46,5 canım banada haftasıyla uyumlu dedi de merak ettim birazık ❤
Aslında takmasak pek güzel olacak da işte :) Sağlıkla gelsinler inşallah doğunca kiloları aldırırız miniklereYok gayet iyi benimde boyu 46 cm çıkmıştı. Kilo ve boy usg kağıtlarında 1 hafta geri çıkıyor doktor birsey olmaz diyor ama bende takıyorum suyu iyi hareketli
Aslında takmasak pek güzel olacak da işte :) Sağlıkla gelsinler inşallah doğunca kiloları aldırırız miniklere
ayaklarımda ağrı oluyor arada ama halsizlik çok oluyor gün içinde çok uyuyorum sahura kadar uyumayıp birde saat 7 de uyanıyorum gün içinde öğle vakitlerinde çok uyuyorum düzensizlik var sabahları uyandığımda hasta gibi hisssediyorum sıcaklardan mıdır anlamadımSabahları uyandıgımda ayak bıleklerım okadar cok agrıyokı anlatamam 15 gındur akşama kadar uyusam doyamıyorum ya sizde öylemisiniz
fl durumu eskiden yoktu bu hafta böyle bişey oldu.Can'ım fl eskiden beri varmıydı çünkü 30 lü haftalarda aksamalar normal kabul ediliyor Can'ım, benim 25. Haftadan beri 8/9 gün geride cnm bende takıyorum kafaya ama hata yapıyoruz( anca stres
fl durumu eskiden yoktu bu hafta böyle bişey oldu.
kızlar bebişlerin kiloları hemen hemen aynı ama siz kaç kilo aldınız acaba
Can'ım senin Nasıl bebiş kaç haftadasın ?
bugun kontrol vardı canım 34+5 teyiz. bebiş 2600 olmus bende 13 kilo almısım 50 ile başlamıstım
Maşallah Can'ım bebiş iyi ben 20 kilo doğuma az kaldı 10 gun fln 38 İ doldurunca sezeryan olucam zorunlu
Allah yardımcın olsun canım bebiş kaç kilo simdi
Can'ım 37+4 üm 2850 ölçtü 1 hafta geri çıktı karın çevresi ama olumsuz konuşamadı çok kilolu Bebek beklemiyoruz 3 kilo olur Dedi doğuma inşallh ya
36 hafta 6 gün 13 kilo aldımkızlar bebişlerin kiloları hemen hemen aynı ama siz kaç kilo aldınız acaba
36 hafta 6 gün 13 kilo aldımkendimi taşıyamıyorum artık
Kızlar doktora gittim bebegim 3 kilo olmus 37.haftaya girdim sizinkiler nası
Bende bugün gidecem. Sezeryan icin gun verecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?