Tebrik ederim.... bi bosluktasin dimi... ben öyle olmuştum... sanıyordumki havalara ucacam ama öyle değilmiş simdi hep bi bekleyiş... keseyi gorecem kalp atışını gorecek bekle bekle...Merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim :) 4+5 günlük olduğunu düşünüyoruz . Daha kese gözükmedi bende de . 1 hafta bekledikten sonra gideceğim ...
Moralde cok önemli hep iyi düşün çünkü elimizden gelen sadece moralli umutlu ve duali olmak gerisi takdiri ilahi cnm...Teşekkür ederim bende seni tebrik ederim ... Aynen öyle ilk duyduğumuzda cok değişik olduk sarıldık ağladık :) ama sonrasında gitmiş olduğum doktor kesenin gözükmediğini daha çok yeni olduğunu ve çok ümitlenmemem gerektiğini belki de dış gebe olacağımı dile getirdi . Niye gözümü korkuttu anlayamadım . Moralimiz bozuldu açıkçası
İnşaallah ayy cok heyecanli heyecan yaptım birden gorcez diyince ;Aynen öyle haklısın . Duamızı eksik etmeyelim Allah' ın izniyle 1-2 haftaya kesesini de görücez :)
Sirt agrım hep sırt üstü yattığım icin sanirim... kasık agrim batmalarim var ama bulantım yok henüz agzimda acılık var su icince rahatlıyorum cok şükürBen de çok heyecanlıyım:) sırt ağrın, kasıklarında ağrı veya bulantın falan var mı ?
Hayırlı olsun canım tebrikler ;merhaba kızlar bende 5 haftalık hamileyim dün keseyi gördük haftaya salı kalp atışını duyucaz Allah izin verirse. bende çalışıyorum doktor ayaklarını oynat sürekli dedi kan akışı olması açısından sizinde aklınızda bulunsun:)
Oh cok şükür; ) gelsin bebişler sissin göbişlerhepimize hayırlı olsun canım inşallah sende görürsün yakında:)yok çalışmama bişi demedi sürekli oturuyoruz ya o yuzden ayakları oynatmamı söyledi raporluk bir durum olmadı şimdiye kadar çok şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?