- 15 Ekim 2012
- 346
- 229
- 53
benimde o civarlarda canım. sen naptın? son kontrolünde alttan muayne falan yaptı mıAyh ne güzel benim daha 20 gün var diyo takvim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde o civarlarda canım. sen naptın? son kontrolünde alttan muayne falan yaptı mıAyh ne güzel benim daha 20 gün var diyo takvim
Ayh ne güzel benim daha 20 gün var diyo takvim
doktor bebeği almakta sakınca görmediyese sıkıntı yok bence. 1 hafta geride olması sakıncalı olsaydı 9 temmuza kadar beklerdiCan'ım benm sat a göre beklenen d.tarihi 9 temmuz ama sezeryan olacağım 1 temmuzda ama kızlar usg göre 1 hafta geride .
doktor bebeği almakta sakınca görmediyese sıkıntı yok bence. 1 hafta geride olması sakıncalı olsaydı 9 temmuza kadar beklerdi
Kizlar bebeklerinizi sağlıcakla kucağıniza alırsınız inşallah . Size bi kaç sorum var . Adet öncesi belirtiler yaşadınız mi yasadiysaniz nasıldı . Bide ovulasyondan kaç gün sonra yada adete kaç gün kala idrar testinde çizgiyi gördünüz :)
kızlar benım akıntılarım cok arttı ya su gibi geliyor ve iç çamaşırım çiş yapmışım gibi ıslanıyor sizin de öyle oluyor mu? terliyor muyum diye bakıyorum ama idrar yaptıktan sonra vajenden su geliyor yani peçeteyi ıslatıyor. sizlerin nasıl akıntılar..??????? yarın doktora soracağım inşaallah bir sıkıntı çıkmaz.
P.tesi doğuma giriyorum once yarin dedi almam gerekiyor suyum sifirlanmis. Sonra nst ye bagladi 2 gun daha bekler dedi p.tesi sabah erkenden gel dedi. 12 den sonra bisey yeme kan sulandiriciyi kes dedi. Allah'im simdiden heyecan yaptim nasil gecer 2 gün...
Dualariniza talibim kızlar
Normal bende de oluyor kızlar cuma günü sezeryanım varrrrr
Allah kurtarsın ikinizi de canım. Birbirinize sağlıkla kavuşun inşallah. kız mı erkek mi:)Normal bende de oluyor kızlar cuma günü sezeryanım varrrrr
Allah kurtarsın ikinizi de canım. Birbirinize sağlıkla kavuşun inşallah. kız mı erkek mi:)
Kizlar msjlsrinizi henuz okuyamiyorum ama merak etmissinizdir diye yazıyorum firsat bulmusken. P.tesi dogum yaptim kizimda bende iyiyiz cok zor bi süreçten gectigimizin farkina vardim. Cok zor ama cok guzel... darısı başınıza kizlar. Ilk temmuz annesi benmiyim yoksa olan varmi yazıları geriye dönük okuyamadım
Allah'im yardimciniz olsun hepinizin. 3100 goruniyordu 2910 dogdu. 46 cm. 3 hafta erken dogmasina ragmen kilodu iyi dedi. Minicik bisey minicik. Ama coooook şükür saglikliCanımmmmmm çok Mutlu oldum !! Bende cuma olucam inşallah Bebek Nasıl kaç kilo doğdu Ayy çok heYecanlıyım
Allah'im yardimciniz olsun hepinizin. 3100 goruniyordu 2910 dogdu. 46 cm. 3 hafta erken dogmasina ragmen kilodu iyi dedi. Minicik bisey minicik. Ama coooook şükür saglikli
Allah'im yardimciniz olsun hepinizin. 3100 goruniyordu 2910 dogdu. 46 cm. 3 hafta erken dogmasina ragmen kilodu iyi dedi. Minicik bisey minicik. Ama coooook şükür saglikli
Bunlar hic onemli deil sağlıklı olsun 100 gr eksik olsun. Ben bakmadim bile aklima gelmediCan'ım senin sat ile usg uyumlumuydu ? Benim 5/6 gün fark çıkmaya başladı yanı 1 hafta
Bunlar hic onemli deil sağlıklı olsun 100 gr eksik olsun. Ben bakmadim bile aklima gelmedi