• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

merhabaaa kızlar bende temmuz annesi olucam gibi gözüküyor kısmetse henüz doktora gitmedim yarın için randevum var 2 sorunlu gebeliğim var buna bağlı olarak korkularım Allah hayırlısını nasip etsin hepimizin hakkında sağlıkla kucaklarımıza alırız :KK200::KK200::KK200::anneadayı:
Hadi insallah güzel haberler verirsin

Günaydın
Ben midem ağzımda geziyorum sürekli. Üstüne birde grip olmuşum. Perişan vaziyetteyim. 3 gündür işe gelmedim. Bu hafta doktora gittiğimde söyledim bulantıları. Premesis diye bir ilaç verdi başlamadım kullanmaya daha. Folikasiti de artık bırakabilirsin o da artırır bulantılarını dedi. Allah yardımcımız olsun

kızlar günaydın. ben hamile olduğumu dün öğrendim. adetim birkaç gün gecikince idrar testi yaptım sabah, çift çizgi çıkınca kan testine gittim. değerim 405 çıktı. hem keseyi görmek hem de kalp atışını duymak için ne kadar beklemeliyim? doktora ne zaman gitmeliyim?
7 haftada gidersen kese, kalp atışı hepsi olur. Ben bu hafta gittim daha

Benim canim hicbisey yemek istemiyo ya : ( cocugum vitaminsiz kalcak diye korkuyorum. Doktor vitamin yazdi. Onu kullancam ins. Siz hangi ilaclari kullaniyosunuz

Benim de demir depom boşmuş demir hapı verdi, bir de B12 iğne şeklinde verdi. Bunlar haricinde her gün Folik 1 kullanıyorum.

Evet folik asit bulantiya sebep oluyo olabilir. Cunku basta midem hic bulanmazdi. Bn saglik ocagindaki hemsireye sormustum. 12. Haftaya kadar folik asit kullan dedi. Bi kac hafta daha dayaniriz napalim

Benim de demir depom boşmuş demir hapı verdi, bir de B12 iğne şeklinde verdi. Bunlar haricinde her gün Folik 1 kullanıyorum.
Bana daha hic vitamin vermedi ilk görüşmemiz kisa gecti 7. Haftada goreyim dedi kalp atisini. . Folik asit kullaniom sadace

Merhaba hanımlar
Aranıza yeni katılıyorum
Değerlerim ilk 89 2 gün sonra 369 çıktı sanırım 2 yada 3 haftalık gibi geliyor. sizlerin ilk değerleri kaçtı? son adetime göre Temmuz annesi olacağım yazıyo

Merhaba hanımlar
Aranıza yeni katılıyorum
Değerlerim ilk 89 2 gün sonra 369 çıktı sanırım 2 yada 3 haftalık gibi geliyor. sizlerin ilk değerleri kaçtı? son adetime göre Temmuz annesi olacağım yazıyo
Ben adetimden bi hafta sonra test yaptim 4500 cikmisti. Bu degerler hizla yukseliyor hic endiselenme

Back