• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Kızlar yarın doğuma giriyorum sabah sezeryana Allah Rıza'sı için içinizden gelen bir duayı esirgemeyin benden bugun muayane oldum kasılmalarım var nst iyi Bebek 3200 olmuş Dedi herseyın hayırlsı oğlum iyi olsun ..

Kızlar yarın doğuma giriyorum sabah sezeryana Allah Rıza'sı için içinizden gelen bir duayı esirgemeyin benden bugun muayane oldum kasılmalarım var nst iyi Bebek 3200 olmuş Dedi herseyın hayırlsı oğlum iyi olsun ..

Allah yar ve yardımcın olsun canım Saglıkla kabuş bebegine inşallah

Allah yardımcın olsun canım Rabbim sağ salim kavuştursun sizi birbirinize..

herhalde çıkmışsındır doğumdan inşallah kafana taktiığın gibi olmamıştır. her şey güzel geçmiştir. iyi olduğundan bize haber ver:)

kızlar bugün sabahtan beri çok ağladım ve üzüldüm nerdeyse sinir krizi geçirdim 37 haftalığım. stres sinir hamilelikte çok mu zararlı? sizler nasılsınız gebelik nasıl geçiyorr..???

kızlar bugün sabahtan beri çok ağladım ve üzüldüm nerdeyse sinir krizi geçirdim 37 haftalığım. stres sinir hamilelikte çok mu zararlı? sizler nasılsınız gebelik nasıl geçiyorr..???
hayırdır canım neden o kadar sinirlendin ki. br iki sferden bişey olmaz korkma

Kızlar doğumdan çıktım çok şükür iyiyiz . 38+6 3250/48cm/34,5 baş çevresi ile kollarımda :) hamileliğimi psikopat şekilde geçirip heran birsey varmış gibi düşünüp deli olduğum saçma günler inşallah geride kaldı

Kızlar doğumdan çıktım çok şükür iyiyiz . 38+6 3250/48cm/34,5 baş çevresi ile kollarımda :) hamileliğimi psikopat şekilde geçirip heran birsey varmış gibi düşünüp deli olduğum saçma günler inşallah geride kaldı

Ayy xok şükür canım cok cok sevindim :)) bak masaAllah ne de güzel ölçüleri Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin ins

Allah anali babali buyutsun canim darisi bizim basimiza insallah :)

Hayırlı olsun canım darısı bize artık :)

Esimle atistik canim ama deli gibi agladim sabahtan beri bebegim etkilenmistir diye cok korkuyorum. :KK43:
bi şey olmaz korkma. hiçbirimizin 9 ay güllük gülistanlık geçmedi. hamileliğinin tamamını düşün. mesela ben olduğumdan daha sakindim genel olarak bu yüzden içim rahat. tabiki benimde çok ağlamalı sinirli stresli günlerim oldu.

Kızlar vakit yaklastıkca heyecan mutluluk..Bebegime kavusmak icin sabırsızlanıyorum,hepimiz sağlıcakla kucagımıza alalım inşallah

canm sezeryan mı oldun sen? nasıl sezaryen doğumda çok ağrı oluyor mu kesik yerin acısı nasıl kolay oldu mu?

Can'ım olmaz mı.. Hemde Nasıl Ağrı'm oldu ilk gun ama normal doğumda da alttan dikiş olunca aynı acı. Bugun daha iyiyim bol bol kemik çorbası içmek lazım . Sezeryan olduğuma şuanlık pişman dediğinin Allah etmesin ;) öyle işte hersey iyi oğluşum ve ben

Sevgili anneler... size tavsiyem dogurmadan bebek bakimi emzirmesi vb seyler hakkinda bolca bilgi toplayin. Sonra firsatiniz olmuyr. Benimki erken doğum danmi bilmem hep uyuyor kaldıramıyoruz. Neler yapiyoruz neler yok fayda etmiyor. Bi gece kiyamadim kaldirmadim sekeri düştü sarilik oldu 1 gece mavi isikta yatti. Ama simdi iyi şükür. Artik sabaha kadar basindayim ve 2 saatte bir kaldorip doyuruyprum

Back