- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 46
Yoğun bir kanama değilse normal diolar ins bişiy çıkmaz... iyi haberlerini bekliyoruzşimdi kendi doktorumu aradım bi gel bakalım dedi . İşten izin alıyorum gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğun bir kanama değilse normal diolar ins bişiy çıkmaz... iyi haberlerini bekliyoruzşimdi kendi doktorumu aradım bi gel bakalım dedi . İşten izin alıyorum gidicem
şimdi kendi doktorumu aradım bi gel bakalım dedi . İşten izin alıyorum gidicem
Naptın gittinmi doktora?yok yoğun değil iç çamaşırımı kirletecek kadar
Naptın gittinmi doktora?
kızlar merhaba ben de aranıza katılabilir miyim? herkesi çok tebrik ediyorum bu arada
hoşbuldumHayırlı olsun :) Hoşgeldin
inşallah canım. ferah tut içini.merhabaaa kızlar bende temmuz annesi olucam gibi gözüküyor kısmetse henüz doktora gitmedim yarın için randevum var 2 sorunlu gebeliğim var buna bağlı olarak korkularım Allah hayırlısını nasip etsin hepimizin hakkında sağlıkla kucaklarımıza alırız
Kese 4. 5. Haftada gozukebilir ama kalp atisi bazen daha gec duyulabiliyokızlar günaydın. ben hamile olduğumu dün öğrendim. adetim birkaç gün gecikince idrar testi yaptım sabah, çift çizgi çıkınca kan testine gittim. değerim 405 çıktı. hem keseyi görmek hem de kalp atışını duymak için ne kadar beklemeliyim? doktora ne zaman gitmeliyim?
inşallah canım. ferah tut içini.
haftada demek istedin sanırımKese 4. 5. Ayda gozukebilir ama kalp atisi bazen daha gec duyulabiliyo
sağol canım. ben zaten en az bir hafta geçsin diyorum. hani o kadar yeter mi merak ettim?sağol canım öyle yapmaya çalışıyorumm Allah büyük
bu arada tebrik ederim senide maşallah size doktora gitmek için biraz bekleyebilirsin 1 hafta en azından ama sen bilirsin aklımda kalmasın diyorsan git canım
Evet :)))haftada demek istedin sanırım
ilaç kullanmıyorum sadece folik asit alıyorum. doğal ceviz, fındık yiyorum. tabi daha doktora gitmedim. ama ilaç kullanmayı sevmiyorum.Benim canim hicbisey yemek istemiyo ya : ( cocugum vitaminsiz kalcak diye korkuyorum. Doktor vitamin yazdi. Onu kullancam ins. Siz hangi ilaclari kullaniyosunuz
Senin galiba mide bulantin yok :)ilaç kullanmıyorum sadece folik asit alıyorum. doğal ceviz, fındık yiyorum. tabi daha doktora gitmedim. ama ilaç kullanmayı sevmiyorum.
Hosgeldin tebrikler ve hayirli olsun; )kızlar merhaba ben de aranıza katılabilir miyim? herkesi çok tebrik ediyorum bu arada