birimine tek başıma gitmiştim daha sonra eşinde gelmesi gerek dediler eşimi de aradım çağırdım oda geldi ikimizde. Kromozon analizi alındı ve temiz çıktı ayrıca benden sadece kan trombolfoli paneli 6 li olan bakıldı orda kan pıhtılaşma çıktı bende birdahaki gebelikde kan sulandırıcı iğne kullanılacak denildi konu öyle kapandı İstanbul da yaşıyorum ben Sultangazi Haseki hastanesi eğitim araştırma gittim ben ama bende şimdi miyom var gebeliğe engel gibi duruyor onunla ilgili takipteyim
İnslalah amin rahim filmi cekilmedim.henuz öyle bir talep isteyen olmadiÇok geçmiş olsun rahim filmi mi çektirdin bende gelecek ay çektireceğim bakalım onu aldırdıktan sonra hamile kalırsın inşallah bişey olmaz en zorlarını atlatmışsın allahın izniyle kucağına alırsın bebeğini
Merhaba geçmiş olsun kromozom analizleriniz aynı anda mı çıktı acaba? Benim eşiminki cuma günü çıktı sms geldi ama benimki hala gözükmüyor sistemde . Aynı gün vermiştik saçma geldiBen düşük yaptığım da kendi doktorum. Kan pıhtılaşma nedeniyle olmuş olabilir bir genetige git dedi ama düşük sonrası ilk regl ol o bitsin öyle git dedi bende öyle yaptım ve tıbbi genetik birimine tek başıma gitmiştim daha sonra eşinde gelmesi gerek dediler eşimi de aradım çağırdım oda geldi ikimizde. Kromozon analizi alındı ve temiz çıktı ayrıca benden sadece kan trombolfoli paneli 6 li olan bakıldı orda kan pıhtılaşma çıktı bende birdahaki gebelikde kan sulandırıcı iğne kullanılacak denildi konu öyle kapandı İstanbul da yaşıyorum ben Sultangazi Haseki hastanesi eğitim araştırma gittim ben ama bende şimdi miyom var gebeliğe engel gibi duruyor onunla ilgili takipteyim
Merhabalar ben Sultangazi Haseki de verdim bana ilk mesaj gelince dikkate almayın ikinci mesaj gelince sonuclariniz çıkmış olcak tamamı o zaman sonuç almaya gelin demişlerdi e devlette bu sonuçlar gözükmüyor orda imza atıp teslim alınıyor o şekilde teslim aldık bizde ama benim ve eşim aynı anda çıktı eşimle bana kromozon yapıldı bana ayrıca kan pıhtılaşma trombolfoli paneli 6 li olan yapıldı kromozonlar temiz çıktı bu çok iyi dediler temiz çıkmasına trombofoli paneli de kan pıhtılaşma çıktı onu da gebelikde kan sulandırıcı başlanacak denildi fakat ben şuan Zeynep Kamil de takipe başladım amh 0.28 çıktı benim tüp bebek tedavisine alacaklar beni bu ay regl sonrası haftasina histereskopi planlandı ameliyat olcam sonra tüp bebek geciyoruzMerhaba geçmiş olsun kromozom analizleriniz aynı anda mı çıktı acaba? Benim eşiminki cuma günü çıktı sms geldi ama benimki hala gözükmüyor sistemde . Aynı gün vermiştik saçma geldi
E nabızda sadece işlemler kısmında gözüküyor eşimin bende o da yok. Ben pıhtılaşmayı özelde yaptırdım 2 gende mutasyon çıktı 1 homozigot 1 heterozigot bana doktor ilk öğrendiğinde asprine başlarsın sonra perinatolog iğneye karar verir dedi. Biz amh baktırmadık ilk gebelikti herhangi bi sorunumuz gözükmüyor şimdilik sadece tiroid ilacı içiyorm ben o da normal değerde şuan. İnşallah hayırlısı olur sizin için de geçmiş olsunMerhabalar ben Sultangazi Haseki de verdim bana ilk mesaj gelince dikkate almayın ikinci mesaj gelince sonuclariniz çıkmış olcak tamamı o zaman sonuç almaya gelin demişlerdi e devlette bu sonuçlar gözükmüyor orda imza atıp teslim alınıyor o şekilde teslim aldık bizde ama benim ve eşim aynı anda çıktı eşimle bana kromozon yapıldı bana ayrıca kan pıhtılaşma trombolfoli paneli 6 li olan yapıldı kromozonlar temiz çıktı bu çok iyi dediler temiz çıkmasına trombofoli paneli de kan pıhtılaşma çıktı onu da gebelikde kan sulandırıcı başlanacak denildi fakat ben şuan Zeynep Kamil de takipe başladım amh 0.28 çıktı benim tüp bebek tedavisine alacaklar beni bu ay regl sonrası haftasina histereskopi planlandı ameliyat olcam sonra tüp bebek geciyoruz
