canm benmde bu hafta doktorum geçen hafta kilosu 2600 demişti bu hafta 2400 dedi hatta fl 1 hafta gerilemiş ultrasonlarda olabilir demişti. bende kafama taktım bak şimdi acaba başka doktora mı gitsem ?
34+6 da kilo 2600 demişti 35+5 te 2400 dedi fl 1 hafta geride çıktı. geçen haftaya göre küçük çıktı anlamadım. senin nasıldı? 36 haftada fl ve kilo cnm?Keşke tekrar ölçüm alsaymış yani ya ilk ölçtüğü hatalı ya şimdi anlamadım .. Bnm fl 25. Haftadan beri geride ;(
34+6 da kilo 2600 demişti 35+5 te 2400 dedi fl 1 hafta geride çıktı. geçen haftaya göre küçük çıktı anlamadım. senin nasıldı? 36 haftada fl ve kilo cnm?
Sanırım öyle olacak... Temmuz17 görünen dogum 28 haziranda görünüyor sanırımİnş.. Hersey iyi güzel olur bakalım yarın ne diyecek doktorumuz ..ilk temmuz annesi siz olacaksınız hayorlısı ile :)
Sanırım öyle olacak... Temmuz17 görünen dogum 28 haziranda görünüyor sanırım
Sıcaklardan cok bunaldım yaaa havalar soğusa keşke..Allahım benim doguma dha cok var napcam 24 günüm kalmıs diyor takvim
Kızlaaar napıyonuz dogum iznine çıktıgımdan beri yazamıyorum cok özledim sizi:) ben 35+3 oldum bebek 2550 kılo doktor iyi dedi bana kucuk geldi iyce yemeklerden tıksındım bide sıcaklardan yıyemiyorum annem yeme yeme kedi eniği gibi dogurursun dıyonapcaz normalmi dogurcaz sezeryanmı valla ben ikisindende cok korkuyorum ;(
inşallah doğrudur canım ya ben pek güvenemiyorum ultrason cihazlarına. Rabbimin izniyle sağ salim doğsun sağllıklı olsun da doğduktan sonra iyi besleriz napalım. benm de fl geçen haftaya düşük çıktı bende anlamadım geçen haftadan 2 cm küçük çıkıyor kilosu da geçen haftaya göre 200 gr düşük çıktı kafaya takıp üzülüyorum. hadi öbür usg cihazları olsa neyse de özelde birde 4 boyutluya gidiyorum doktorum sıkıntı olsa söylerdi heralde deyip yatıştırıyorum kendimi. bayramdan sonra alacak benmkini de inşaallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucaklarımıza..36 haftada benim 2550 çıktı kendi hekimimde. 36+4 te Bebek hareket a etti başka doktora gittim cnm 2400 dedi şok oldum . Fl her iki sinde de 1 hafta geri neyse bugun 37+3 üm kendi doktorumda 2850 çıktı inş doğrudur ya...
Aynen çok yorgun uyaniyorum sabahlari. Belkide uykumu alamadığım icin. Sahura kadar bekliom uyumuyom terleyecem die. Sahurda esim ve aileme eslik edip oyle yatiyorum. Sabah 7 de de uyanıyorum. Sonra uyu uyubilirsen.kıızlarrr sabah uyandığınızda susuzluk ve yorgunluk oluyor mu? birkaç gündür yorgun ve baş ağrısıyla uyanıyorum ya kendime gelemiyorum uzun bir süre.
aynen canm sahurdan sonra uyuyorum ama saat 7 oldugunda açılıyor gözlerim susuzluktan dilim damağıma yapışıyor şekerim de çıkmamıştı ama inşallah mevsimseldir. Rabbim sağlık sıhhat versin.Aynen çok yorgun uyaniyorum sabahlari. Belkide uykumu alamadığım icin. Sahura kadar bekliom uyumuyom terleyecem die. Sahurda esim ve aileme eslik edip oyle yatiyorum. Sabah 7 de de uyanıyorum. Sonra uyu uyubilirsen.
Amin inşallah cnm inşallahaynen canm sahurdan sonra uyuyorum ama saat 7 oldugunda açılıyor gözlerim susuzluktan dilim damağıma yapışıyor şekerim de çıkmamıştı ama inşallah mevsimseldir. Rabbim sağlık sıhhat versin.
inşallah doğrudur canım ya ben pek güvenemiyorum ultrason cihazlarına. Rabbimin izniyle sağ salim doğsun sağllıklı olsun da doğduktan sonra iyi besleriz napalım. benm de fl geçen haftaya düşük çıktı bende anlamadım geçen haftadan 2 cm küçük çıkıyor kilosu da geçen haftaya göre 200 gr düşük çıktı kafaya takıp üzülüyorum. hadi öbür usg cihazları olsa neyse de özelde birde 4 boyutluya gidiyorum doktorum sıkıntı olsa söylerdi heralde deyip yatıştırıyorum kendimi. bayramdan sonra alacak benmkini de inşaallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucaklarımıza..
Sabahları uyandıgımda ayak bıleklerım okadar cok agrıyokı anlatamam 15 gındur akşama kadar uyusam doyamıyorum ya sizde öylemisinizaynen canm sahurdan sonra uyuyorum ama saat 7 oldugunda açılıyor gözlerim susuzluktan dilim damağıma yapışıyor şekerim de çıkmamıştı ama inşallah mevsimseldir. Rabbim sağlık sıhhat versin.
Sabahları uyandıgımda ayak bıleklerım okadar cok agrıyokı anlatamam 15 gındur akşama kadar uyusam doyamıyorum ya sizde öylemisiniz
Kızlaaar bebişim 34.4 haftalık ve kilosu 2.300 nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?