Temmuz anneleri

Cumartesi ikili test için gitmiştim ben de doktora. Bir türlü önünü dönmedi ama doktor %80 kız gibi duruyor dedi. Ancak gelin görün ki benim içime hala erkek olacakmış gibi doğuyor. Bakalım benim sezgiler mi doktorun sezgileri mi doğru çıkacak :) Sağlıklı olsun da hiç önemi yok. İnsan ilk çocuğundan sonra anlıyor cinsiyetin ne kadar önemsiz olduğunu. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.

kızlar bebeğinin hareketlerini hisseden var mı? ben daha bişey hissetmiyorum 13. haftayı geçtik. ağrı filan da kalmadı. sizce ağrı olmaması normal mi? siz neler yaşıyorsunuz?

kızlar bebeğinin hareketlerini hisseden var mı? ben daha bişey hissetmiyorum 13. haftayı geçtik. ağrı filan da kalmadı. sizce ağrı olmaması normal mi? siz neler yaşıyorsunuz?
Gayet normal cnm hareketler net olarak 20. Haftada hissedilirmis. Agrilarda 14 ten sonra hafiflermis.

belirtiler azalınca ağrı kusma meme hassasiyeti gibi durumlar kaybolunca endişe ediyorum kızlarr Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

Kızlarr çok heycanlı bir dönemdeyiz ikinci çocukta daha heycanlı oluyor bence...çünkü herşeyin farkındayız...ve ben 5 yaşında kıxımla ultrasyona girerken bile bi garip oluyorum..utanıo gibiçok enteresan duygular...Allah isteyen herkese nasip etsin..

Kizlar kızım oluyoooor ;) 4 erkek torundan sonra bu kiza cok sevinecek bizimkiler ;)
Hayırlı olsun. Allah sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin.
Bende iki oğlan annesi oluyorum. Ama kime söylesem teselli ediyor gibi. Allah yardımcın olsun diyorlar
Yaşayıp gorucez artık

ben hissediyorum bazen ama benim ikinci hamileleğim: ) senin ilkse geç hissedersin

Hayırlı olsun. Allah sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin.
Bende iki oğlan annesi oluyorum. Ama kime söylesem teselli ediyor gibi. Allah yardımcın olsun diyorlar
Yaşayıp gorucez artık
) bencede isin cok zor yegenlerimdrn biliyom ) amabi o kadarda tatlı oluyolar

kızlar ben vitamin ılacını kan ılacını ıcemıyorum. ben 14, haftadayım hala miğdem cok bulanıyo mıllet hamıleyken kılo alır ben 2 kılo verdım ılaclarıda oyuzden ıcemıyorum içmeyen varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…