- 16 Haziran 2015
- 618
- 279
- 103
Kızlar normal dogum yapcak olan yokmu yaa çok korkuyorum benım normal görünüyo şuan. Ayy sezeryan olacaklar nolur dogumdan sonra yazın bizede
Benimde normal gözüküyor allahın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar normal dogum yapcak olan yokmu yaa çok korkuyorum benım normal görünüyo şuan. Ayy sezeryan olacaklar nolur dogumdan sonra yazın bizede
Kızlar yarın doğuma giriyorum sabah sezeryana Allah Rıza'sı için içinizden gelen bir duayı esirgemeyin benden bugun muayane oldum kasılmalarım var nst iyi Bebek 3200 olmuş Dedi herseyın hayırlsı oğlum iyi olsun ..
Allah yardımcın olsun canım Rabbim sağ salim kavuştursun sizi birbirinize..Kızlar yarın doğuma giriyorum sabah sezeryana Allah Rıza'sı için içinizden gelen bir duayı esirgemeyin benden bugun muayane oldum kasılmalarım var nst iyi Bebek 3200 olmuş Dedi herseyın hayırlsı oğlum iyi olsun ..
herhalde çıkmışsındır doğumdan inşallah kafana taktiığın gibi olmamıştır. her şey güzel geçmiştir. iyi olduğundan bize haber ver:)Kızlar yarın doğuma giriyorum sabah sezeryana Allah Rıza'sı için içinizden gelen bir duayı esirgemeyin benden bugun muayane oldum kasılmalarım var nst iyi Bebek 3200 olmuş Dedi herseyın hayırlsı oğlum iyi olsun ..
hayırdır canım neden o kadar sinirlendin ki. br iki sferden bişey olmaz korkmakızlar bugün sabahtan beri çok ağladım ve üzüldüm nerdeyse sinir krizi geçirdim 37 haftalığım. stres sinir hamilelikte çok mu zararlı? sizler nasılsınız gebelik nasıl geçiyorr..???
Kızlar doğumdan çıktım çok şükür iyiyiz . 38+6 3250/48cm/34,5 baş çevresi ile kollarımda :) hamileliğimi psikopat şekilde geçirip heran birsey varmış gibi düşünüp deli olduğum saçma günler inşallah geride kaldı
Ayy xok şükür canım cok cok sevindim :)) bak masaAllah ne de güzel ölçüleri Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin ins
Dağo
Sağol Can'ım ben yine 34,5 normal mi diyorum küçğk geldi :)))
Dağo
Sağol Can'ım ben yine 34,5 normal mi diyorum küçğk geldi :)))
Allah anali babali buyutsun canim darisi bizim basimiza insallah :)Kızlar doğumdan çıktım çok şükür iyiyiz . 38+6 3250/48cm/34,5 baş çevresi ile kollarımda :) hamileliğimi psikopat şekilde geçirip heran birsey varmış gibi düşünüp deli olduğum saçma günler inşallah geride kaldı
Esimle atistik canim ama deli gibi agladim sabahtan beri bebegim etkilenmistir diye cok korkuyorum.hayırdır canım neden o kadar sinirlendin ki. br iki sferden bişey olmaz korkma
Kızlar doğumdan çıktım çok şükür iyiyiz . 38+6 3250/48cm/34,5 baş çevresi ile kollarımda :) hamileliğimi psikopat şekilde geçirip heran birsey varmış gibi düşünüp deli olduğum saçma günler inşallah geride kaldı
bi şey olmaz korkma. hiçbirimizin 9 ay güllük gülistanlık geçmedi. hamileliğinin tamamını düşün. mesela ben olduğumdan daha sakindim genel olarak bu yüzden içim rahat. tabiki benimde çok ağlamalı sinirli stresli günlerim oldu.Esimle atistik canim ama deli gibi agladim sabahtan beri bebegim etkilenmistir diye cok korkuyorum.
canm sezeryan mı oldun sen? nasıl sezaryen doğumda çok ağrı oluyor mu kesik yerin acısı nasıl kolay oldu mu?Olacak inş cnm
canm sezeryan mı oldun sen? nasıl sezaryen doğumda çok ağrı oluyor mu kesik yerin acısı nasıl kolay oldu mu?