- 10 Kasım 2015
- 191
- 82
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah bi dahaki gidisimde bnde duyabilirim. Zaten artik 2 hafta sonra gitcem. Her hafta ayni stresi yasamiyim.Bu arada hiç üzülme aynı korkuları bende yaşadım 1 hafta kese gözükmedi acaba dış gebelik mi diye kendimi yedim ama boşunaymış bütün korkularım . Sen de hiç canını sıkma sadece dua et ... Allah büyük
Insallah bi dahaki gidisimde bnde duyabilirim. Zaten artik 2 hafta sonra gitcem. Her hafta ayni stresi yasamiyim.
Bilmiyorum ki. Doktorum cok inandirici konustu. Gelisimi saglikli gorunuyo dedi. Ama kalp atislari bikac gune duyulabilir dedi. Bende kotuyu dusunmek yerine ona inanmak istiyorum. Dayanamazsam haftaya yine giderim :) Ins bnde guzel haberler alabilirimbenım bildiğim son adet tarihinin ilk günü olarak hesaplanıyor ınternette bile hesaplamalar o şekilde ama korkma canım doktorum kalp atışlarının sekizinci haftada da duyulabılceğini söylemişti. aklında soru işareti varsa ama başka bi doktora da gtmeni tavsiye ederim için rahat eder 2 hafta stres çekme bence canım
Bilmiyorum ki. Doktorum cok inandirici konustu. Gelisimi saglikli gorunuyo dedi. Ama kalp atislari bikac gune duyulabilir dedi. Bende kotuyu dusunmek yerine ona inanmak istiyorum. Dayanamazsam haftaya yine giderim :) Ins bnde guzel haberler alabilirim
Ins dedigin gibidir. Haftaya da giderim buyuk ihtimalle. Allah hepimizin yavrularini korusunSon adet tarihine göre hesaplanıyor canım. Erken ge geç döllenme nin etkisi büyük bu durumlarda. Sen içini ferah tut. Allahın izniyle bize katilcaksin sende. Haftaya da git bence erteleme. Bekliyoruz iyi haberlerini.
Ciddi birşey olduğunu sanmıyorum ama doktora gidersen rahatlarsin yoksa için içini yer. Bize de haber ver olur muKızlar dün gece koyu kahverengi kanamam oldu . Çok korkuyorum bişey oldu diye (