• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Kızlar sizin sezeryanlar cok mu erken bana mı öyle geliyor kacırdım yukarıda biri 36.hafta demiş niye o kadar erken ?

Kızlar sizin sezeryanlar cok mu erken bana mı öyle geliyor kacırdım yukarıda biri 36.hafta demiş niye o kadar erken ?
36+5 canım doktor 37 olunca alabilirim dedi bnde 1 hafta daha bekleyetim dedim bayram dönüşü. bnm ağrı ve akıntı çok arttığı için risk almayalım dedi ama dayanabilir miyim bilmiyorum

Merhabalar bende 37+4 doktor yarın için ameliyat günü vermiŞti ama vazgeçtim solunum slklntlsl cekebilecegini söyledi kesin olmamakla birlikte uykularim kacti başka doktora gittim 39 haftadan önce alınmaşının uygun olmadığını söyledi vazgeçtim..

Merhabalar bende 37+4 doktor yarın için ameliyat günü vermiŞti ama vazgeçtim solunum slklntlsl cekebilecegini söyledi kesin olmamakla birlikte uykularim kacti başka doktora gittim 39 haftadan önce alınmaşının uygun olmadığını söyledi vazgeçtim..

Evet cnm 38+6 da olucam bende 37 de de olur aslında bebeğin gelişimi iyiyse yengem doğum yaptı aynı haftda normal çokta tatlı bebişimiz oldu solunum sıkıntısı yok. Arkadasım 40 da doğurdu malesef yattı Bebek bir kaç gun

Kilosu boyu falan Nasıl be Dedi doktor

Kızlar benim kollarım bacaklarım çok fena kaşınmaya başladı cuma günü doktora sorucam bu nedir yaa dayanamıyorum

Herseyi haftasıyla uyumlu şükür bayram tatilinden dolayi 37 haftada alabilirim dedi.normal şartlarda bayrama denk geliyok tatil olunca doktorlar izinli gün veremiyo.. Bu zaman zarfı içinde 2 3 gun arayla acilde nstgircem bakalım duruma göre kadindogum hastanesinde acilde sezeryan olcam artık

cnm bnde senin gibiyim 36+5im doktor bayram tatilinden dolayı 37. haftada alayım dedi yada bekleyin 38 de alırım dedi. bende vazgeçtim ve bekliyorum.

Back