Sahihuban Nirvana Pro Üye 25 Mayıs 2013 13.916 20.296 598 15 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzu_mm #2.041 Kızlar emziren anneler patik içebilir mi? Dktor normalde minosret yazmış ama eczane de Yok evde de sipariş var Nette baktım içilebilir yaZıyor ama bilemedim
Kızlar emziren anneler patik içebilir mi? Dktor normalde minosret yazmış ama eczane de Yok evde de sipariş var Nette baktım içilebilir yaZıyor ama bilemedim
Kuzu_mm Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2013 1.852 1.953 83 46 16 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzu_mm #2.042 zy2110 .!.: Kızlaaaar nerelerdesiniz bebişleriniz nasıl. Valla benim anneliğim süper gidiyo Genişletmek için tıkla... Süper derken..? mesela emzirebiliyirmusun? biz bu konuda sıkıntılıyiz malasef mama destekli gidiyoruz buda canımı sıkıyor ; (
zy2110 .!.: Kızlaaaar nerelerdesiniz bebişleriniz nasıl. Valla benim anneliğim süper gidiyo Genişletmek için tıkla... Süper derken..? mesela emzirebiliyirmusun? biz bu konuda sıkıntılıyiz malasef mama destekli gidiyoruz buda canımı sıkıyor ; (
Z zy2110 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2015 76 38 88 33 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzu_mm #2.043 Kuzu_mm .!.: Süper derken..? mesela emzirebiliyirmusun? biz bu konuda sıkıntılıyiz malasef mama destekli gidiyoruz buda canımı sıkıyor ; ( Genişletmek için tıkla... Emziriyorum çok şükür sıkıntı yok mama ver bişey olmaz ya bunda canını sıkıcak bişey yok. Valla benım bebegımde ıkı aydır kılo almıyo o sııkıyo canımı cok inşallah ek gıdaaya gecınce kılo alır
Kuzu_mm .!.: Süper derken..? mesela emzirebiliyirmusun? biz bu konuda sıkıntılıyiz malasef mama destekli gidiyoruz buda canımı sıkıyor ; ( Genişletmek için tıkla... Emziriyorum çok şükür sıkıntı yok mama ver bişey olmaz ya bunda canını sıkıcak bişey yok. Valla benım bebegımde ıkı aydır kılo almıyo o sııkıyo canımı cok inşallah ek gıdaaya gecınce kılo alır