kızlar :)
ikili testim sonucu çıktı bugün değerim yüksekmiş
dawn dedi dr başka dr sevk etti. permotojiye
sizin değerleriniz nasıldı? benimki şöyle
PAPP-A 2.19 ml
fb-HCG 158 ML
BİYOKİMYASAL TRİSOMY 21 RİSKİ 1:120
KOMBİNE TRİSOMY 21 1:703
TRİSOMY 13/18+ NT <1:10000
ikili testi yaptırmayın kızlar ben çok pişmanım.
allah korusun bunu niye yepıyorlar sakat olma ne bilim dawn falan varmı diye. Böyle olunca aldırmayı düşünüyor musunuz? Düşünmüyorsanız yaptırmayın. Gelecek herşey rabbimden. Ben yaptırdım riskli çıktı ve bu 6 ayı nasıl geçireceğim bilemiyorum. 2 günüdür çok kötüyüm. dua etmekten başka yapacak birşey yok. Konrollerinizi olun ama test te karşıyım artık ben. tabi karar sizlerin.
ben de bu testlere çok inanmıyorum. hatta eşim bana yaptırmayalım dedi. ama ailem doktor ne diyosa yaptır deyince yaptırdım bende. ha riskli çıksada aldırmam çünkü yanıltıcı olduğuna inanıyorum. sadece ense kalınlığını dikkate aldım ben.ikili testi yaptırmayın kızlar ben çok pişmanım.
allah korusun bunu niye yepıyorlar sakat olma ne bilim dawn falan varmı diye. Böyle olunca aldırmayı düşünüyor musunuz? Düşünmüyorsanız yaptırmayın. Gelecek herşey rabbimden. Ben yaptırdım riskli çıktı ve bu 6 ayı nasıl geçireceğim bilemiyorum. 2 günüdür çok kötüyüm. dua etmekten başka yapacak birşey yok. Konrollerinizi olun ama test te karşıyım artık ben. tabi karar sizlerin.
Canım bu testler tarama testi adını üzerinde, çocuğunda down sendromu olduğunu göstermez kesin olarak. Ense kalınlığı nedir? Bir de yaşın , yaştan dolayı da risk yüksek çıkıyor çünkü...Moralini hiç bozma çıkan sonuçta şu şekilde zaten 120 bebekten 1 bebek trisomy sendromu ile doğuyor ama bu da kesin bir rakam değil, olasılık...
1.1 çok iyi çıkmış. bende 1.4 çıktı mesela. hiçbir şey olmayacak allahın izniyle. sen moralini yüksek tut. herşeyin başı stresten uzak durmak.ense kalınlığı normal canım 1.1 bende artık takmamaya başladım. herkes sizler gibi olasılık diyor. 3 lü testi de yaptırmayacağım zaten. kafama taktığım zaman ağrım oluyor
ense kalınlığı normal canım 1.1 bende artık takmamaya başladım. herkes sizler gibi olasılık diyor. 3 lü testi de yaptırmayacağım zaten. kafama taktığım zaman ağrım oluyor
misan sen cinsiyetini öğrenmiş miydin?ense kalınlığın gayet iyi, bizim 1,8 idi. İçini ferahlatmak istersen ve maddi durumun elverişli ise harmony yaptırabilirsin ama karar senin...
misan sen cinsiyetini öğrenmiş miydin?
ense kalınlığın gayet iyi, bizim 1,8 idi. İçini ferahlatmak istersen ve maddi durumun elverişli ise harmony yaptırabilirsin ama karar senin...
3000 falan diyolar yaptıra bilirim ama allah korusun sorunlu ise aldırmayacağım. SAdece erken öğrenmemi sağlayacak o kadar. Sadece 20. haftada ayrıntılı ulrasona gireceğim o kadar.
kızlar 14. haftadayım ıkılı test yaptırmak ıstemıyorum sızce yaptırmmı ne dıyosunuz ayy kotu bısey cıkar dıye ödümkopuyo
ayyy canım benım Allah ın izniyle bişey olmıcak bebişine inşallah gecen gun kucenım evde test yaptı hamıle oldugunu öğrendi ertesı gun doktora gıttı degerı düşük diye kızın suratına dırek sen dıs gebesın demış şok oldu daha ssevıncını yasıyamadan 2 gun agladı korktu baska doktora gıttı suan degerlerı ıyı hamıle. Yani aptal aptal konusuyolar cıldırıyorum o yızden ıstemıyorum yaptırmayı. bana hamıle kalmadan önce senın cocugun cok zor olur dedı 3 ay sonra hamıle kaldım aslında doktorların ne dedıgı cokta umrumda değil. senınde olmasın boşver ıhtımallerle canını sıkma. :) :*yaptırma canım ben çok pişmanım. milyonda bir olasılık için bizleri geriyorlar. bir sorun çıktığında anne karnında müdahale edilemeyeceğine göre, eğer aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma derim. Şimdi benim içim içimi kemiriyor. 6 ay boyunca bebeğim sağlıklı mı doğacak diye bir soru işareti var. O testi yaptırana kadar hiç bir şeyim yoktu. Şimdi yeni yeni kendime geliyorum. olumlu düşünmeye çalışıyorum. Benim fikrim yaptırma. Tabi senin kararın saygı duyarım.
SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRISIN İNŞALLAH:) kız çocuklar çok şeker oluyor:)evet canım 14+2 de öğrendim ben, kızmış.... İlk doktorum 16 dan önce kesin olmuyor demişti, başka bir doktora başladım şuan o %99 kız dedi...
canım herşey senin kararına kalmış. testlerin yanıltıcı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bebek riskli bile çıksa o bebeği aldırmakta riskli. Bence aldırdığın zaman da acaba test doğru muydu gerçekten bebeğim riskli miydi diye kendini yiyip bitirir insan. Öenmli olan ben ne olursa olsun aldırmayacağım ve riskli çıkarsada boşu boşuna gebeliğim boyunca kendimi strese sokacağım diyorsan yaptırma.kızlar 14. haftadayım ıkılı test yaptırmak ıstemıyorum sızce yaptırmmı ne dıyosunuz ayy kotu bısey cıkar dıye ödümkopuyo
kızlar 14. haftadayım ıkılı test yaptırmak ıstemıyorum sızce yaptırmmı ne dıyosunuz ayy kotu bısey cıkar dıye ödümkopuyo
denemye başladığmız ilk ay dr.a gittim kontrole bana polikistik oversin sen adet olunca gelde tedavine başlayalım dedi smear örneği aldı hatta Bi daha adet olmadım meğer hamileymişim O gün nasıl moralim bozulmuştu oysaki hamile olduğumu hissetmiştimde dr.a gitmiştim ogünayyy canım benım Allah ın izniyle bişey olmıcak bebişine inşallah gecen gun kucenım evde test yaptı hamıle oldugunu öğrendi ertesı gun doktora gıttı degerı düşük diye kızın suratına dırek sen dıs gebesın demış şok oldu daha ssevıncını yasıyamadan 2 gun agladı korktu baska doktora gıttı suan degerlerı ıyı hamıle. Yani aptal aptal konusuyolar cıldırıyorum o yızden ıstemıyorum yaptırmayı. bana hamıle kalmadan önce senın cocugun cok zor olur dedı 3 ay sonra hamıle kaldım aslında doktorların ne dedıgı cokta umrumda değil. senınde olmasın boşver ıhtımallerle canını sıkma. :) :*
ikili testi yaptırmayın kızlar ben çok pişmanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?