Size de çok geçmiş olsun bende kanda pıhtılaşma aynı genlerde çıktı kan sulandırıcı ile o çözülüyor yeterki gebe kalalım.onlar kolay hap iğne ile çözüm var bakalım benim tedavi bir oluşsun da neler gelecek neler yaşayacak ben çok merak ediyorum korkuyorum bu histereskopi denE nabızda sadece işlemler kısmında gözüküyor eşimin bende o da yok. Ben pıhtılaşmayı özelde yaptırdım 2 gende mutasyon çıktı 1 homozigot 1 heterozigot bana doktor ilk öğrendiğinde asprine başlarsın sonra perinatolog iğneye karar verir dedi. Biz amh baktırmadık ilk gebelikti herhangi bi sorunumuz gözükmüyor şimdilik sadece tiroid ilacı içiyorm ben o da normal değerde şuan. İnşallah hayırlısı olur sizin için de geçmiş olsun
Yok ya hiç korkmayın histereskopi sonrası hamile kalanlar çok var. Birçok sorun çözülüyor o şekilde. Basit bi işlem diyorlar zaten gece yatış bile yapılmıyor diye biliyorum. İçinizi ferah tutun güzel geçer inşallah kolaylaştırır süreciniziSize de çok geçmiş olsun bende kanda pıhtılaşma aynı genlerde çıktı kan sulandırıcı ile o çözülüyor yeterki gebe kalalım.onlar kolay hap iğne ile çözüm var bakalım benim tedavi bir oluşsun da neler gelecek neler yaşayacak ben çok merak ediyorum korkuyorum bu histereskopi den
Amin inşallah canımYok ya hiç korkmayın histereskopi sonrası hamile kalanlar çok var. Birçok sorun çözülüyor o şekilde. Basit bi işlem diyorlar zaten gece yatış bile yapılmıyor diye biliyorum. İçinizi ferah tutun güzel geçer inşallah kolaylaştırır sürecinizi
Konulara o kadar yabancıyım.ki doktorun dedikleri bile anlamakda güçlük çekiyorum ikinciye soru soramiyorum hep korkuyorumYok ya hiç korkmayın histereskopi sonrası hamile kalanlar çok var. Birçok sorun çözülüyor o şekilde. Basit bi işlem diyorlar zaten gece yatış bile yapılmıyor diye biliyorum. İçinizi ferah tutun güzel geçer inşallah kolaylaştırır sürecinizi
HoMerhabalar ben Sultangazi Haseki de verdim bana ilk mesaj gelince dikkate almayın ikinci mesaj gelince sonuclariniz çıkmış olcak tamamı o zaman sonuç almaya gelin demişlerdi e devlette bu sonuçlar gözükmüyor orda imza atıp teslim alınıyor o şekilde teslim aldık bizde ama benim ve eşim aynı anda çıktı eşimle bana kromozon yapıldı bana ayrıca kan pıhtılaşma trombolfoli paneli 6 li olan yapıldı kromozonlar temiz çıktı bu çok iyi dediler temiz çıkmasına trombofoli paneli de kan pıhtılaşma çıktı onu da gebelikde kan sulandırıcı başlanacak denildi fakat ben şuan Zeynep Kamil de takipe başladım amh 0.28 çıktı benim tüp bebek tedavisine alacaklar beni bu ay regl sonrası haftasina histereskopi planlandı ameliyat olcam sonra tüp bebek geciyoruz
merhabalar. Benimde tekrarlayan düşük yaşadım ne yazık ki gittiğim doktor trombofoli için 40 gün beklemem gerektiğini söyledi test için sizi de öyle beklettiler mi?Yaptırdık evet eşime ve bana baktılar sorun çıkmadı onda trombofoli panelinde sorun çıktı bende kan pıhtılaşma var denildi
Merhabalar yeni düşük yaptıysanız evet beklemeniz gerek beta HCG iyice sıfırlanması için. Benim şöyle oldu düşük yasadikda. Sonra ilk regl oldum bitti öyle yaptırdım trombofoli paneli ve kromozon testini bu testleri yapmaya giderken eşiniz de istiyorlar erkeklerde sadece kromozon bakılıyor eşiniz de yanınızda getiriniz doktora giderken oda kan verecek isteyeceklerHo
merhabalar. Benimde tekrarlayan düşük yaşadım ne yazık ki gittiğim doktor trombofoli için 40 gün beklemem gerektiğini söyledi test için sizi de öyle beklettiler mi?