- 20 Ağustos 2013
- 84
- 42
- 18
banada doktor küçük gözüküyo dedi. ultrasoda 4 gün küçük çıkıyor. geç döllenmedir dedi.kızlar bide benim bebiş şuan 13+3 olması lazım ama ultrasonda 12+6 görünüyo 4 gün geriden geliyo gelişiminde bi problem yok ama insan yinede tedirgin oluyo aklıma sadece geç döllenmiştir diye geliyo. Aynı durumu yaşıyan varmı
hayırlı olsun:) darısı başımıza artık:)Mrb kızlar. Bebegimin cinsiyetini öğrendim. Bir oğlum daha olacak Allah nasip ederse.
Bu arada test yaptırmak istemiyorsanız doktorunuza söyleyin. Ben üçlü test istemiyorum dedim ama doktorum sadece kan vereceksin dedi ısrar etti. Benim doktorum gibi ısrarcı olmaz inş Sizinkiler
Kizlar sag bacağım sag kalca kemiğim agrio. Adim attirmio resmen. Dinlenince gecio. Sizde de böyle oluyormu?
ayakta çok mu kalıyosun canım? benımde arada kasıklarıma ve karnıma ağrı girio rahim genişlio diolar ama yine de yolunda gtmeyen bişiler mi var die kaygılanıyorum
kızlarr 13. haftadayım doktor sizlere hangi ilaçları yazdı. bana demir ve vitamin ilacı verdi szlere de verdiler mi? ilaç kullanıyor musunuz?
kızlar bide benim bebiş şuan 13+3 olması lazım ama ultrasonda 12+6 görünüyo 4 gün geriden geliyo gelişiminde bi problem yok ama insan yinede tedirgin oluyo aklıma sadece geç döllenmiştir diye geliyo. Aynı durumu yaşıyan varmı
Decavit ve demir ilaci birde folikasite devam demisti. Bakalım yarın ne diyecek
Feramat demir ve elavit vitamin kullaniyorum 10. Haftadan beri... folikasiti ilk gunden beri kullaniyorumCnm ne zaman kullanmaya başladın bu ilaçları ve demir ilacının adı ne
Kızlar 10 gün sonra bebegimin cinsiyetini öğrenicem insallah,bu randevu daha heyecanlı olucak tabi sağlıklı sıhhatli olması duamız,Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin Amin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?