• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Bendede aserme yok sadece midem agzimda ama hemen bastirabiliyorum.

aynen bende öyleyim midem ağzıma geliyo ama çabuk geçiyo . Hesaplarıma göre 4+6 gün diye düşünüyorum . inşallah haftaya çıkıcak kesin zamanı :)

merhaba kızlar ,
bende 7 haftalık hamileyim. sizler gibi temmuz başı doğum yapacağım kısmetse.
10 gündür bulantılarım çok kötü hissettiriyo ,sudan bile miğdem bulanıyo yemek görmek istemiyorum :(
ne zaman geçecek bu durum sizce :KK42:

Ben akşamları cok daraliyorum. 1 porsiyon yemek yiyorum ama 10 porsiyon yemis gibi şişiyorum... ;/ fena halde gaz var... sizdede oluyomu şişlik

merhaba kızlar ,
bende 7 haftalık hamileyim. sizler gibi temmuz başı doğum yapacağım kısmetse.
10 gündür bulantılarım çok kötü hissettiriyo ,sudan bile miğdem bulanıyo yemek görmek istemiyorum :KK43:
ne zaman geçecek bu durum sizce :KK42:
Hayırlı olsun sende hos geldin taze anne... sen bizden tecrubelisin gibi görünüyor; ) anlaşılan seni takip edecegiz ;)

Ben akşamları cok daraliyorum. 1 porsiyon yemek yiyorum ama 10 porsiyon yemis gibi şişiyorum... ;/ fena halde gaz var... sizdede oluyomu şişlik
Günaydın güzel anneler :KK39: Evet akşamları şişlik ve gaz durumunu bende yaşıyorum . Hatta çok afedersin geğirme ihtiyacı duyuyomuşum gibi oluyo rahatsız oluyorum.

Günaydın güzel anneler :KK39: Evet akşamları şişlik ve gaz durumunu bende yaşıyorum . Hatta çok afedersin geğirme ihtiyacı duyuyomuşum gibi oluyo rahatsız oluyorum.
Bugün randavum var soracam belki bisiy önerirse sizede söylerim cnm

Ayy sen bugün keseyi görmeye gidiceksin dimi :) Çok heyecanlı yaaa . İnşallah gözükür de için rahatlar :) Bizi haberdar et mutlaka :))

Hayırlı olsun sende hos geldin taze anne... sen bizden tecrubelisin gibi görünüyor; ) anlaşılan seni takip edecegiz :KK66:

tşkler. sizinde hayırlı olsun. haklısın senden iki hafta tecrubeliyim :-). umarım bulantı kusma sizde olmaz ,rahat geçirirsiniz .:KK43:

Merhaba bn de hamile oldugumu iki hafta once ogrendim :) benimki de Allah izin verirse tam bayram gunu dogcak :)

Merhaba bn de hamile oldugumu iki hafta once ogrendim :) benimki de Allah izin verirse tam bayram gunu dogcak :)
Gözün aydin tebrikler ;) ama hesaplar oyle denk gelmio bende hesap yaptim ama keseyi görmeye gittik cift kese cikti haliyle 5/6 hafta once doğum bekleniyor ;;)) biz hala şoktayız

Back