• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Kizlar bebeklerinizi sağlıcakla kucağıniza alırsınız inşallah . Size bi kaç sorum var . Adet öncesi belirtiler yaşadınız mi yasadiysaniz nasıldı . Bide ovulasyondan kaç gün sonra yada adete kaç gün kala idrar testinde çizgiyi gördünüz :)

doktor bebeği almakta sakınca görmediyese sıkıntı yok bence. 1 hafta geride olması sakıncalı olsaydı 9 temmuza kadar beklerdi

Araya bayram giriyor diye riske atmak istemiyor sezeryan zorunlu normal yapamıyorum . Ya hem heyecan ve korku var bunları yazıp sizide kaygılandırmak istemem ama içimi döktüğüm tek yer.. Karnıma bakıyorum küçğk gibi geliyor ikili testime bakıyorum sorun yok bebeğimin resimlerine bakıyorum iyice psikolojım bozuldu kilosu biraz geride fl boyu desen 20. Haftdan sonra hep 1 hafta şuan 12 gun geride ;((

Kizlar bebeklerinizi sağlıcakla kucağıniza alırsınız inşallah . Size bi kaç sorum var . Adet öncesi belirtiler yaşadınız mi yasadiysaniz nasıldı . Bide ovulasyondan kaç gün sonra yada adete kaç gün kala idrar testinde çizgiyi gördünüz :)

Can'ım ben adetime 3 gün kala idrarda ve kanda aynı gun öğrendım kişiden kişiye değişir .. Ovulasyonum 15 ekimdi 30 ekimde hamile olduğumu anladım

kızlar benım akıntılarım cok arttı ya su gibi geliyor ve iç çamaşırım çiş yapmışım gibi ıslanıyor sizin de öyle oluyor mu? terliyor muyum diye bakıyorum ama idrar yaptıktan sonra vajenden su geliyor yani peçeteyi ıslatıyor. sizlerin nasıl akıntılar..??????? yarın doktora soracağım inşaallah bir sıkıntı çıkmaz.

kızlar benım akıntılarım cok arttı ya su gibi geliyor ve iç çamaşırım çiş yapmışım gibi ıslanıyor sizin de öyle oluyor mu? terliyor muyum diye bakıyorum ama idrar yaptıktan sonra vajenden su geliyor yani peçeteyi ıslatıyor. sizlerin nasıl akıntılar..??????? yarın doktora soracağım inşaallah bir sıkıntı çıkmaz.

Benimde cok oluyor akıntım ama doktora sormadım

P.tesi doğuma giriyorum :KK66: once yarin dedi almam gerekiyor suyum sifirlanmis. Sonra nst ye bagladi 2 gun daha bekler dedi p.tesi sabah erkenden gel dedi. 12 den sonra bisey yeme kan sulandiriciyi kes dedi. Allah'im simdiden heyecan yaptim nasil gecer 2 gün...:anneadayı::anne::KK46::KK17:
:rolleyes::KK9: Dualariniza talibim kızlar

Can'ım ne yaptın ? Haber bekliyorum senden inş sende bebişte çook iyisinizdir benimde cuma günü heyecandan ölmezsem

Kizlar msjlsrinizi henuz okuyamiyorum ama merak etmissinizdir diye yazıyorum firsat bulmusken. P.tesi dogum yaptim kizimda bende iyiyiz cok zor bi süreçten gectigimizin farkina vardim. Cok zor ama cok guzel... darısı başınıza kizlar. Ilk temmuz annesi benmiyim yoksa olan varmi yazıları geriye dönük okuyamadım. Musait oldugum zaman ayrıntılı yaZarim ama özet olarak spinal anestezi ile dogum oldu. Uyusmadigi icin 3 kez igne oldum ve plansiz bir sezeryan oldu suyum sıfır oldugu icin. Tam zamaninda yetiştik dedi doktorum. Doktorunuza güvenmek cok önemli kendimi ona biraktim ne dersiniz o dedim. Cok kurcalamadim. Ama spinalin yan etkisi olan baş ağrısını fazlasiyla cekiyorum. Umarim uzun sürmez.kahve sade önerdiler haketen azda olsa faydasi var. Sezeryandan sonra neler oluyo iyice okuyun sonra firsatiniz olmayacak. Simdilik bu jadar

Son düzenleme:
Kizlar msjlsrinizi henuz okuyamiyorum ama merak etmissinizdir diye yazıyorum firsat bulmusken. P.tesi dogum yaptim kizimda bende iyiyiz cok zor bi süreçten gectigimizin farkina vardim. Cok zor ama cok guzel... darısı başınıza kizlar. Ilk temmuz annesi benmiyim yoksa olan varmi yazıları geriye dönük okuyamadım

Canımmmmmm çok Mutlu oldum !! Bende cuma olucam inşallah Bebek Nasıl kaç kilo doğdu Ayy çok heYecanlıyım ;)

Canımmmmmm çok Mutlu oldum !! Bende cuma olucam inşallah Bebek Nasıl kaç kilo doğdu Ayy çok heYecanlıyım :KK66:
Allah'im yardimciniz olsun hepinizin. 3100 goruniyordu 2910 dogdu. 46 cm. 3 hafta erken dogmasina ragmen kilodu iyi dedi. Minicik bisey minicik. Ama coooook şükür saglikli

Allah'im yardimciniz olsun hepinizin. 3100 goruniyordu 2910 dogdu. 46 cm. 3 hafta erken dogmasina ragmen kilodu iyi dedi. Minicik bisey minicik. Ama coooook şükür saglikli

Oyy maşallah önemli olan zaten sağlıklı olması maşallah annesi . Valla benide 38+6 da alcak ama usg göre 37 küsür gözükürse nolur bilmem..! Sata göre 38+6 olucam cuma günü bakıcaz artık inş yüzümüz hep güler canm

Can'ım senin sat ile usg uyumlumuydu ? Benim 5/6 gün fark çıkmaya başladı yanı 1 hafta

Back