- 20 Ağustos 2013
- 84
- 42
- 18
Allah bir daha yaşatmasın. Git tabi için rahat oluryok ben riskli gebeyim o yüzden dedim. öncekini 7 aylık hamileyken kaybettim. biran önce gitmem daha uygun sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bir daha yaşatmasın. Git tabi için rahat oluryok ben riskli gebeyim o yüzden dedim. öncekini 7 aylık hamileyken kaybettim. biran önce gitmem daha uygun sanırım.
Oluyor bende de ama rahatsızlık verecek boyutta değil.Kizlar sizde de akinti oluyo mu
Kizlar sizde de akinti oluyo mu
Merak ettim bende ???
Benim de demir depom boşmuş demir hapı verdi, bir de B12 iğne şeklinde verdi. Bunlar haricinde her gün Folik 1 kullanıyorum.
kaç haftalıksın ben 8+5'im ama bu haftaya kadar benimde sol tarafımda vardı, çok rahatsız etmese de gün içinde tekrarlıyordu, bu hafta kesildi amakızlar benim sağda batma oluyor keskin. ama bir haftadır da devam ediyor. var mı böyle bişey yaşayan?
Bulantı bende de var, ama hamilelikten mi kaynaklı folikten dolayı mı bilmiyorum. Tuzlu leblebi iyi geliyor, bir de öğünlerimi az ama sık şeklinde planladım midem biraz boş kalsa bulanıyorMerhaba. Bende folik 1 kullanıyorum ama midem bulanıyo sizde de öyle bir şey oluyor mu?
Kizlar sizde de akinti oluyo mu
ben henüz 4+3üm. çok rahatsız etmiyor genelde, bazen biraz daha keskin batıyor geçiyor ama korkuyorum tabi öyle batınca.kaç haftalıksın ben 8+5'im ama bu haftaya kadar benimde sol tarafımda vardı, çok rahatsız etmese de gün içinde tekrarlıyordu, bu hafta kesildi ama
Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum herkes de var normal sanırım ama çok rahatsız olursan da doktora git tabikiben henüz 4+3üm. çok rahatsız etmiyor genelde, bazen biraz daha keskin batıyor geçiyor ama korkuyorum tabi öyle batınca.
yarın gidiyorum zaten :))Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum herkes de var normal sanırım ama çok rahatsız olursan da doktora git tabiki
yarın gidiyorum zaten :))
Kızlar günaydın kusura bakmayın hiç haber veremedim. Perşembe günü doktora gittim çok şükür kesede ve çevresinde herhangi bir kanama görmedi . Yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum ama işimizi sağlama alalım ve sana progestan bqaşlayalım dedi . 2 gün de otobüs sarsıntısından ve ayakta durmaktan uzak durman için rapor vericem iyice dinlen dedi . Şuan iyiyim çok şükür :)
Kızlar günaydın kusura bakmayın hiç haber veremedim. Perşembe günü doktora gittim çok şükür kesede ve çevresinde herhangi bir kanama görmedi . Yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum ama işimizi sağlama alalım ve sana progestan bqaşlayalım dedi . 2 gün de otobüs sarsıntısından ve ayakta durmaktan uzak durman için rapor vericem iyice dinlen dedi . Şuan iyiyim çok şükür :)
Gecmis olsun. Iyi oldugune sevindim. Otobus sarsintisi mi bebege zararli olabiliyomus. Bi daha araba almadan cocuk yapmicam zaten :)Kızlar günaydın kusura bakmayın hiç haber veremedim. Perşembe günü doktora gittim çok şükür kesede ve çevresinde herhangi bir kanama görmedi . Yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum ama işimizi sağlama alalım ve sana progestan bqaşlayalım dedi . 2 gün de otobüs sarsıntısından ve ayakta durmaktan uzak durman için rapor vericem iyice dinlen dedi . Şuan iyiyim çok şükür :)