• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Merhaba bayanlar. Ben de Allah nasip ederse Temmuz'da bebeğime kavuşacağım.
Adetim 2 gün gecikti. Evde test yaptım pozitif çıktı.
Kan testi yaptırdım değer 4.haftada görünüyor ama keseyi görmek için haftaiçi doktora gideceğim.
İnşallah Rabbim gönlümüze göre versin.

Merhaba bayanlar. Ben de Allah nasip ederse Temmuz'da bebeğime kavuşacağım.
Adetim 2 gün gecikti. Evde test yaptım pozitif çıktı.
Kan testi yaptırdım değer 4.haftada görünüyor ama keseyi görmek için haftaiçi doktora gideceğim.
İnşallah Rabbim gönlümüze göre versin.
Oo süper tebrikler bu haberler çoğaldıkça cok seviniyorum.. Allah'im saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah hadi gözün aydın; )

Oo süper tebrikler bu haberler çoğaldıkça cok seviniyorum.. Allah'im saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah hadi gözün aydın; )

Amin arkadaşım sağol.
Mayıs ayında 6.haftada düşükle sonuçlanan bir hamileliğim vardı. Kalp atışlarını duymayı bekliyorduk olmadı. O yüzden çok tedirginim.
İyi düşünmek için çaba sarfediyorum.
İnşallah Allah'ın izniyle bu sefer olacak.

Amin arkadaşım sağol.
Mayıs ayında 6.haftada düşükle sonuçlanan bir hamileliğim vardı. Kalp atışlarını duymayı bekliyorduk olmadı. O yüzden çok tedirginim.
İyi düşünmek için çaba sarfediyorum.
İnşallah Allah'ın izniyle bu sefer olacak.
Bak Allah in izniyle diyorsun... İnşallah Allah gerisini unut.. unutalım inşallah... Rabbim inşallah hayırlısi ile nasip edecek insallah inşallah insallahhhh

Kızlar cumartesi günü keseyi görmeye gittik ve gördük çok şükür :) bugün 5 hafta 1 günlük hamileyim :) :) Cgpbas seni de tebrik ederim canım demek ikiz annesi olucaksın :)))

Kızlar cumartesi günü keseyi görmeye gittik ve gördük çok şükür :) bugün 5 hafta 1 günlük hamileyim :) :) Cgpbas seni de tebrik ederim canım demek ikiz annesi olucaksın :)))
Teşekkür ederim cnm.. senide tebrik ederim sıra insallahhhh hayirlisiyla kalp atisini görmekte... ;))

Bnde kalp atislarini duymayi dort gozle bekliyorum. Yarin gitcem doktora ins duyarim. Artik ruyalarimda hep hastanelerde dolasiyorum :)
Onu bi tek hastanede gorebiliyorum simdilik napiyim :)
Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins.
Benim bu aralar mide bulantisi cok oluyo. Ama kusma yok. Simdilik tek sıkıntım bu.
Ins bu gunler en kolay sekilde saglikli sekilde gecer. :)

İnşallah duyarsın da için rahatlar :) Bu arada benimde mide bulantım çok oluyo ve kusma yok . Bi de aşırı uyku yapıyo sürekli uyukluyorum :))

Benim de cok uykum geliyo ama oglen uyumak gibi bi aliskanligim yok ve calisiyorum.
Ama saat gece 11 oldu mu asla daha fazla oturamiyorum hemen kendimi yataga atiyorum :)

Merhaba kızlar bende 5 hafta 3 günlük hamileyim geçen randevumda keseyi gördük sükür :) 2 hafta sonra tekrar randevum var kalp atışını duyucaz ınsallah..Rabbim bebeciklerimizi saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin

Back