Aşılama tedavim iptal oldu

Çok sevindim canım bende gonal f 450 ye başladım daha yeni kısmetse bu ay asılama olucam yumurta gelişimine bağlı süreci anlatır mısın kaç kutu iğne kullandın kaçıncı günde asılama yaptılar
Gonal f 450 le 37,5 vuruldum 7 hafta sonunda 4 yumurtam buyudu doktor asilama yapmam daha fazla buyurlerse dedi iggneyi birakti 2 gun ogne yapmadim hastaneye gittim 1 yumurtam yok olmustu digeri hic buyumemisti sadece 2 si biri 20 digeri 18 olmuştu aşılamam yapildi rabbim insallah güzel sonuclar alirsjn ben 14 gun gercekten dikkat ettim belimi surekli sardim dusa esimsiz girmedim

Çok sevindim canım bende gonal f 450 ye başladım daha yeni kısmetse bu ay asılama olucam yumurta gelişimine bağlı süreci anlatır mısın kaç kutu iğne kullandın kaçıncı günde asılama yaptılarbu
Yazmayi unutmusum 2 paket aldirmisti doktorum sadece 1 tanesini kulandim oda 37,5 dan sadece 5 gun yarida kaldi anliyacagin

Gonal f 450 le 37,5 vuruldum 7 hafta sonunda 4 yumurtam buyudu doktor asilama yapmam daha fazla buyurlerse dedi iggneyi birakti 2 gun ogne yapmadim hastaneye gittim 1 yumurtam yok olmustu digeri hic buyumemisti sadece 2 si biri 20 digeri 18 olmuştu aşılamam yapildi rabbim insallah güzel sonuclar alirsjn ben 14 gun gercekten dikkat ettim belimi surekli sardim dusa esimsiz girmedim
Bende çarşamba kontrole gidicem inşallah güzel sonuçlar elde ederim

Back