Tekrarlayan düşükler ve genetik test

Merhaba doktor tıbbi genetim.uzmani dedi bana sonuç çıkana kadar hamile kalma ki oona göre ilaç kullanılması gerekir ise eşinin ilaç başlanır sana şuan da kan sulandırıcı başlarız gebe kalınca sen sorun değil ama eşinde erkek bireyde sorun varsa sen gebe kalmadan onun da kan sulandırıcı vs kullanmasi gerekebilir gibi konuştu yoksa ben bu ay çalışmalara başlardım ama sonucu beklioz zaten benim 40 gün oldu düşük yapali
Kromozom analizi yaptırdınız mı ben asıl ondan endişe ediyorum 🙄

Sonuç vs cikana kadar 2 ay olmuş olcak düşük olali ideal dedi

genetik doktor zaten hem trombofoli paneli hem kromozan analizi otomatik sistemden istiyor
Benim galiba istemedi doktor kız sizin sadece kromozom analiziniz var dedi. O da hala analiz aşamasında dedi

Beklenen adet tarihi
Şuan düşük sonrası reglimdeyim ilk reglim 4 günü şuan 21 günde bir oluyordum önceden önümüz regl de baslayacam çocuk çalışmaları ovulasyon testleri yardımı ile hem sonucumuz da çıkmış olur bu arada folik asite başladım 1 hafta oldu

Benim galiba istemedi doktor kız sizin sadece kromozom analiziniz var dedi. O da hala analiz aşamasında dedi
İstemesi gerekirdi aslında akraba evliliklerinde zorunlu bakıyor düşük sonrası kromozona ama pıhtılaşma testinde keşke bakılsaydi

Şuan düşük sonrası reglimdeyim ilk reglim 4 günü şuan 21 günde bir oluyordum önceden önümüz regl de baslayacam çocuk çalışmaları ovulasyon testleri yardımı ile hem sonucumuz da çıkmış olur bu arada folik asite başladım 1 hafta oldu
3 ay korunma öneriyor doktorlar genelde

İkisini bir istiyorlar genelde çalışan karıştırmış olabilir zaten kayıplarda trombofili paneli önemli
Ben de hemen özelde yaptırdım öyle diyince :/ o da 17 gün oldu. Ama akraba evliliği değil bizim
İstemesi gerekirdi aslında akraba evliliklerinde zorunlu bakıyor düşük sonrası kromozona ama pıhtılaşma testinde keşke bakılsaydi

X