- 30 Mayıs 2024
- 117
- 62
- 30
- Konu Sahibi gunes12306
Bence yine de umut varYaptım ayoll hahaha aynı anda aynı tepkiler geldi negatifti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yine de umut varYaptım ayoll hahaha aynı anda aynı tepkiler geldi negatifti
Yaa ahahahhah öyle oldu galibaBir birimizn aklını okuyorz her halde
Geç döllenmedir belkiide
hsg çekildim geçen ay kızlar, sonra doğum kontrol hapı verdi 21 gün iç diye. Birkaç gün içtim bıraktım, biraz yan etki yaptı diye. Kendim korunurum diye düşündüm (hsg sonrası ilk ay gebelik istemiyor dr çünkü) neyse zaten öyle de oldu ama, sonrasında korunmasız şüpheli ilişkinin üstünden 12 gün geçti. Yumurtlama günüm müydü değil miydi bilmiyorum bile umudum yok pek. Muhtemelen o ilaçtan dengem şaştı benceBelki geç döllenmedir ya bekle bakalım
Yaa inşallah hamilesindir yapsana test lütfen
Önümüzdeki ayı g0zel değerlendir ben hsg cekildm sadece bir kez adet oldum diğer ay hamileydimhsg çekildim geçen ay kızlar, sonra doğum kontrol hapı verdi 21 gün iç diye. Birkaç gün içtim bıraktım, biraz yan etki yaptı diye. Kendim korunurum diye düşündüm (hsg sonrası ilk ay gebelik istemiyor dr çünkü) neyse zaten öyle de oldu ama, sonrasında korunmasız şüpheli ilişkinin üstünden 12 gün geçti. Yumurtlama günüm müydü değil miydi bilmiyorum bile umudum yok pek. Muhtemelen o ilaçtan dengem şaştı bence
Rabbim sabır versin ve dilerim bu ay hamilesindirBen 3 yıldan fazladır evliyim
İlk gebeliğim evlendikten 18 ay sonra oldu 6 aylık erken doğum yaptm bir gün yaşayıp vefat etti .
Tekrardan mart ayından beri deniyorum ama olmadı son 3 aydır zor günler geçiriyoruz tüm hormonlar alt üst olmuş
Bu ay cok belirtim var ama kendimi kaptırmak istemiyorum yine beynimin oyunu bu regle 4 gün kaldı bakalım sonuç ne çılacak
Amin inşallah bu ay hepimiz güzel haberleri alırzRabbim sabır versin ve dilerim bu ay hamilesindir
Durum ne ? İnşallah hayırlı haberler vardırayyy regl olmamak beni aşırı gerdi kızlarrrr, bugün birkaç kez ıslaklık hissettim dedim heh oldum sonunda ama yok akıntıymış.. bu ilaç bu kdr bozmuş olabilir mi dengemi yaa benim her regl öncesi baş ağrım olur geçenlerde ağrıdı heh dedim adet olcam gelmedi. Eşime söylemiştim o zaman, bir iki gün önce sordu sen adet olcam diyordun olmadı mı hala diye.. Ona da geciktim şüpheliyim falan demek istemiyorum, kendi içimde yaşıyorum. Eğer pozitiflik varsa hep kendim emin olup söylemek istemişimdir çünkü ama işte ona da yok yok var daha zamanı falan diye kandırdım niye böyle geciktim yaaa tıkkk 28 günde olur normalde.. başka marka test almak da istemedim üff zaten negatif geldi ne zorluyorsun dedim kendi kendime
Beta verdim cuma günü negatifti. Hala regl olamamam dışında sorun yokDurum ne ? İnşallah hayırlı haberler vardır
Belki geç döllenmedir ?Beta verdim cuma günü negatifti. Hala regl olamamam dışında sorun yok
Canım şüpheli ilişkinin üstünden 13 gün geçince verdim testi, olsa çıkmaz mıydı? Hani şöyle 3-4-5 falan bişi çıksa bile belki ümitlenirdimkoskoca 0 çıktı yani bildiğim kadarıyla yumurtlama dönemim de değildi zaten, ama ilk kez böyle bir gecikme yaşıyorum daraldım biraz 10 gün geçti.. kafam rahat rahat bekleyeyim diye verdim testi de zaten yoksa. Ama bu geç döllenme olayını falan pek bilmiyorum valla hala ihtimal var mı bilemiyorumBelki geç döllenmedir ?
