• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

kızlar benim sağda batma oluyor keskin. ama bir haftadır da devam ediyor. var mı böyle bişey yaşayan?

kızlar benim sağda batma oluyor keskin. ama bir haftadır da devam ediyor. var mı böyle bişey yaşayan?
kaç haftalıksın ben 8+5'im ama bu haftaya kadar benimde sol tarafımda vardı, çok rahatsız etmese de gün içinde tekrarlıyordu, bu hafta kesildi ama

Merhaba. Bende folik 1 kullanıyorum ama midem bulanıyo sizde de öyle bir şey oluyor mu?
Bulantı bende de var, ama hamilelikten mi kaynaklı folikten dolayı mı bilmiyorum. Tuzlu leblebi iyi geliyor, bir de öğünlerimi az ama sık şeklinde planladım midem biraz boş kalsa bulanıyor :(

Kizlar sizde de akinti oluyo mu

Bende de var maalesef, hamilelikten önce de vardı. Daha doğrusu havalar soğuduğunda hep olur. Testim pozitif çıktığında ilk doktor kontrolünde söyledim muayenede çok fazla akıntım olduğunu söyledi ve vagihex verdi. Gerçi ilacın içinde ilk 3 ay hamilelerde kullanılması önerilmez diyordu ama doktorum birşey olmayacağını , kullanmazsam enfeksiyon ilerleyip bebeğe zarar verebileceğini söyledi.

kaç haftalıksın ben 8+5'im ama bu haftaya kadar benimde sol tarafımda vardı, çok rahatsız etmese de gün içinde tekrarlıyordu, bu hafta kesildi ama
ben henüz 4+3üm. çok rahatsız etmiyor genelde, bazen biraz daha keskin batıyor geçiyor ama korkuyorum tabi öyle batınca.

ben henüz 4+3üm. çok rahatsız etmiyor genelde, bazen biraz daha keskin batıyor geçiyor ama korkuyorum tabi öyle batınca.
Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum herkes de var normal sanırım ama çok rahatsız olursan da doktora git tabiki

Bende de çok bir belirti yok kızlar yrn ilk kez Dr gidcem bakalım hayırlısı

Kızlar günaydın kusura bakmayın hiç haber veremedim. Perşembe günü doktora gittim çok şükür kesede ve çevresinde herhangi bir kanama görmedi . Yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum ama işimizi sağlama alalım ve sana progestan bqaşlayalım dedi . 2 gün de otobüs sarsıntısından ve ayakta durmaktan uzak durman için rapor vericem iyice dinlen dedi . Şuan iyiyim çok şükür :)

Kızlar günaydın kusura bakmayın hiç haber veremedim. Perşembe günü doktora gittim çok şükür kesede ve çevresinde herhangi bir kanama görmedi . Yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum ama işimizi sağlama alalım ve sana progestan bqaşlayalım dedi . 2 gün de otobüs sarsıntısından ve ayakta durmaktan uzak durman için rapor vericem iyice dinlen dedi . Şuan iyiyim çok şükür :)

ayy geçmiş olsun canım ya valla merak ettim kaç gündür bir sıkıntı olmamasına sevındımm dikkat et kendıne dınlen bol bol :):)

Çok sevindim canın. Merak etmiştim. Dikkat et kendine :)

Gecmis olsun. Iyi oldugune sevindim. Otobus sarsintisi mi bebege zararli olabiliyomus. Bi daha araba almadan cocuk yapmicam zaten :)

Teşekkür ederim arkadaşlar :)Şuan kanamadan dolayı riskli olur bikaç gün sarsıntıdan uzak dur dedi . Normalde zararlı olduğunu düşünmüyorum :)

Back