• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Yok gayet iyi benimde boyu 46 cm çıkmıştı. Kilo ve boy usg kağıtlarında 1 hafta geri çıkıyor doktor birsey olmaz diyor ama bende takıyorum suyu iyi hareketli
Aslında takmasak pek güzel olacak da işte :) Sağlıkla gelsinler inşallah doğunca kiloları aldırırız miniklere :D

Sabahları uyandıgımda ayak bıleklerım okadar cok agrıyokı anlatamam 15 gındur akşama kadar uyusam doyamıyorum ya sizde öylemisiniz
ayaklarımda ağrı oluyor arada ama halsizlik çok oluyor gün içinde çok uyuyorum sahura kadar uyumayıp birde saat 7 de uyanıyorum gün içinde öğle vakitlerinde çok uyuyorum düzensizlik var sabahları uyandığımda hasta gibi hisssediyorum sıcaklardan mıdır anlamadım

kızlar çatı kontrolü yaptıran var mı aranızda? normal doğumu düşünmeye başladım. normal isteyenler çatı kontrolü kaçıncı haftada yapılıyor?

Can'ım 37+4 üm 2850 ölçtü 1 hafta geri çıktı karın çevresi ama olumsuz konuşamadı çok kilolu Bebek beklemiyoruz 3 kilo olur Dedi doğuma inşallh ya

canım bence by şekilde doğsa bile gayet iyi kısa sürede toparlar hiç sıkma canını

Back