- 23 Temmuz 2014
- 836
- 341
- 73
canım usg de yanılma payı oldugu için 3 kilo bile ufak geliyor bana 400 gr eksik olabilirmiş o yüzden usg ye hiç inanmıyorum :)
Karnından az çok anlarsın bna küçğk geliyor karnım cnm :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım usg de yanılma payı oldugu için 3 kilo bile ufak geliyor bana 400 gr eksik olabilirmiş o yüzden usg ye hiç inanmıyorum :)
yemekten sonra şişiyorum canım ama sabahları karnım pek olmuyor birde sırt üstü yatınca daha küçük geliyor gözüme.Karnından az çok anlarsın bna küçğk geliyor karnım cnm :/
yemekten sonra şişiyorum canım ama sabahları karnım pek olmuyor birde sırt üstü yatınca daha küçük geliyor gözüme.
36+5 canım doktor 37 olunca alabilirim dedi bnde 1 hafta daha bekleyetim dedim bayram dönüşü. bnm ağrı ve akıntı çok arttığı için risk almayalım dedi ama dayanabilir miyim bilmiyorumKızlar sizin sezeryanlar cok mu erken bana mı öyle geliyor kacırdım yukarıda biri 36.hafta demiş niye o kadar erken ?
aynen ya sağlıkla kucağımıza alsak bari :) senin sat kaç?Heh aynen )) tam beni tarif ettin ya bende de aynısı Can'ım ya bir doğsa şu kuzular ahh ahh ;))
sen kaçıncı haftadasın cnm ? sezeryan mi normal mi?Yani 38.haftanın bitiminde sezeryan oluyor diye biliyorum
aynen ya sağlıkla kucağımıza alsak bari :) senin sat kaç?
anladım canm sağlıklı olsunlar da kilosu boyu doğduktan sonra alırlar artık :)Sat 3 ekim. Beklenen d.tarihi 9 temmuz sata göre usg göre 15 temmuz fln cıkıyor doktorum sat o baza alıyor usg son haftalar şaşıyor
Merhabalar bende 37+4 doktor yarın için ameliyat günü vermiŞti ama vazgeçtim solunum slklntlsl cekebilecegini söyledi kesin olmamakla birlikte uykularim kacti başka doktora gittim 39 haftadan önce alınmaşının uygun olmadığını söyledi vazgeçtim..
Merhabalar bende 37+4 doktor yarın için ameliyat günü vermiŞti ama vazgeçtim solunum slklntlsl cekebilecegini söyledi kesin olmamakla birlikte uykularim kacti başka doktora gittim 39 haftadan önce alınmaşının uygun olmadığını söyledi vazgeçtim..
sen kaçıncı haftadasın cnm ? sezeryan mi normal mi?
belli bir gün verildi mi yoksa sancını mı bekliyorsun37+3 deyim şuan normal doğum inşallah
sıcaktan yada sineklerdendir cnm bndede oluyor arada:)Kızlar benim kollarım bacaklarım çok fena kaşınmaya başladı cuma günü doktora sorucam bu nedir yaa dayanamıyorum
cnm bnde senin gibiyim 36+5im doktor bayram tatilinden dolayı 37. haftada alayım dedi yada bekleyin 38 de alırım dedi. bende vazgeçtim ve bekliyorum.Merhabalar bende 37+4 doktor yarın için ameliyat günü vermiŞti ama vazgeçtim solunum slklntlsl cekebilecegini söyledi kesin olmamakla birlikte uykularim kacti başka doktora gittim 39 haftadan önce alınmaşının uygun olmadığını söyledi vazgeçtim..