- 23 Temmuz 2014
- 836
- 341
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kızlar az kaldı rabbim yine de kolaylıgını veriyo yaza denk gelince böyle oluyor demek ki.Bende 18 kilo almıstım en son kac oldum hic bilmiyorum
Kizlar şimdi doktorumuzdan geldik. 3kilo 56 gr olmus kızım. Cuma cagirdi tekrar gun belirlemek icin... Haftaya salı yada çarşamba sezeryan olacağım kızımı kucagima alacagim ınşallah
Bastan beri hep 1 hafta onde cikti kilosu ve boyu... çokşükür.. ama ammiyo s8vimuz az olduğu icin normal doguma yetmez dedi. Son haftalarda daha da azalirmis. Hatta bu haftaya kadar beklemesi bile mucize dedi. O yuzden riske atmamak icin sezeryan olacak. Normal doğum istiyordum ama kismet olmayacak. İnşallah sizdende güzel haberler alırızAyy maşallah Can'ım çok sevindim ne güzel kilo almış darısı başıma valla ) kilo alımı normaldi değil mi benim düştü son zamanlarda ;( yarında benim kontrolum var bakalım .. Kaç kilo Ayy çok heycanlandım sezeryan sebebi nedir?
Bastan beri hep 1 hafta onde cikti kilosu ve boyu... çokşükür.. ama ammiyo s8vimuz az olduğu icin normal doguma yetmez dedi. Son haftalarda daha da azalirmis. Hatta bu haftaya kadar beklemesi bile mucize dedi. O yuzden riske atmamak icin sezeryan olacak. Normal doğum istiyordum ama kismet olmayacak. İnşallah sizdende güzel haberler alırız
2 hafta onde veya geride cok onemli değilmiş takilma sakin. Allah büyük sen güzel beslenmene ce dinlenmene bak bence
bebeğinizin cinsiyeti ne acaba? birde ilk çocuğunuz muEvet kızlar Allah'larım etsin , Okadar ağırlaştım ki hiç biryere kalkamıyorum 20 kilo aldım toplamda ve doğuma 2 hafta var (( nefes darlığı kalp çarpıntısı hersey var anlayacağınız napıcam bilmiyorum çatlağım çok oldu aynaya bakamıyorum üzüntüden
bebeğinizin cinsiyeti ne acaba? birde ilk çocuğunuz mu
Kızlar çarpıntım çok oluyor bazen kollarimi yana saliveriyorum tansiyonum düşüyor galiba bende bayagi ağırlaştım ama toplam 10 kilo falan aldım onunda 3,5 i bebisin zaten Sizinkileri okuyunca ben biraz daha iyiyim galiba kayinvalidemlerin iftar daveti vardı 3 gündür hazırlık ve yardım için ordaydim kendi evim aşırı sıcak boguyor beni ve ayaklarım sıcaktan galiba ateş Topu gibi kaşıntı da var...
Bebisin hali vakti yerinde çok şükür hareketli her zamanki gibi ama son zamanlarda bi tarafa toplanmalar arttı kasılma geçen aylara göre hiç yok... benden şeker takibi istedi doktor karın çevresi önde gittiği için var mı yaptıran bilgisi olan bi acken bi tokken yemekten 1 saat sonra mı ölçülür?
Kızlar bende kasılma falan hic bi se yok sizde oluyor mu ? İyi bir şey mi kötü mü anlamadım
En az kiloyu da ben aldım sanırım alt rekor bendeama çok şükür ki bebisim de kilo olarak diğerlerinden üstte olmakla rekordaRekoru kilo konusunda ben kırdım sanırım 18 kilo almıstım en son 20 olmustır nasıl aldım valla hic bilmiyorum moralim bozuk bemimde ayagım ateş gibi ve şişiyo sıcaktan sürekli
Bende de kasılma ağrı sancı sıfır iyi mi kötü mü bilmiyorum.. :)Kızlar bende kasılma falan hic bi se yok sizde oluyor mu ? İyi bir şey mi kötü mü anlamadım
canm benmde bu hafta doktorum geçen hafta kilosu 2600 demişti bu hafta 2400 dedi hatta fl 1 hafta gerilemiş ultrasonlarda olabilir demişti. bende kafama taktım bak şimdi acaba başka doktora mı gitsem ?Evet Can'ım şimdi doktordan geldim 2880 olmuş . Fl yine 1 hafta geride 36 hafta ile uyumlu artık o hep öyleydi doktor önemsemiyor , suyu iyi nst iyi çok şükür bakalım artık oğlum olacak ilk Bebek