• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

canm benmde bu hafta doktorum geçen hafta kilosu 2600 demişti bu hafta 2400 dedi hatta fl 1 hafta gerilemiş ultrasonlarda olabilir demişti. bende kafama taktım bak şimdi acaba başka doktora mı gitsem ?

Keşke tekrar ölçüm alsaymış yani ya ilk ölçtüğü hatalı ya şimdi anlamadım .. Bnm fl 25. Haftadan beri geride ;(

Keşke tekrar ölçüm alsaymış yani ya ilk ölçtüğü hatalı ya şimdi anlamadım .. Bnm fl 25. Haftadan beri geride ;(
34+6 da kilo 2600 demişti 35+5 te 2400 dedi fl 1 hafta geride çıktı. geçen haftaya göre küçük çıktı anlamadım. senin nasıldı? 36 haftada fl ve kilo cnm?

34+6 da kilo 2600 demişti 35+5 te 2400 dedi fl 1 hafta geride çıktı. geçen haftaya göre küçük çıktı anlamadım. senin nasıldı? 36 haftada fl ve kilo cnm?

36 haftada benim 2550 çıktı kendi hekimimde. 36+4 te Bebek hareket a etti başka doktora gittim cnm 2400 dedi şok oldum . Fl her iki sinde de 1 hafta geri neyse bugun 37+3 üm kendi doktorumda 2850 çıktı inş doğrudur ya...

Sanırım öyle olacak... Temmuz17 görünen dogum 28 haziranda görünüyor sanırım

Sağlıklı hayırlı gelsinler artık gücümüz kalmadı hele ben fl geriliğini öyle bir taktım ki kafaya çok üzülüyorum doktor 1 haftdan birsey olmaz diyo bazen 10 gun.. Allahım sen koru

Sıcaklardan cok bunaldım yaaa havalar soğusa keşke..Allahım benim doguma dha cok var napcam 24 günüm kalmıs diyor takvim

Sıcaklardan cok bunaldım yaaa havalar soğusa keşke..Allahım benim doguma dha cok var napcam 24 günüm kalmıs diyor takvim

Sorma :(( valla benim 10 temmuz beklenen sanırım 1 veya 2 sı gibi alcak yada Bayram'dan sonra 11 inş göze almaz bekletmeyi bana soruyor karışmak istemiyorum. Zaten kilo geriden geliyor korkuyorum :((

Kızlaaar napıyonuz dogum iznine çıktıgımdan beri yazamıyorum cok özledim sizi:) ben 35+3 oldum bebek 2550 kılo doktor iyi dedi bana kucuk geldi iyce yemeklerden tıksındım bide sıcaklardan yıyemiyorum annem yeme yeme kedi eniği gibi dogurursun dıyo :D napcaz normalmi dogurcaz sezeryanmı valla ben ikisindende cok korkuyorum ;(

Kızlaaar napıyonuz dogum iznine çıktıgımdan beri yazamıyorum cok özledim sizi:) ben 35+3 oldum bebek 2550 kılo doktor iyi dedi bana kucuk geldi iyce yemeklerden tıksındım bide sıcaklardan yıyemiyorum annem yeme yeme kedi eniği gibi dogurursun dıyo :KK70: napcaz normalmi dogurcaz sezeryanmı valla ben ikisindende cok korkuyorum ;(

Can'ım kilosu iyi evet ben 36. Haftada aynı kilo ölçmüştü doktor maşallah şuan 37 oldum 2850 oldu inş alır doğuma kadar ben sezeryan zorunlu fıtık var ıkınamam Hakkı'mızda hayırlısı bende korkuyorum :(( beklenen d.tatihşm 10 temmuz sezeryan olacağım içim erken alınacak 1 temmuz fln

36 haftada benim 2550 çıktı kendi hekimimde. 36+4 te Bebek hareket a etti başka doktora gittim cnm 2400 dedi şok oldum . Fl her iki sinde de 1 hafta geri neyse bugun 37+3 üm kendi doktorumda 2850 çıktı inş doğrudur ya...
inşallah doğrudur canım ya ben pek güvenemiyorum ultrason cihazlarına. Rabbimin izniyle sağ salim doğsun sağllıklı olsun da doğduktan sonra iyi besleriz napalım. benm de fl geçen haftaya düşük çıktı bende anlamadım geçen haftadan 2 cm küçük çıkıyor kilosu da geçen haftaya göre 200 gr düşük çıktı kafaya takıp üzülüyorum. hadi öbür usg cihazları olsa neyse de özelde birde 4 boyutluya gidiyorum doktorum sıkıntı olsa söylerdi heralde deyip yatıştırıyorum kendimi. bayramdan sonra alacak benmkini de inşaallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucaklarımıza..

kıızlarrr sabah uyandığınızda susuzluk ve yorgunluk oluyor mu? birkaç gündür yorgun ve baş ağrısıyla uyanıyorum ya kendime gelemiyorum uzun bir süre.

kıızlarrr sabah uyandığınızda susuzluk ve yorgunluk oluyor mu? birkaç gündür yorgun ve baş ağrısıyla uyanıyorum ya kendime gelemiyorum uzun bir süre.
Aynen çok yorgun uyaniyorum sabahlari. Belkide uykumu alamadığım icin. Sahura kadar bekliom uyumuyom terleyecem die. Sahurda esim ve aileme eslik edip oyle yatiyorum. Sabah 7 de de uyanıyorum. Sonra uyu uyubilirsen.

Aynen çok yorgun uyaniyorum sabahlari. Belkide uykumu alamadığım icin. Sahura kadar bekliom uyumuyom terleyecem die. Sahurda esim ve aileme eslik edip oyle yatiyorum. Sabah 7 de de uyanıyorum. Sonra uyu uyubilirsen.
aynen canm sahurdan sonra uyuyorum ama saat 7 oldugunda açılıyor gözlerim susuzluktan dilim damağıma yapışıyor şekerim de çıkmamıştı ama inşallah mevsimseldir. Rabbim sağlık sıhhat versin.

inşallah doğrudur canım ya ben pek güvenemiyorum ultrason cihazlarına. Rabbimin izniyle sağ salim doğsun sağllıklı olsun da doğduktan sonra iyi besleriz napalım. benm de fl geçen haftaya düşük çıktı bende anlamadım geçen haftadan 2 cm küçük çıkıyor kilosu da geçen haftaya göre 200 gr düşük çıktı kafaya takıp üzülüyorum. hadi öbür usg cihazları olsa neyse de özelde birde 4 boyutluya gidiyorum doktorum sıkıntı olsa söylerdi heralde deyip yatıştırıyorum kendimi. bayramdan sonra alacak benmkini de inşaallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucaklarımıza..

Can'ım fl eskiden beri varmıydı çünkü 30 lü haftalarda aksamalar normal kabul ediliyor Can'ım, benim 25. Haftadan beri 8/9 gün geride cnm bende takıyorum kafaya ama hata yapıyoruz :(( anca stres

aynen canm sahurdan sonra uyuyorum ama saat 7 oldugunda açılıyor gözlerim susuzluktan dilim damağıma yapışıyor şekerim de çıkmamıştı ama inşallah mevsimseldir. Rabbim sağlık sıhhat versin.
Sabahları uyandıgımda ayak bıleklerım okadar cok agrıyokı anlatamam 15 gındur akşama kadar uyusam doyamıyorum ya sizde öylemisiniz

Back