Temmuz anneleri

Evet erkek Dedi buda çıkıntısı diye gösterdi bende gördüm yani

Bence doktor farkı kendi doktorum 1 ay sonra Dedi başka bir yere gittim test için hiç uğraşmadan söyledi

Amin canım inşallah cinsiyet belli oldu mu

ikili testi yaptırmayın kızlar ben çok pişmanım.

allah korusun bunu niye yepıyorlar sakat olma ne bilim dawn falan varmı diye. Böyle olunca aldırmayı düşünüyor musunuz? Düşünmüyorsanız yaptırmayın. Gelecek herşey rabbimden. Ben yaptırdım riskli çıktı ve bu 6 ayı nasıl geçireceğim bilemiyorum. 2 günüdür çok kötüyüm. dua etmekten başka yapacak birşey yok. Konrollerinizi olun ama test te karşıyım artık ben. tabi karar sizlerin.

Bas agrisi agizda acilik... yorgunluk uyku hali kasik batması bende de var. Sizleri okuyunca normal olduğunu düşünüyorum. carsamba cinsiyet belli olacak insallah. Zuzuku sakin kafanı takma sağlıklı sapasaglam bebeginide üzme sakin. O testlerin doğruluk yüzdesi cok düşük.

Mide bulantısı 12. Haftada çok yoğun olmaya başladı dr um Zofer 4 mg verdi...kullanan varmı acaba..kotkuyorum...ilk hamileliğimde hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…