Umut işte ya, regl olana kadar umut umuttur kafasındayım hep belki ilaç düzenini bozmuştur daha önce hiç dk kullanmadım demişsn galiba çünküCanım şüpheli ilişkinin üstünden 13 gün geçince verdim testi, olsa çıkmaz mıydı? Hani şöyle 3-4-5 falan bişi çıksa bile belki ümitlenirdimkoskoca 0 çıktı yani bildiğim kadarıyla yumurtlama dönemim de değildi zaten, ama ilk kez böyle bir gecikme yaşıyorum daraldım biraz 10 gün geçti.. kafam rahat rahat bekleyeyim diye verdim testi de zaten yoksa. Ama bu geç döllenme olayını falan pek bilmiyorum valla hala ihtimal var mı bilemiyorum
aynen aynen, ona bağlıyorum artık. Ama hâlâ ne regl belirtisi var ne gebelik belirtisi güncelleme yaparım senin durum nedir şuannn?Umut işte ya, regl olana kadar umut umuttur kafasındayım hep belki ilaç düzenini bozmuştur daha önce hiç dk kullanmadım demişsn galiba çünkü
hayırlısı Yarın adetimin 4. Günü. Aşılama ilaçlarını temin ettim. Yarın gidyorum nasipse tedaviye başlayacağımaynen aynen, ona bağlıyorum artık. Ama hâlâ ne regl belirtisi var ne gebelik belirtisi güncelleme yaparım senin durum nedir şuannn?
Hayırla sonuçlansınhayırlısı Yarın adetimin 4. Günü. Aşılama ilaçlarını temin ettim. Yarın gidyorum nasipse tedaviye başlayacağım
İğnelere başlıyorum bakalım hayırlısı olsun.. senin için de hayırlısı olsun umuyorumHayırla sonuçlansın
Benimde yumurtlamadan 3 gun sonra basladi bel ağrısı kasik agrisi yumurtlama sonrasi denedigim icin vucut farkli surecte ondandir dedim ama 27 yasindayim hic regl oncesi gogsum acimazdi dokununca aciyor dururken aciyor sizliyor icten ice hassaslasti bir de buyuk goguslerim 95 numara takiyorum dusun agrisi cok fazla ozellikle yanlardan bende ondan umutlandim acikcasi farki bir belirti diye insallah hepimizde vardir bu ay guzel haberler aliriz, Allah hepimize sağlıklı hayır evlatlar nasip etsin AminmnnArkadaşlar herkese merhaba ben 1 yıldır anne olmaya çalışıyorum nasip eden Allah bunu hepimiz biliyoruz elhamdulillah ama insanız işte çabalamak emek vermek bizim elimiz de ben bu ay diğer aylardan farklı olarak şunu yaşıyorum yumurtlamamdan 2 3 gün sonra göğüs hassasiyetim oluştu normalde adet olmama yakın 4 5 gün önce şişerdi o kadar ama yaklaşık 9 10 gündür hassasiyetim devam ediyor ve adetime 9 gün var bunun yanı sora adet olacak gibi hissiyat var vücudumda akıntım oluyor beyaz ara ara bel ve kasık ağrım göğüs hassasiyeti dışındakileri diğer aylarda yaşıyordum heyecanlıyım çok
Bu aydan umudum vardı bugün hamile olduğumu öğrendim cuma günü kan vereceğim Allah dileyen herkese nasıp etsinArkadaşlar herkese merhaba ben 1 yıldır anne olmaya çalışıyorum nasip eden Allah bunu hepimiz biliyoruz elhamdulillah ama insanız işte çabalamak emek vermek bizim elimiz de ben bu ay diğer aylardan farklı olarak şunu yaşıyorum yumurtlamamdan 2 3 gün sonra göğüs hassasiyetim oluştu normalde adet olmama yakın 4 5 gün önce şişerdi o kadar ama yaklaşık 9 10 gündür hassasiyetim devam ediyor ve adetime 9 gün var bunun yanı sora adet olacak gibi hissiyat var vücudumda akıntım oluyor beyaz ara ara bel ve kasık ağrım göğüs hassasiyeti dışındakileri diğer aylarda yaşıyordum heyecanlıyım çok