- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 46
Tabi insallahhhh duamiz hep bu.. saglikli olsunda inşallahSaglikli olsun da ne zamn dogarsa artik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi insallahhhh duamiz hep bu.. saglikli olsunda inşallahSaglikli olsun da ne zamn dogarsa artik :)
Oo süper tebrikler bu haberler çoğaldıkça cok seviniyorum.. Allah'im saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah hadi gözün aydın; )Merhaba bayanlar. Ben de Allah nasip ederse Temmuz'da bebeğime kavuşacağım.
Adetim 2 gün gecikti. Evde test yaptım pozitif çıktı.
Kan testi yaptırdım değer 4.haftada görünüyor ama keseyi görmek için haftaiçi doktora gideceğim.
İnşallah Rabbim gönlümüze göre versin.
Oo süper tebrikler bu haberler çoğaldıkça cok seviniyorum.. Allah'im saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah hadi gözün aydın; )
Bak Allah in izniyle diyorsun... İnşallah Allah gerisini unut.. unutalım inşallah... Rabbim inşallah hayırlısi ile nasip edecek insallah inşallah insallahhhhAmin arkadaşım sağol.
Mayıs ayında 6.haftada düşükle sonuçlanan bir hamileliğim vardı. Kalp atışlarını duymayı bekliyorduk olmadı. O yüzden çok tedirginim.
İyi düşünmek için çaba sarfediyorum.
İnşallah Allah'ın izniyle bu sefer olacak.
Tebrikler gecen hafta ben ayni heyecanı yasiodum simdide kalp atışlarını bekliyorum; )merhaba:) bende temmuz annesi olacağım inşallah. bugün keseyi görmeye gidecem çok heyecanlıyım. 5. haftama girdim bugün
Teşekkür ederim cnm.. senide tebrik ederim sıra insallahhhh hayirlisiyla kalp atisini görmekte... )Kızlar cumartesi günü keseyi görmeye gittik ve gördük çok şükür :) bugün 5 hafta 1 günlük hamileyim :) :) Cgpbas seni de tebrik ederim canım demek ikiz annesi olucaksın :)))
Bak Allah in izniyle diyorsun... İnşallah Allah gerisini unut.. unutalım inşallah... Rabbim inşallah hayırlısi ile nasip edecek insallah inşallah insallahhhh
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sağlıklı hamilelik ve doğum yaşarız inşallah
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sağlıklı hamilelik ve doğum yaşarız inşallah
Teşekkür ederim cnm.. senide tebrik ederim sıra insallahhhh hayirlisiyla kalp atisini görmekte... )
Hoşgeldin arkadaşım :) amin inşallahhhMerhaba kızlar bende 5 hafta 3 günlük hamileyim geçen randevumda keseyi gördük sükür :) 2 hafta sonra tekrar randevum var kalp atışını duyucaz ınsallah..Rabbim bebeciklerimizi saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin