- 10 Kasım 2015
- 191
- 82
- 13
Hadi hayırlı olsun :) Amin inşallah :)Kızlar doktordan geldim. Oğlum oluyor inşallah. Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Hadi hayırlı olsun çok sevindim :)Kizlar kızım oluyoooor ;) 4 erkek torundan sonra bu kiza cok sevinecek bizimkiler ; )
Seninle ayni gidiyor gibiyiz gunlerimuz ckk yakin cinsiyetleride ayniHadi hayırlı olsun çok sevindim :)
Gayet normal cnm hareketler net olarak 20. Haftada hissedilirmis. Agrilarda 14 ten sonra hafiflermis.kızlar bebeğinin hareketlerini hisseden var mı? ben daha bişey hissetmiyorum 13. haftayı geçtik. ağrı filan da kalmadı. sizce ağrı olmaması normal mi? siz neler yaşıyorsunuz?
Evet :) Seninde mi ilk hamileliğindi hatırlayamadım şuan :)Seninle ayni gidiyor gibiyiz gunlerimuz ckk yakin cinsiyetleride ayni
Hayırlı olsun. Allah sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin.Kizlar kızım oluyoooor ;) 4 erkek torundan sonra bu kiza cok sevinecek bizimkiler ; )
Canım hayırlı olsun. Sağlıkla dogsun inşGünaydın kızlar :) Ben dün kontrole gittim ve bebeğim % 85-90 kızmış . Küçük prenses geliyor nasipse:)))
Amiiin hepimizin evlatları sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah. Teşekkür ederim :)Canım hayırlı olsun. Sağlıkla dogsun inş
kızlar bebeğinin hareketlerini hisseden var mı? ben daha bişey hissetmiyorum 13. haftayı geçtik. ağrı filan da kalmadı. sizce ağrı olmaması normal mi? siz neler yaşıyorsunuz?
evet canım ilk daha bakalım inşaallah en yakın zamanda bende hissederim:)ben hissediyorum bazen ama benim ikinci hamileleğim: ) senin ilkse geç hissedersin
Hayırlı olsun. Allah sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin.
Bende iki oğlan annesi oluyorum. Ama kime söylesem teselli ediyor gibi. Allah yardımcın olsun diyorlar
Yaşayıp gorucez artık
Sizde ikiz çok sanırım :) Seninde başta ikizdi diye hatırlıyorum dimi :)) bencede isin cok zor yegenlerimdrn biliyom ) amabi o kadarda tatlı oluyolar
Evet ikizdi ama biri devam etmedi yolaSizde ikiz çok sanırım :) Seninde başta ikizdi diye hatırlıyorum dimi :)
Allahım geride kalan kardeşine sağlıklı uzun ömür versin inşallahEvet ikizdi ama biri devam etmedi yola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?