• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Can'ım olmaz mı.. Hemde Nasıl Ağrı'm oldu ilk gun ama normal doğumda da alttan dikiş olunca aynı acı. Bugun daha iyiyim bol bol kemik çorbası içmek lazım . Sezeryan olduğuma şuanlık pişman dediğinin Allah etmesin :KK66: öyle işte hersey iyi oğluşum ve ben
Gözün aydın cok şükür sende aldin kucağınına oglusunu... darısı diger kizlara olsun insallahhhh

Kızlar yazılanları okumadım ama temmuz un ilk annesi ben oldum sanırım.. :KK54::anne::KK46:
1 temmuz gece 2:20 de doğdu meleğim..
Kontrole diye gitmiştim suyum bitmiş yatırdilar.. Özetle normal doğum yaptım 1 gün oldu eve geleli iyi sayılıriz. .. doğum yaptığım günden beri çok dua ediyorum Allah bütün doğum yapacaklar a kolaylik versin..

Kızlar yazılanları okumadım ama temmuz un ilk annesi ben oldum sanırım.. :KK54::anne::KK46:
Kontrole diye gitmiştim suyum bitmiş yatırdilar.. Özetle normal doğum yaptım 1 gün oldu eve geleli iyi sayılıriz. .. doğum yaptığım günden beri çok dua ediyorum Allah bütün doğum yapacaklar a kolaylik versin..
Tebrik ederim taze anne ;)

canım hayırlı olsun nasıl gecti dogumun bende normal istiyorum tedirginim biraz o_O

Sevgili anneler... size tavsiyem dogurmadan bebek bakimi emzirmesi vb seyler hakkinda bolca bilgi toplayin. Sonra firsatiniz olmuyr. Benimki erken doğum danmi bilmem hep uyuyor kaldıramıyoruz. Neler yapiyoruz neler yok fayda etmiyor. Bi gece kiyamadim kaldirmadim sekeri düştü sarilik oldu 1 gece mavi isikta yatti. Ama simdi iyi şükür. Artik sabaha kadar basindayim ve 2 saatte bir kaldorip doyuruyprum

Ben hastanenin seminerine katıldım biraz bilgi edindim ama tecrübe farklıdır eminim.Ama yeni dogan bebekler kesintisiz uzun süre uyuyabiliyorlarmıs normal demisti doktor.Ama benim bebegim de uyusa uzun süre endişe edip uyandırmak isterim heralde içgüdüsel olarak

Ah kızlar spinal anestezi oldum bebeğime kavuştum fakat başım deli gibi ağrıyor serum yedim inş geçer ya yan etkileri korkmuyor değilim..

canım hayırlı olsun nasıl gecti dogumun bende normal istiyorum tedirginim biraz o_O
Sağol canım doğum zordu biraz ama sonuç olarak normal doğum.. korkma bebeğin dogunca hatirlamiyosun bile sadece çok ağrım vardı diye aciklayabiliyosun o halini... benim bebeğim de de sarılık çıktı kan uyusmazligimiz var bir de tam besleyemedim galiba kuveze aldılar mor ışık için Allah tüm bebeklere hastalara hamileler e acil şifalar versin kimseleri düşürmesin.. :((

Sağol canım doğum zordu biraz ama sonuç olarak normal doğum.. korkma bebeğin dogunca hatirlamiyosun bile sadece çok ağrım vardı diye aciklayabiliyosun o halini... benim bebeğim de de sarılık çıktı kan uyusmazligimiz var bir de tam besleyemedim galiba kuveze aldılar mor ışık için Allah tüm bebeklere hastalara hamileler e acil şifalar versin kimseleri düşürmesin.. :KK43:(

Amin canım sagol cevap icin :)

Ah kızlar spinal anestezi oldum bebeğime kavuştum fakat başım deli gibi ağrıyor serum yedim inş geçer ya yan etkileri korkmuyor değilim..
Ayni durumu yasadim yasayan bilir o agriyi. Kendi sesime tahammülüm yoktu. Ama cok şükür 4. Günü kendiliginden bitti. Gun ucinde 6 tane parol ictigimi biliyorum. Hic faydasi yoktu. Neyseki bitti ama sirt agrisi devam edıyor

Sağol canım doğum zordu biraz ama sonuç olarak normal doğum.. korkma bebeğin dogunca hatirlamiyosun bile sadece çok ağrım vardı diye aciklayabiliyosun o halini... benim bebeğim de de sarılık çıktı kan uyusmazligimiz var bir de tam besleyemedim galiba kuveze aldılar mor ışık için Allah tüm bebeklere hastalara hamileler e acil şifalar versin kimseleri düşürmesin.. :KK43:(
Bende besleyemrmisim surekli uyuyordu emiyirdu ama tam cekemiyirmus... sarilik oldu mor isik aldi extra mama takviyesi aliyor. Çok sukur toparladi.

Kizlar ben kararsiz kaldim ya normal mi yapsam sezeryan mi ne öneriyorsunuz ? Normali istiyorum ama ikinamazsam diye korkuyorum sezeryanda ameliyat sonucta dikisler filan olacak lutfen bi fir verinn.....

Back