• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Kızlar cumartesi günü keseyi görmeye gittik ve gördük çok şükür :) bugün 5 hafta 1 günlük hamileyim :) :) Cgpbas seni de tebrik ederim canım demek ikiz annesi olucaksın :)))
çok şükür canım darsı Kalp atışlarına inşallah:) bende yrn gidicem kalp atışları için sabırsızlıktan ölüyorum:anneadayı:

Herkese Merhaba,
Burayı görünce nasıl mutlu oldum :)
Bende bu hafta gidicem doktora. Çalışıyorum ve izin almam o kadar sıkıntılı ki. Kese, kalp atışı hepsini birden görelim duyalım diye bekledim.
Bir oğlum var bu arada. İkinci gebeliğim ve ilkine hiç benzemiyor. Bulantılar beni mahvediyor. Olsun yinede çok mutluyum

Herkese Merhaba,
Bende bu hafta gidicem doktora. Çalışıyorum ve izin almam o kadar sıkıntılı ki. Kese, kalp atışı hepsini birden görelim duyalım diye bekledim.
Bir oğlum var bu arada. İkinci gebeliğim ve ilkine hiç benzemiyor. Bulantılar beni mahvediyor. Olsun yinede çok mutluyum

merhaba aramıza hoşegeldinn:))
oo sen bizden tecrübelisin:)) Allah bu bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın canımm.
kaç haftalık hamilesin?

Herkese Merhaba,
Sanada tebrikler oh oh ne güzel haberler gelio ust üstte... Allah'im bebisini sana bağışlasın derdimiz bulantı olsun çekeriz elbet ;)

Kızlar bugün gittim doktora. Çok şükür kalp atışlarını da duydum. Çok mutluyum. Hep böyle güzel haberler paylaşalım inş papatya :)

merhaba kızlar bende gttim dün doktora kalp atışlarını duyduk çok şükür:))Allah hepinize yasatsın bu duyguyu:))

Back