- 16 Haziran 2015
- 618
- 279
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür canım darsı Kalp atışlarına inşallah:) bende yrn gidicem kalp atışları için sabırsızlıktan ölüyorumKızlar cumartesi günü keseyi görmeye gittik ve gördük çok şükür :) bugün 5 hafta 1 günlük hamileyim :) :) Cgpbas seni de tebrik ederim canım demek ikiz annesi olucaksın :)))
ayy canım ikizlerin olcak gözün aydınnn tebriklerrrGözün aydin tebrikler ama hesaplar oyle denk gelmio bende hesap yaptim ama keseyi görmeye gittik cift kese cikti haliyle 5/6 hafta once doğum bekleniyor ;) biz hala şoktayız
Tesekkur ederim cnm darısı isteyen herkese olsun inşallahayy canım ikizlerin olcak gözün aydınnn tebriklerrr
amin canım inşallahhTesekkur ederim cnm darısı isteyen herkese olsun inşallah
çok şükür canım darsı Kalp atışlarına inşallah:) bende yrn gidicem kalp atışları için sabırsızlıktan ölüyorum
inşallah canımm tabi yazarım hemen :)Hastaneden çıkınca haberdar et bizi . İnşallah herşey yolunda gider :)
Herkese Merhaba,
Burayı görünce nasıl mutlu oldum :)
Bende bu hafta gidicem doktora. Çalışıyorum ve izin almam o kadar sıkıntılı ki. Kese, kalp atışı hepsini birden görelim duyalım diye bekledim.
Bir oğlum var bu arada. İkinci gebeliğim ve ilkine hiç benzemiyor. Bulantılar beni mahvediyor. Olsun yinede çok mutluyum
Sanada tebrikler oh oh ne güzel haberler gelio ust üstte... Allah'im bebisini sana bağışlasın derdimiz bulantı olsun çekeriz elbetHerkese Merhaba,
Burayı görünce nasıl mutlu oldum :)
Bende bu hafta gidicem doktora. Çalışıyorum ve izin almam o kadar sıkıntılı ki. Kese, kalp atışı hepsini birden görelim duyalım diye bekledim.
Bir oğlum var bu arada. İkinci gebeliğim ve ilkine hiç benzemiyor. Bulantılar beni mahvediyor. Olsun yinede çok mutluyum
Coook şükür darısı bizim başımıza; ) inşallahKızlar bugün gittim doktora. Çok şükür kalp atışlarını da duydum. Çok mutluyum. Hep böyle güzel haberler paylaşalım inş papatya :)
Cok sevindim senin adina :)Kızlar bugün gittim doktora. Çok şükür kalp atışlarını da duydum. Çok mutluyum. Hep böyle güzel haberler paylaşalım inş papatya :)
inşallah canım az kaldı senınde:)Sizin adınıza çok mutlu oldum :) Darısı başıma inşallah :)